SONSÖZ

2.7K 89 19
                                    


Her şey televizyonun karşısında Twix yerken başlamıştı aslında. Nefis çikolatamı bitirdiğimde kurgunun çoğu kafamda tasarlanmıştı bile. Heyecanlıydım çünkü Again'den sonra acaba bunu da aynı heyecanla okurlar mı sorusu beni endişelendirmişti. Yine de yayınladığım da gelen tepkiler "iyi ki," dememe sebep oldu. "iyi ki o gün o çikolatayı yemişim" *kocamanbirkahkaha*

Biraz önce ise bayağı geç kalınmış bir Final bölümü oldu ki, ne zaman Final bölümüne geldik hiç farkında değilim. Zaman o kadar çabuk geçmiş ki, ilk tanıtımı yüklediğim bölüm dün gibi aklımda.

Bu kısım ise teşekkür kısmım.

Belki de bu hikâyede yayınlanmış son sayfa.

Biliyorsunuz, sizlere kelimelere sığdıramayacak minnettarlıklarım var. Yine de şu an başka türlüsünü yapamayacağımdan, iki kelime: TEŞEKKÜR EDERİM!

Her bölüm biraz daha çoğalarak yanımda oldunuz. Belki sayımız milyonlar olmasa da binlerce kalp olarak aynı satırlarda buluştuğumuzu biliyorum.

Çok güzel insanlar, çok tatlı karakterler tanıdım ve çok sevimli sohbetlerimiz oldu.

Hakkımda kısmında paylaştığım bir söz vardır;

"Bir kitabın son satırını da okuduktan sonraki gülümsemeyi veya gözyaşını, kitabın kapağını kapatıp, eğik durmaktan yorulmuş boynunu arkaya yaslamayı ve içinden çıkmış olduğun dünyayı gözden geçirmeyi kitap okumayanlar bilmiyor.
Düşünebiliyor musun?"

Kitabın bıraktığı böyle bir etkiye benim amatörcağızım Twix'i sığdırdığınız için, oylarınızla, yorumlarınızla, kimi zaman attığınız 'yb ne zaman' mesajlarınızla beni yalnız bırakmadığınız; kişisel hayatımda yaşadığım bazı sıkıntıları bölümlerime yansıtarak ruhunuzu bir nebze karartmış ve küfür etmenize sebep olmama rağmen yanımda kalmaya devam ettiğiniz ve benimle birlikte son bölümü tamamladığınız için hepinize ayrı ayrı bir kez daha, TEŞEKKÜR EDERİM.

Siz olmasanız, olmazdım.

Hepinizi tanımış olmaktan dolayı çok mutluyum ve her birinizi çok seviyorum.

Sizi kocaman öpüyor ve hoşça kalmanızı diliyorum.

Ve profilimden aldığım bir sözü de buraya bırakıyorum...

"Yeri gelip gerçeklikten uzaklaşmak istediğinizde bu profilin size umut olması dileğiyle.."



TWIX // h.sМесто, где живут истории. Откройте их для себя