11.

136 12 2
                                    

-Ar man būtina tai daryti?-Luke pavartė akimis ir aš šyptelėjęs linktelėjau. Vaikinas atsiduso ir aš užrišau jam ant akių šaliką, kad jis nieko nematytų.

Aš išlipau iš automobilio ir apėjęs jį atidariau duris vaikinui. Paėmiau jo ranką ir padėjau jam išlipti. Užrakinau automobilį ir vedžiausi Luke priešais save. Mes po truputį ėjome miesto centro gatvėmis.

Kai pagaliau priėjome prie tos vietos, aš pažvelgiau į Luke. Jis stovėjo ir žiūrėjo tiesiai, nes jis nieko nematė.

-Sveiki,-tariau vyrui dirbančiam prie Londono akies. Jis man nusišypsojo ir praleido be eilės, nes jis mano senelio draugas ir mane puikiai pažįsta.

Kartu su Luke įlipau į kapsulę, kurioje mes buvome tik dviese. Paėmiau vaikiną už rankos, kai mes pradėjome po truputį kilti.

-Kur mes?-blondinas išsigandęs pradėjo dairytis.-Ar galiu pagaliau nusiimti šitą šaliką nuo galvos?

-Negali,-pavarčiau akimis ir paleidęs vaikino ranką pats nuėmiau nuo jo šaliką.

-Wow...

Luke žiūrėjo pro stiklą ir žavėjosi vaizdu. Nekaltinu jo, čia nuostabus vaizdas, ypač vakare. Matėsi beveik visas miesto centras. Jis buvo nušviestas vakaro šviesa, upe plaukė laivai, Tower Bridge taip pat gražiai spindėjo įvairiomis spalvomis.

-Kaip tai gražu,-Luke pažvelgė į mane ir nusišypsojo. Mes atsisėdome ant kėdučių, kurios čia buvo ir žavėjomės šiuo vaizdu kartu.

*

-Prisipažinsiu, tai buvo geriausias pasimatymas,-Luke ranka perbraukė per savo tamsiai blondiniškus plaukus ir nusišypsojo.-Ačiū tau už šį vakarą.

-Man buvo labai gera jį praleisti kartu su tavimi,-tariau su šypsena. Nesusilaikiau ir prispaudžiau savo lūpas prie Luke lūpų.

Mūsų lūpos judėjo sinchroniškai. Aš buvau uždėjęs savo rankas vaikinui ant liemens, o jis savo man ant kaklo. Bet deja, Luke namo durys atsidarė ir mes greitai atsitraukėme vienas nuo kito. Duris atidarė Luke mama.

-Labos nakties, Luke,-tariau ir pakštelėjęs jam į skruostą nubėgau iki mašinos. Įsėdau ir nuvažiavau namo. Išvažiuodamas iš Luke kiemo, mačiau kaip jis raudonuoja. Ir jaučiu, kad aš taip pat. Tikiuosi jo mama daug nematė. Ha.

Sakyčiau, kad pasimatymas buvo nuostabus. Londono vaizdas iš aukščio, restoranas, pasivaikščiojimas po miestą. Tai buvo miela ir nuostabu.

Grįžęs į butą, radau Troye miegantį ant sofos ir veikiantį televizorių. Išjungiau jį ir tyliai nupėdinau į savo kambarį. Nusirengiau visus drabužius, apsirengiau treningines kelnes ir Metalicos marškinėlius. Griuvau į lovą ir labai greitai užmigau.

**

Jis prispaudė savo lūpas prie manųjų, jos judėjo sinchroniškai. Buvau prispaustas prie sienos, jis bučiavo mano kaklą, mano rankos buvo įveltos į jo plaukus. Jaučiau, kaip jis ranka nuleidžia man žemiau bambos ir sudrebėjau.

Prasimerkiau. Aš gulėjau lovoje. Mane išpylė prakaitas. Ir aš turiu nedidelę problemą kelnėse. Šūdas, nekenčiu tokių sapnų. Nekenčiu, kad Luke turi tokį efektą man net sapnuose...

Library Boy || mukeWhere stories live. Discover now