Ch.15

260 17 0
                                    

Taigi savaitė buvo visai gera, tiesą sakant man rami. Nereikėjo klausytis įkirių pašaipų. Semas neprisikabino, bet kartais prigaudavau jį į mane spoksantį. Turbūt planuoja, kaip apipils mane kiaušiniais ir kiaulės krauju. Niall pasidarė šiek tiek šiurkšokas, vieną dieną, net negalėjo užsičiaupti kaip jis nekenčia Semo. Nėri jis jau toks blogas. Žinoma, jis iš manęs visus mokslo metus šaipėsi, bet kai tyli, atrodo, kad jis visai šaunus, net ir mielas.

Šiandien jau penktadienis. Savaitė greitai prabėgo. Kaip ir visada, mūsų mokytojas kažką aiškino, o aš nesiklausiau. Nuskambėjus skambučiui, Niall staigiai prisistatė prie mano suolo ir nusišypsojo. Išėję iš klasės patraukėme link spintelių. Išsitraukus raktą, nubėgau iki savo. Atidarius, visiškai nesitikėjau to, ką pamačiau. Spintelės apačioje gulėjo gražiai sulankstytas laiškelis. Atvertus, buvo nupiešta širdutė. Meilės laiškelis. Pažiūrėjau į savo kairę pamačiau link manęs einantį Niall. Laiškelį greitai įkišau į kuprinę ir iš spintelės susirinkau reikiamas knygas. Užrakinau spintelę ir kartu su Niall išėjome iš mokyklos.

Tarp mūsų buvo tyla, tačiau ne ta nejauki tyla. Kai šiektiek nutolėjom nuo mokyklos, Niall paėmė mano ranką. Pažvelgiau į jį, bet jis tiesiog spogsojo į toli. 'Ei, Luka..' dabar pažvelgdamas į mane tarė Niall. 'Hmm?'. 'Gal šiandien nori į atrakcijonų parką? Girdėjau atsidarė šalia apžvalgos ratas.' Nusisukdamas nuo manęs pasakė. Visai norėčiau važiuoti, bet aš bijau aukščio, nežinau kaip ištversiu jei jis užstrigs ar bent kiek susvyruos. 'Umm, žinoma. Bet kaip nuvažiuosim?' Meluoju. Nors nevisai. Noriu su juo važiuoti, bet visai nenoriu į apžvalgos ratą. Su autobusu taip pat nejauku, pilna senų ištvirkusių vyrų. 'Tikrai? Tikrai nori? Taigi nuvažiuosim mano mamos mašina, juk turiu teises.' Žaismingai nusišypsojo. 'Tu man nesakei, kad turi teises.' Šiek tiek sukikenau. Niall į mane pažiūrėjo ir nusišypsojo. Priėję mano namus, dar šiek tiek pakalbėjome. Susitariame išvažiuoti už valandos. Atsisveikinant, Niall paėmė mano ranką ir pabučiavo į žandą. Priartėjęs prie mano ausies sušnibždėjo 'vėliau gausi daugiau.' Nežinau ką jis turėjo galvoje, ar tiesiog ilgesnį bučinį į lupas ar visiškai kitką iš mano patirties. Nieko neatsakiau tik išraudonavau ir sulinksėjau. Tada jis paskutinį kartą pažiūrėjo į mane ir apsisuko link savo namų. Aš taip pat.

Grįžusi namo, pamačiau mamą virtuvėje gaminančia pietus. 'O, Luka, grįžai.' Nusišypsojo. Jos plaukai buvo susivėlę ir ji buvo vis dar su pižamom. Aš tiesiog jai nusišypsojau ir papasakojau apie šiandienos planus. Ji jau žinojo apie mane ir Niall, tai tai jai buvo nenaujiena. Kai liko tik pusvalandis, pradėjau ruoštis. Plaukus susirišau į netvarkingą kuoduką, apsimoviau juodas kelnes ir bordavą bliuskutę ilgom rankovėm su nupieštu trikampiu (illuminati confirmed). Likus penkiom minutėm apsimoviau baltus conversus ir pasikvepinau savo mėgstamiausiais kvepalais.

Prieš išeinant gavau žinutė nuo Niall.
'Aš jau laukiu.'
Atsisveikinau su mama ir išžengiau pro duris.

Heartbeat (LTU) n.h Where stories live. Discover now