10.

129 10 7
                                    

Praėjo jau savaitė nuo to įvykio bibliotekoje po darbo. Po to glamžymosi ant sofos. Na jeigu tai galima taip pavadinti. Po to mes daugiau nesibučiavome, net nelietėme vienas kito.

Aš labai noriu pakviesti Luke į pasimatymą, bet negaliu sugalvoti nieko originalaus. Ta prasme, kinas jau buvo, kavinė irgi, restoranui laikas dar neatėjo, pasivaikščiojimas - nuobodu.

-Ei Troye,-tariau vaikinui ir trinktelėjau jam į ranką. Juodaplaukis pažvelgė į mane ir susiraukė. Mes kartu jau visą vakarą gulime ant sofos ir žiūrime filmus.

-Kas yra?-Troye linktelėjo ir pažvelgė į televizorių.

-Aš noriu pakviesti Luke į pasimatymą,-ranka perbraukiau per plaukus.-Bet nesugalvoju nieko originalaus, padėk man.

-Ar mažasis Mikey įsimylėjo?!-draugas suklykė mergaitišku balsu ir aš pavarčiau akimis.

-Tu juk žinai, kad aš vyresnis už tave,-atsidusau.-Bet prašau padėk man.

-Gerai,-Troye nusišypsojo ir nutilo. Jis pradėjo galvoti. Aš žinau, kad jis man padės, nes jis visada stebiną savo vaikiną Tyler.-Tai va ką sugalvojau...

*

Šeštadienis. Į darbą nereikia. O tai reiškia, kad laikas pasimatymui. Troye man labai nedaug padėjo sugalvoti, nes jam tik pradėjus sakyti idėją, aš jau buvau sugalvojęs kai ką geresnio. Paėmiau telefoną ir parašiau žinutę Luke.

Kam: Mano Blondinas

"Labas rytas:) šiandien 18:30 būsiu pas tave. Būk pasiruošęs. Apsirenk paprastai, bet taip, kad būtų šilta x"

Nuo: Mano Blondinas

"O kur tu mane susiruošei vestis?!"

Kam: Mano Blondinas

"Tai staigmena, Luke. Prašau neklausinėk, nes nepasakysiu:)"

Nuo: Mano Blondinas

"Na ir gerai."

Pavarčiau akimis ir numečiau telefoną ant lovos. Liko vos kelios valandos iki pasimatymo. Persirengiau į padorius drabužius (džinsai, marškiniai ir megztinis), sutvarkiau plaukus ir papurškiau juos plaukų laku. Pasikvėpinau, paėmiau telefoną ir piniginę ir išėjau iš kambario. Nuėjau į svetainę ir įsijungęs televizorių atsisėdau ant sofos.

Troye išvažiavo pas savo vaikiną ir todėl aš namie vienas. Po kelių valandų nusprendžiau, kad laikas važiuoti pasiimti Luke.

Apsiaviau batus, paltą, paėmiau raktus ir išėjau iš buto. Užrakinau duris ir tuoj pat atsidūriau lauke. Įsėdau į automobilį ir paėmęs telefoną įsijungiau žinutes.

Nuo: Senelis Edas

"Luke Hemmings. Portman Street 105. Sėkmės, Mike!"

Dar kartą nusišypsojau. Aš džiaugiuosi, kad senelis man yra toks geras. Šiuo metu jis valdo mano tėvų kompaniją ir jis kantriai laukia, kol aš perimsiu viską į savo rankas. Senelis anksčiau dirbo FBR, todėl viską žino. Jis kietas.

Užvedžiau automobilį ir pradėjau važiuoti. Pasirodo Luke gyvena visai netoli nuo manęs. Bet prieš tai, kaip važiuoti pas blondiną, aš užvažiavau į gėlių turgų ir nupirkau tris raudonas rožes.

Privažiavęs prie Luke namo, išlipau iš mašinos su gėlėmis ir priėjau prie durų. Paskambinau ir laukiau, kol man atidarys.

-Labas, Luke,-nusišypsojau, kai vaikinas pasirodė tarpdury. Ištiesiau jam gėles.-Čia tau.

-Tai labai miela,-pastebėjau raudonį užliejant Blondino skruostus.

-Aš pamerksiu gėles,-iš Luke rožes paėmė žema moteriškė. Gal tai Luke mama? Ji plačiai šypsojosi ir pamojavo man.-Pasilinksminkite!

Paėmiau Luke už rankos ir nusivedžiau į automobilį. Užvedžiau variklį ir pradėjau važiuoti. Manau, kad staigmena patinks mano blondinui...


Tai ką manote?:) Kas tai per staigmena? Turite idėjų?;)

*eva


Library Boy || mukeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora