Yazardan not:

41.6K 1.2K 269
                                    

Arkadaşlar lütfen artık bana bolumleri silmis olmamin tribini atmayin. Hem bolumleri birakip hem de finali yapamam. İkisinden birini yapmak zorundayim ve kitabi okuyan herkes yarim birakacagina en azindan son bolumlere gelenler tamamlamis olsun istedim. Bunun icin bana okurlarimi onemsemedigimi soyleyin.

İsterdimki herkes okusun ama iki secenek olmuyor. Bunun icin beni suclayacaginiza biraz baskalari tarafindan bakmayi ogrenin.

Yazdiklarimda sitem veya trip herne haltsa hicbiri yok. Kendimi hep sizin kardesiniz arkadasiniz ablaniz olarak gordum. Ve simdi bu sifatlardan biriyle hitap ediyorum size.

Belki arada sakasini yapmisimdir ama ben kendimi yazar olarak gormuyorum zaten. Dunyada bu kadar iyi yazarlar varken ayni sifati ben de kullanamam. Ben sadece burada bir seyler yazdim ve bunu begendiniz. Simdi ise emeklerimi kitap olarak elime alma firsatim var. Maddi boyutu bir kenara birakalim. Bunun benim icin cok buyuk bir manevi boyutu var. Herseyden once her zaman bu hikaye kitap olmadikca kendimi basarili bulmayacagimi soyledim ve simdi kitap oluyor. Artik basardim diyebilirim. Hersey basari degil ama bu gurur verici bir sey.

Samimiyetimi kanitlamak zorunda degilim. Bunca zaman dedigimi yaptim. Size verdigim sozleri tuttum. Beni okurlarimi onemsememekle suclamayin lutfen. Burda bu aciklamayi gosteris olsun diye yapmiyorum. Sizi onemsemeydim yazdiklariniz umurumda olamadi fakat yazdiklariniz umurumda ve kitabi herkesin alamayacagini da biliyorum. Bunun icin elimden bir sey gelmez.

Bana mesaj ve yorum atarken benim bir insan oldugumu, duygularim oldugumu ve incinebilecegimi unutmayin.

Sizi ailemden bir olarak gordugum icin size kirilsamda sevmeye devam ediyorum. Bazen istemedigimiz seyler olsa bile sevdigimiz birinin sevincine sevinerek yetinmemiz gerekir. En azindan ben sizin icin oyle yapardim.

Bir gun bu kitapta bitecek ve kotu ayrilmak istemiyorum. Hepinize deger veriyorum. İstemeden kirdigim ve incittigim kim varsa uzgunum.

Küçük Sevgilim ( Raflarda)Where stories live. Discover now