Ch.14

284 21 0
                                    

Negalėjau sustoti galvoti apie šios dienos įvykius. Visai negaliu užmigti. Niall išėjo prieš 3 valandas, o mama iš savo pasimatymo dar negrįžo. Neslėpsiu, Louis atrodo jaunas, bet abejoju ar jaunesnis už mano mamą. Ir neslėpsiu, jis visai seksualus.

"Ugh." Tyliai suurzgiau, vis prisimenu Niall rankas ant mano kūno ir jo lūpas prie mano kaklo. Kai apie taip pagalvoju, pradedu raudonuoti. Bet man kyla klausimas, ar aš ir Niall jau draugaujam?

"Mano mintis nutraukė vibruojantis telefonas." Pažvelgus, pamačiau žinutę nuo Niall.

"Aš tave myliu." Tiesiog tiek terašė. Nespėjus man atrašyti gavau dar vieną jo žinutę. "Ar būsi mano mergina?". Nepajutau kaip pradėjau raudonuoti, nusišypsojus sau, greitai jam atrašiau. "Taip. Ir aš tave myliu." Nelaukdama atsakymo, padėjau telefoną ir apsiklojau su šilta paklode. Mano akys lėtai pradėjo merktis. Pagaliau gal užmigsiu.

Pradėjo skambėti mano žadintuvas ir greitai atmerkiau akis, tikiuosi neveluoju. O Dieve. 7.24. Nespėsiu pasiruošti. Man reikia išeiti 7.40 , ir nenoriu priversti Niall manęs laukti.

Greitai iššokau iš lovos ir nubėgau pasiimti drabužių. Bėgdama link vonios, veidrodyje pamačiau savo atvaizdą. Tada prisiminiau. Vakar Niall paliko kelias žymes ant mano kaklo. Ugh, aš neturiu laiko jiems uždengti, teks apsimauti megztinį ilgu kaklu. Apsirengusi pažvelgiau į veidrodį. "atrodau kaip pirmokė." Sumurmėjau ir susiraukiau, atrodžiau klaikiai. Patikrinau telefoną ir pasirodo man liko 5 minutės kol Niall ateis.

Nuėjau link koridoriaus apsimauti batų, bet sustojau kai pamačiau mamą gulinčią ant sofos. Ji buvo atsijungus. Visiškai. Vakar gerai pasilinksmino. Tyliai nusijuokiau ir su adijalu apklojau jos kūną.

Išėjus pro duris pamačiau Niall stovinti prie mano namo vartelių. pajutau drugelius pilve ir jam nusišypsojau, ir jis man atgal. Priėjus prie jo jau norėjau apkabinti, bet jis pagavo mano lūpas ir atsargiai pabučiavo. "Nepamiršai? Juk tu mano mergina." Pažvelgdamas man į akis su meilinga šypsena tarė. Nenorėjau atsakyti, nes esu įsitikinus, kad atroday raudona kaip pomidoras. Niall tik švelniai sukikeno ir paėmė mano ranką. Mūsų rankos kartu puikiai tilpo, atrodė, kad Niall nei kiek nesijaudina, lyg jam būtų tai normalus dalykas. Na, gal jam tai ir yra. Esu įsitikinus, kad jau daug merginų yra tūrėjęs, žino kaip elgtis.

Net nepastebėjau kaip greitai mes priėjom prie mokyklos. Greitai paleidau jo ranką ir žengiau pro duris. Niall į mane pažvelgė, bet turbūt suprato kodėl paleidau jo ranką. Nenoriu, kad ir iš jo pradėtų kasnors šaipytis vien tik dėl to, kad su manim draugauja. Įėjom į klasę, ir viskas atrodė kažkaip normaliai, Semas pažvelgė į mane ir greitai nusuko galvą, kas vyksta? Atsisėdau į savo suolą ir išsitraukiau knygas, Niall padarė tą patį, gaila, kad jis sėdi su Džesika, o ne su manimi.

Praėjo kelios minutės. Girdėjau kaip kito vaikinai stovintįs aplink Semą šnabždėjosi. "Jo, sutinku, ji visai karšta.". vienas iš jų kiek garsiai pasakė. Pagavau Semo žvilgsnį. Plauk. Ar jie kalba apie mane?

Tada į klasę žengė Džesika, praeidama pro mane, meiliai nusišypsojo. Kas šiandien vyksta? Kodėl niekas iš manęs nesijuokia, nesišaipo? Na, nesvarbu, vis geriau taip nei girdėti kaip tave smerkia tavo klasė. Pagaliau suskambėjo skambutis ir į klasę atėjo mūsų mokytojas. Kaip ir visada, susiraukęs. Pasisveikinęs pradėjo aiškinti temą, nieko nesiklausiau, nes viską jau mokėjau, kai neturi draugų ir po mokyklos niekur neini, iš nuobodulio pradedi mokytis. Man toj vietoj pasisekė. Mokytojas vis kažką ten murmėjo, bet neturėjau jėgų pakepti akių ar tiesiog jo klausytis, taip ir palikau spoksoti į sieną (kuri, beje tada buvo įdomesnė nei kas kitas šioje klasėje.). Mano mintis pertraukė suglamžytas lapelis, kuris man pataikė į galvą. Apsižvalgiau aplink ir viskas atrodė normaliai. Atviniojus lapelį buvo užrašas : 'tu karšta'. Umm, gerai?

Pamoka įsivažiavo ir aš jau sprendžiau uždaviniu. Tada mokytojas pakvietė Niall prie lentos išspręsti vieną uždavinį, su kuriuo jis labai lengvai susidorojo. Eidamas link savo suolo Niall pažiūrėjo į mane ir su seksualia šypsena prikando lūpą.

'O Dieve, čia jis karštas.'

-----------
Kažkokia pieva, bet sueis 😁

Heartbeat (LTU) n.h Where stories live. Discover now