PART 18: Genç Kızların Sevgilisi: Harry Styles!

10.7K 406 47
                                    

NOT: Ella’nın ağzından devam ediyor. Multimedia’da hikayede geçen bir sahne var.

___________________________________________________________

Kafamı yere eğerken suratına bir daha nasıl bakacağımı düşünüyordum. Cevabımı kesinlikle beklemiyordu. Babam olduğu aklından bile geçmediğine emindim. Zaten hangi baba böyle şeyler yapardı ki? Yine de polisler onu götürürken söyledikleri aklımı karıştırmıştı. Büyükannem bana annemin intihar ettiğini söylemişti. Fakat ben o gece babam annemi döverken, annemi babamın öldürdüğünü düşünmüştüm ve şu ana kadar da düşüncelerim değişmemişti. Fakat şimdi babam bana annemin öldürüldüğünü söylemişti. Kim yapmıştı peki bunu? Mantığımın içine sıçmıştı. Bir ara yanına gidip bunun için onu tebrik etmeliyim.

“Bana neden söylemedin?” Gözlerine baktığımda alındığını belli eden bakışlarını bana gönderiyordu. Bunun dışında üzgün görünüyordu.

“B-ben, sanırım böyle bir babaya sahip olmaktan utandım.” Gözyaşlarımı geri göndermek için uğraştım. Sesli bir şekilde burnumu çektiğimde Harry gülümsedi.

“Güzelim, bu senin suçun değil.” Kafamı iki yana salladım.

“Normal bir aileye sahip olmak benimde hakkımdı. F-Fakat annemin ö-öldürüldüğünü öğreniyorum. B-Bu hayat h-hiç adil değil.” Hıçkırıklarım tekrar başlarken beni kendine çekti. Kollarını etrafıma dolarken, neden bana bu kadar iyi geldiğini anladım. Kimseden görmediğim şefkati gösteriyordu bana.

“İyi ki yanımdasın…” İç çektim. O olmasaydı ne yapardım hiç bilmiyorum. Gerçekten. Etrafımdaki kollarını sıkılaştırırken, saçlarımda dokunuşunu hissettim.

“Birde seni hayatımda istiyorum dediğimde beni azarlamıştın. Bana bir özür borçlusun, tavşancık.”

***

“Neden her şeyden en son benim haberim olmak zorunda?” Çatalımı tabağımın kenarına bıraktığımda sızlanışım herkesin gülmesine sebep oldu. Yakın zamanda bir defile olacakmış ve açılısı bilin bakalım kim yapıyor? One Direction!

“O muhteşem vaktini bize ayırmadığın veya ev kuşu olduğun için olabilir mi? Senin için bu yemeği ertelediğimize inanamıyorum!” Zayn bana şakadan kızarken, Perrie şakayla karışık koluna vurdu. Zayn acımadığına dair mırıldanırken, Harry omzuyla beni dürterek kıkırdamamı sağladı.

“Şunlara bakın! Nasılda gözümüzün önünde flörtleşiyorlar!” Eleanor arsızca sırıtırken sesini kesmesi için bağırdım. Bunun doğal olarak hiçbir işe yaramaması gibi diğerleri de buna katıldı. Göz ucuyla Harry’e baktığımda benim aksime çocukların söyledikleriyle eğleniyor gibiydi. Omzuna yumruğumu geçirdim.

“Senin derdin ne?!” Kahkaha atarak beni kollarının arasına çektiğinde onu itmeye çalıştım. Masadakilerden tatlı bir “Aw!” sesi yükselmesiyle biraz daha kızardım.

“Ah Ella utanma! Herkes benden ne kadar hoşlandığını biliyor.”

“Tanrım! Sus!” Cırlamamla bir kahkaha daha atarken yanağımı bir öpücük daha kondurdu. Kollarında debelendim. Bir işe yaradığını sanmadınız değil mi? Güçlü kollarıyla beni daha sıkı yakaladı. Beni rezil ediyordu.

“Tatlı âşıklar!” Liam ellerini masada iyi yana açtı. Sophia kahkaha atarken kollarını indirmeye çalıştı. Liam bizim için âşıklar demişti ve Harry buna itiraz etmemişti. Ah, burada neler dönüyordu böyle?

TWIX // h.sDonde viven las historias. Descúbrelo ahora