1.2

5.4K 318 22
                                    

"Cože, haló..?" Zoufale jsem se snažila zjistit, kdo by to mohl být. Určitě to byl jeden z těch "strašně vtipný" prank callů. Povzdechla jsem si a vzala svoje nově udělané palačinky nahoru do pokoje. Do pusy jsem si vložila mobil, abych si volnou rukou mohla vzít sklenici vody a pospíchala nahoru.

Palačinky jsem si položila na postel a skleničku na noční stolek vedle. Byla jsem ráda, že se mi mobil v puse podařilo udržet bez většího poškození. Z pod postele jsem si vzala notebook a zapnula ho. Konečně jsem si vzala jednu ze svých pečlivě vyrobených palačinek a vložila si ji do pusy. 

Ani pořádně neumím popsat tu úžasnou chuť co se mi teď mísila v puse. Ani jsem nestačila pomyslet na všechny ty úžasné chutě a celým domem se rozezněl zvonek. Měla jsem chuť začít křičet nebo nejít otevřít, ale pak mi něco došlo. Co když to je ten někdo kdo mi volal.

Rychlostí světla jsem seběhla schody a zamířila si to k hlavnímu vchodu. Sáhla jsem po klice a připravená začít křičet na kohokoliv, kdo tam stál, jsem otevřela. První slova se mi zastavila v krku a já nemohla ani pozdravit.

"Ahoj, tak jsem tady. Vidím, že ses do nich pustila beze mě. Doufám, že jsi je alespoň nesnědla." Usmál se Niall a bez jakéhokoliv pozvání vešel dovnitř. Jediné na co jsem se zmohla bylo prudké zavření dveří a jeden zlostný pohled. 

"Ani nemysli na to, že mi je sníš! Já tam totiž budu první!" Vykřikla jsem hravě a rázem se můj zamračený obličej proměnil v úšklebek. Rozběhla jsem se směrem k mému pokoji a byla si jistá, že tam budu dřív, jelikož on ani nevěděl, kde mám pokoj. 

"Hej, to není fér!" Vykřikl za mnou Niall a pak jsem jen slyšela, jak se za mnou rozeběhl. Začala jsem se hrozně smát, ale nezpomalovala jsem. Udělám mu to trochu těžší. 

Když jsem skoro byla u mého pokoje, odbočila jsem do kuchyně a věděla, že mě bude následovat. Nic jiného mu nezbývalo. Na tváři se mi objevil zlostný úšklebek. Kuchyní jsem proběhla a odbočila do obýváku. Ten byl zase propojený chodbou a tak jsem to měla skoro u pokoje. 

Někde v kuchyni jsem ztratila Nialla a tak jsem doběhla do pokoje pozpátku a čekala, kdy ho uvidím za mnou běžet. Couvala jsem a pořád se dívala do chodby, jestli ho neuvidím. Najednou moje tělo narazila do něčeho příjemně měkkého a dvě ruce se mi ovinuly kolem pasu. 

"Vážně sis myslela, že mě převezeš?" Zašeptal mi do ucha Niall a mým tělem projela vlna elektřiny. Odstrčila jsem ho od sebe a s úsměvem se za něj zadívala. Stejně je budu mít první. Proskočila jsem kolem něj a skončila tak na posteli. Rychle jsem popadla svojí palačinku a znovu si z ní ukousla.

"Smůla, už jsem si jednu vzal." Usmál se na mě Niall a zamával s rukou, ve které držel palačinku. Protočila jsem oči a do počítače, který už byl zapnutý, naťukala heslo. Niall si mezitím sedl vedle mě na postel a a já se tak musela vzdát svého roztahování.

"Co budeme dělat?" Zeptal se, když jsem se přihlašovala na facebook, abych mohla zkontrolovat nejnovější statusy. Znuděně jsem pokrčila rameny a pokračovala v prohlížení facebooku.

"Neměl by jsi být se svou skvělou kapelou a dělat nějaké ty důležité věci co většinou děláváte?" Zeptala jsem se ho a zaklapla notebook, protože mi bylo nepříjemné, jak mi koukal přes rameno. 

"Možná tomu nebudeš věřit, ale občas se nudíme tak moc, že si píšeme s neznámými lidmi po sociálních sítích. " Pokrčil rameny. Kdybys jen věděl Nialle. Sesedla jsem si z postele a přesunula se na koberec. 

Z pod postele jsem vytáhla prázdnou flašku a poklepala na místo před sebe. "Jdeme hrát flašku." Mrkla jsem na Nialla, který se jen pomalu došoural naproti mně. Trochu si povzdechl a pak se pohodlně usadil.

"Vždyť jsme tu jen dva, co to má za smysl?"

"Hele, buď tu budeš se mnou hrát flašku a nebo si půjdeš zpět za svýma teplýma kamarádama." Protočila jsem oči a roztočila flašku dřív, než stihl něco namítnout. Překvapivě jsem dávala otázku Niallovi.

"Takže," zamyslela jsem se nad tím, na co bych se ho vlastně chtěla zeptat. "má teď Harry nějakou holku?" nevím proč jsem se na to zeptala, ale prostě jsem tuhle otázku nosila v hlavě delší dobu a Niall by mi ji teď mohl zodpovědět. 

"Ne." Odsekl nepříjemně a já věděla, že byla blbost se ho na to ptát. Tentokrát točil on a flaška se i po třetím pokusu zastavila na něm. Tohle nebude fungovat. Lehla jsem si na měkký koberec a čekala, až mu dojde, že to má udělat taky. 

"Tak se ptej, jen tak. Bez flašky." Upozornila jsem ho poté, co si vedle mě lehl a oba dva jsme teď koukali na strop. Otočila jsem hlavu jeho směrem a všimla si, že zamyšleně pozoruje můj strop. Dal si ruku pod hlavu a já tak viděla, jak se mu napnuly všechny svaly. Skousla jsem si ret a obrátila svůj pohled zpět na strop.

"Fajn. Máš kluka?" Jeho otázka mě donutila se trochu usmát. Nečekala jsem, že se mě na to zeptá. Záporně jsme zakroutila hlavou, ale když mi došlo, že mě nevidí, řekla jsem tiché "Ne.".

"Teď já. Jaké je to být skoro nejslavnější člověk na zemi? Myslím tím, máte tolik fanynek a hereček, které by s vámi chtěly hodit. Jaký to je, být žádaný?" Skousla jsme si ret a doufala, že si to nevyloží nějak špatně. Asi jako mou předchozí otázku.

"Nejsme skoro nejslavnější lidi světa." Určitě protočil oči. "Je to vyčerpávající, ale zároveň to tak nějak nabíjí energií, chápeš ne. " Zakývala jsem hlavou, i když jsem to vůbec nechápala. "a když mluvíš o herečkách, tak to takový vůbec není. Všechny chtějí Harryho, jelikož Liam a Louis už holky mají. Takže to je vždycky Harry." Povzdechl si a já se tak trochu dokázala vžít do jeho role.

"To musí být těžký." Pronesla jsem, abych ho alespoň trochu utěšila. Nikdy jsme nevěděla, jak mám v situacích jako je tahle utěšit lidi. "Určitě existuje nějaká šťastná, která by tě chtěla. Vždyť máš tolik fanynek." Usmála jsem se s pohledem pořád stočeným ke stropu.

"Jenže vždycky to je tak, že ta, kterou chci já, nechce mě." Opáčil Niall a já cítila, jak se prohnula podlaha při nějakém pohybu co udělal. Po chvilce jsem uviděla nad sebou Niallovu hlavu, která mi zkazila výhled na strop.

"Vím, že se známe celkem jen pár hodin, ale dovol mi tě políbit." než jsem stačila cokoliv namítnout, nebo dokonce souhlasit, jeho rty se octly na těch mým. Byla jsem dokonale zmatená. Začala jsem se rty pohybovat v souladu s těmi jeho. Možná jsem to udělala jen kvůli tomu, co mi před chvílí řekl. Chtěla jsem, aby se alespoň na chvilku cítil, že ho někdo chce, i když jsem si tím vůbec nebyla jistá. 

Automaticky jsem mu zajela rukou do vlasů, ale aniž bych stihla udělat něco dalšího, na posteli mi začal zvonit mobil a tím přerušil i náš polibek. Byla jsem za to vděčná. Sama bych to asi neuměla ukončit.

--

Ba-dum-tss

Nová kapitolka s prvním polibkééém. Ano, byl to Niall a nechápu, jak jste to vy věštkyně mohly vědět! :D Upřímně, tu pusu jsem tam dala nějak tak spontánně, ani nevím co mě to napadlo, ale vždycky mi to pomůže rozvinout příběh dál. Děkuju za všechny milé komentáře moc si jich vážím :) a budu ráda, když ještě nějaké napíšete! ♥

Kdo asi píše?

Love ya all -N


Snapchat [1D ff]Kde žijí příběhy. Začni objevovat