9.

158 12 9
                                    

-Michael Gordon Clifford, ar tai meilės žymė?!-pavarčiau akis nuo tokio geriausio draugo erzinančio balso.-Ar tai to seksualaus blondino darbas?

-Tu kalbi lygiai taip pat kaip tavo mama,-ranka perbraukiau per plaukus ir atsistojau nuo sofos.-Jeigu man leisi, aš eisiu ruoštis į darbą.

-Susiradai darbą?-Troye užšoko ant manęs už iš nugaros.

-Bibliotekoje,-nusišypsojau tik pagalvojęs apie darbą kartu su Luke.

Nelaukęs, kol Troye pradės skaityti man moralą, įžengiau į savo kambarį ir pradėjau ruoštis pirmajai dienai darbe. Apsirengiau juodus džinsus, paprastus baltus marškinius, o ant jų megztą megztinį. Pažvelgiau į veidrodį ir rankomis perbraukiau per tik vakar raudonai nudažytus plaukus. Paėmiau telefoną ir pamačiau, kad gavau žinutę nuo Luke.

Nuo: Mano Blondinas

"Per pietų pertrauką nueisim į kavinę!:) x"

Kam: Mano Blondinas

"Aš jau išvažiuoju iš namų, greitai būsiu x"

Įkišau telefoną į galinę džinsų kišenę, taip pat įsikišau ir piniginę. Išėjau iš kambario, apsiaviau šiltus rudeninius batus ir paltą. Atsisveikinau su Troye ir išėjau iš buto.

Greitai atsidūriau lauke ir įsėdęs į savo automobilį nuvažiavau į biblioteką. Negaliu patikėti, kad kėliausi septintą ryto ir bibliotekoje dirbsiu nuo pusės devynių.

Sustojau automobilių stovėjimo aikštelėje ir išlipau. Užrakinau mašiną ir nuėjau į bibliotekos vidų. Prie pat durų mane pasitiko Luke. Jis plačiai šypsojosi ir tai privertė mane nusišypsoti.

-Labas rytas,-vaikinas pasakė ir pradėjo eiti, o aš nusekiau iš paskos. Mes atėjome į kažkokį kambariuką, kur stovėjo keli darbo stalai ir spinta.-Čia pasikabink paltą.

Padariau kaip liepta. Nusiėmiau paltą ir pakabinau į spintą. Luke griebė mane už rankos ir išsivedė iš kambariuko.

-Viskas, ką tau reikės daryti, tai tik dėlioti knygas ir kartais kažkam padėti surasti, ko jiems reikia,-blondinas atvedė mane į pagrindinę salę.

-Aišku,-šyptelėjau.-Skamba lengvai.

-Ir taip yra,-blondinas nusijuokė ir tas juokas užpildė mano ausis. Ir man pasidarė taip gera. Norėjau, kad jis visada juoktųsi.

*

-Žinai,-Luke įdėmiai žiūrėjo į mane.-Man labai patinka tavo plaukų spalva. Ji tokia nuostabi. Ir plaukai atrodo tokie minkšti.

-Ačiū,-nusišypsojęs nuleidau galvą, nes pajaučiau kaip mano skruostai raudonuoja.

Buvo jau beveik darbo dienos pabaiga ir mes tiesiog sėdėjome ant sofos ir kalbėjome.

Pažvelgiau į blondiną, kuris įdėmiai apžiūrinėjo bibliotekos patalpas. Žmonių jau nebuvo. Mes buvome vieni. Laukiau, kol Luke pažiūrės į mane. Ir kai jis pasuko galvą, aš pasilenkiau ir sujungiau mūsų lūpas.

Vaikinas iškart atsakė į mano bučinį. Jis įvėlė savo rankas man į plaukus ir juos nestipriai papešė. Aš uždėjau rankas blondinui ant liemens ir traukiau jį arčiau savęs, kol jis nesėdėjo man ant kelių apžergęs mane.

Man pradėjo trūkti oro, todėl aš atsitraukiau nuo Luke lūpų. Jis žiūrėjo į mane šiek tiek pasimetęs, bet jo akyse mačiau džiaugsmą.

Nuleidau akis į jo lūpas. Tas auskaras varė mane iš proto. Pasilenkiau prispaudžiau lūpas prie blondino lūpų, bet tada dantimis sukandau auskarą ir truputį jį patempiau. Bet tada įsisiurbiau į vaikino lūpas.

Pajaučiau, kaip Luke pasimuisto ir netyčia savo draugužiu patrina į mano draugužį. Išleidau tylią aimaną. Manau, kad ne tik aš, bet ir Luke yra kietas.

-Manau, mums vertėtų sustoti dabar, kol tai nenuklydo kažkur toliau,-tariau žiūrėdamas į Luke akis. Vaikinas sutiko su manimi ir nulipo nuo mano kelių.-Bet mums reikės tai pratęsti.

-Būtinai,-Luke šėlmiškai šyptelėjo.

Rašiau klausydama OMI - Hula Hoop ir Macklemore - Downtown :D

Tai ką manote apie tokią dalį?:))) ko tikitės kitoje dalyje? Man svarbi kiekvienas nuomonė ir kiekvienas vote :)
Myliu jus babes :*

Library Boy || mukeDove le storie prendono vita. Scoprilo ora