Chapter 31

2.6K 189 11
                                    

Három nap telt el. Három napja nem beszéltem Lukekal. Jai egy napja. A királynő pedig intézkedik. Korábbi gyengesége oda és úrrá lett rajta az intézkedhetnék.
Ja,hogy miért nem beszéltem Lukekal három napja.. nos ez egyszerű, mert ismét a régi Luke lett. Mivel Beau állapota nem akar semmi féle változást mutatni, mindenki egyre rosszabbul van. Közben az egész ország már Camillet gyászolja és ha ez nem lenne elég, egyesek Beau halál hírét rebesgetik. Pedig nem halt meg! Nem teheti! Ahogy néztem három napja az ágya mellett görnyedő Lukeot a szívem szakadt meg. Nem veszíthet el egy számára ilyen fontos személyt. Már most kezd összezuhanni. Az a srác, aki három napja azt mondta szüksége van rám, eltűnt. De nem csak rám nincs szüksége, Jait is taszítja, de a fiú nem adja föl és nem tágít ő sem Beau mellől. Jól teszi. Ő igen. Demi szerint nekem is ezt kéne, de betolakodónak érzem magam.
- Ez hülyeség és te is tudod! - mondta a konyhában ücsörögve. Üres a ház.
- Elküldött!
- Ahhajj! Mennyi időnek kell eltelnie, hogy fölfogd?
- Hagyjuk,tudod,hogy még talán az is kevés lenne, ha a szájából hallanám, hiszen te is tudod,nem egyszer hazudott már.
- Én sosem hazudtam neked komoly dolgokban. - ejtette ki nyugodtan Luke a sötét konyhába lépve. Mit csinál itt? Most tényleg ő az vagy csak már annyit gondolok rá, hogy ideképzelem? Demi igazol.
- Hogy van Beau? Valami?
Luke válaszul a fejét rázza. Szomorúan a hűtőhöz lép.
- Demi, magunkra hagynál a feleségemmel kérlek? - fordult a lány felé. Én egyre csak feszengve ültem a márvány pultnál.
- Természetesen. - nézett Demi jelentőségteljesen a szemembe. Ez az szép barátnő! Aztán már ott sem volt.
- Hűha Luke Brooks azt mondta,kérlek. Biztos elég komoly lehet. - próbáltam oldani a feszkót,de csak egy csúnya pillantást kaptam jutalmul. Rendben. Akkor legyen így. - Miről akartál beszélni?
Élesen és talán, de csak talán, mintha villanást láttam volna a szemében.
- Rólunk.

The Heart Wants What It Wants [Befejezett]Where stories live. Discover now