FİNAL

45.2K 2.1K 567
                                    

Esin#

Sokakta birbirimizle didişerek ilerliyorduk. Rüzgar bir elini omuzuma atarken diğeriyle de sigarasını içiyordu. Bir yandan da bana laf yetiştirmeyi ihmal etmiyordu. Sanırım hiç akıllanmayacaktı. Benimle uğraşmaktan usanmayacaktı. Ben ona laf sokmaktan bıktım o aptal durumuna düşmekten bıkmadı.

Ona bir kez daha laf sotuğumda bana cevap veremeden telefonu çalmaya başladı. Omuzumdaki elini çekmek yerine sigarayı o eline aldı. Boşta kalan eliyle de çalmakta olan telefonunu cebinden çıkarıp kulağına götürdü. " Efendim Doruk. "

---

" Yanımda "

---

" Hayır, başını belaya falan sotuğum yok. "

Doruğun bizi kontrol etmesine şaşırmadım bile. Hatta ona hak veriyorum. Sonuçta Rüzgar ve ben pek normal sayılmayız. Bencil davranacak değilim en az Rüzgar kadar ben de acaip biriydim. İkimiz bir araya geldiğimizde ise pek normal şeyler yaşanmıyordu. Birbirimizin sol omuzunda bulunup çılgın şeyler yapmayı öneren şeytanları gibiydik.

Tıpkı şu anda olduğu gibi. Doruğun duyabileceği bir ses tonunda "Rüzgar bir sigara daha ver. "dedim.

Doruk Rüzgara bağırırken Rüzgar beni kendinden uzaklaştırdı. Dakikalarca Doruğa gerçeği anlattıktan sonra telefonu cebine koyup bana döndü. Oldukça sinirli duruyordu. Bana kızacağını kestirebiliyordum. Ama yine de umursamıyordum. -Sinirden bembeyaz yüzü kızarmıştı kaşları çatılmıştı ve laciverti andıran gözleri bu durumda da çok etkileyiciydi- Ben sadece bu manzaranın tadını çıkarıyordum.

Tam da tahmin ettiğim gibi beni azarlamaya başladı ben de ona laf yetiştiriyordum. Takii dudaklarımda dudaklarının baskısını hissedene kadar. Pezevenk öptü beni!

İzinsiz ve bir anda öptüğü için sinirlensem de bu güzel dudaklar karşısında daha fazla kayıtsız kalamadım. Mahallenin insanları bize bağırana kadar metalle karışık sigara tadı aldım. Kendimizi ahlak masasında bulmadan koşmaya başladık. Deniz kenarına geldiğimizde biralarımızı alıp banka oturduk. Sigara bulunan elini yine omuzuma atınca sigaranın dumanında boğulmak yerine ben de içmeye karar verdim. Elini tutupdudaklarıma yaklaştırdım ve sigaradan bir nefes çektim içime. Yaptığım şeyin farkına varmasıyla " Doruğa beni öldürtecek misin? " diye kızıp elini benden uzaklaştırdı. Bense söylediklerini her zamanki gibi kulak ardı edip sigaranın dumanını yüzüne üfledim. Benden uzaklaşırken " Esin uğraşma benimle. " diye sitem etti. Omuz silkip onunla uğraşmaya devam ettim. Onunla uğraşmak baştan çıkarıp kaçmak en büyük hobimdi. Bir gün hepsinin acısını çıkaracak benden.

---

Son bir kez daha süzdüm kendimi aynada. Üzerime giydiğim yarım bluz sayesinde kaburgalarımdaki dövme oldukça göz önündeydi. Dövmeyi gördüğünde Rzgarın yüzünün alacağı şekli çok merak ediyorum.kaburgalarımdaki yarımkalan dövmeyi onun adıyla tamamlattığım günden beri bu günü sabırsızla bekliyordum. Adını vücudumda ölene dek taşıyacak olamama ne diyecekti bakalım.

Artık aynaya bakmaya son verip bizimkilere iyi geceler diledim ve evden çıktım demeyi çok isterdim ama öyle olmadı ne yazık ki. Bizimkilerin iki saatlik nutuk seansının ardından sonunda çıkabildim evden. Ne dediklerini de anlatmak isterdim ama dinlemedim. Sadece öyleymiş gibi yapıp Rüzgarın yüzünü getirdim gözlerimin önüne.

Sonunda bara adımımı attığımda gözlerim Rüzgarı aradı fakat görüş açımda yoktu. Bir mmüşteriyle ilgilendiğini varsayarak lavobaya doğru ilerledim. Herhangi bir yere oturup içmeye başlamadan önce son bir kez makyajımı kontrol edecektim. Koridorda ilerlerken yüzümde oluşan aptal gülümsemeyi silmeye çalışıyordum. Alt tarafı saçma bir dövme yaptırmıştım ve bu gece Rüzgara kalbimi onda bulduğumu itiraf edecektim. Bunda gülümseyecek veya heyecanlanacak bir şey yoktu.

Küçük Sevgilim ( Raflarda)Where stories live. Discover now