Ch.13

321 23 3
                                    

Praėjuss šiek tiek laiko, pasikalbėję, kas vakar nutiko nuėjau gaminti vakarienės. Mamos namuose nuo pat ryto nebuvo, net nežinau kur ji, bet tikiuosi, kad darbe ir visą naktį į mano kambarį nėjo, nes tada būtu pastebėjus Niall ir jį užmušus. To tikrai nenoriu.

Pradėjau gaminti blynus ir Niall nuėjo atsisėsti į salioną. Kai baigiau gaminti, kartu su Niall pavalgėm. Plaudama indus pamačiau kaip Niall pakelia mano tėčio gitarą. Kiek daug prisiminimų. Pamenu, prieš miegą jis man sugrodavo 'Hey Jude' melodiją, ji mano mėgstamiausia. Pati kažkada norėjau išmokti groti gitara, bet po to kai jis išėjo, į ją net pažiūrėti negalėjau.

"Ji tavo?" Niall balsas pertrakė mano mintis. "Ne, ji mano tėčio. Jis mus paliko prieš kelis metus." Net nežiūrėdama į jį atsakiau. "Moki groti?" Dabar į jį pažvelgiau. Nieko neatsakęs kaiptik pradėjo groti 'Hey Jude'. Kaip ilgai negirdėjau jos. Mano akyse pradėjo kauptis ašaros, bet joms riedėti neleidau iškrist. Niall pažiūrėjo į mane ir pamatęs mano kaupiančiasias ašaras greitai nustojo groti ir priėjo prie manęs.

"Tau viskas gerai?" Su susirūpinusiu balsu tarė. "Taip. Tu tik labai priminei man mano tėti." Nusišyspojau. "Aš ko taip pasiilgau." Tyliai pridėjau. Niall mane apkabino ir palaikė kelias minutes kol prašneko. "Gal norėtum išmokti?". Tarp mūsų pasidarė labai tylu, aš jį dar stipriau apkabinau ir tariau "Taip."

Praėjo gal viena valanda kaip mokytis pradėjau, ir man visai gerai sekasi. "Gal šiandienai užteks? Tau labai gerai sekėsi." Nusišypsojo man Niall. Aš į jį tiesiog pažvelgiau ir pradėjau artėti prie jo lūpų. Iš pradžių bučinys buvo lėtas, bet tada jis pastiprėjo ir Niall įkišo savo liežuvį man į burną. Net nepajutau kaip jis mane pakėlė ir nunešė iki mano kambario. Paguldęs mane ant lovos numovė mano maikę ir pradėjo bučiuoti mano kaklą, vėliau švelniai įkasdamas, palikdamas vėliau raudonas žymes. Kai jo rankos pasiekę mano krutinę, suaimanavau ir griebiau už jo maikės, kad ją nusimautų. Kai nusimovė, pažvelgiau į jį ir užsimerkiau. Mes vėl pradėjome bučiuotis ir staiga sustojęs, Niall pažvelgė į mane ir tarė "Tu mano." Nusišysojau. Niall vėl pradėjo bučiuoti mano kaklą ir jau norėjo nusegti liemenėlę, bet sustojo kai išgirdo mano mamos balsą.

"Luka!" Sušuko mama. Niall greitai nuo manęs nulipo ir apsivilko savo maikę ir padavė manają. Tada ji pabarškino į duris. "Luka, tu ten?" Aš pradėjau panikuoti, Niall į mane pažvelgė taip pat išsigandęs. "Uhh, taip, neik aš dabar rengiuosi!" Greitai sumelavau. "Kai persirenksi ateik į virtuvę, mums reikia pasikalbėti." Girdėjau kaip jos žingsniai tolėjo nuo mamo kambario durų. Liepiau Niall pasilikti mano kambaryje.

Nuėjusi į virtuvę pamačiau mama apsirengusią juoda suknele. "Kur eisi?" Paklausiau, stengiausi neatridyti įtartina, visgi aš kątik dariau tą, dėl ko mano mama Niall galėtų užmušti. "Aš einu į pasimatymą." Išdidžiai mama pasakė. "Rimtai? Kas jis." nusišypsojau. Iš tiesų aš labai apsidžiaugiau, galbūt mano mama vėl įsimylės. "Jo vardas Louis. Jis labai seksualus." tą paskutinę dalį sušnipšdėjo, bet aš vistiek išgirdau. Jau norėjau paklausti, bet pasigirdo skambutis į mūsų duris. Mama jas atvėrė ir pamčiuso Louis jį apkabino. Jis atrodo draugiškas. Praėjo kelios minutės ir mama su juo išėjo.

Žiūrėdama pro langą ar tikrai išvažiavo, nubėgau pas Niall. Kai atidariau duris Niall išsigandęs į mane pažiūrėjo. "Maniau, kad atėjo tavo mama čia." Atsidūsęs tarė. "Negaliu patikėti tai įvyko." Šypsodamasi tariau. "Aš taip pat." Atsakė Niall.

Heartbeat (LTU) n.h Where stories live. Discover now