Charakter Ask → done

3.3K 171 20
                                    

1. Harry: Proč chceš tak strašně moc Lily anebo Lilien?

Lily jsem chtěl už od té doby, co jsem si jí přidal na snapchatu. Připadala mi neskutečně sexy a já věděl, že jí musím dostat. Naneštěstí jsem v tu chvíli byl přihlášenej na společném snapchatu a tak se to všechno trochu zkomplikovalo. Lilien se mi taky líbila a upřímně jsem si myslela, že bych si ten večer mohl vrznout. Pak se ale rozbrečela a já věděl, že to není jen obyčejná lehká holka. Chtěla jsem ji to ne jen na jednu noc. Pak se do toho ale zamotal Horan a já věděl, že mu jí musím nechat. Ale jen tak bez boje se jí nevzdám.

2. Liam: Proč si chtěl úchylné fotky Lily? (pozn. Autorky: nejspíš si myslela Louise, ale i tak odpovím za Liama :D )

Co? Já jsem si s ní na snapchatu vůbec nepsal, mám přítelkyni a úlovky kluků mě opravdu nezajímají. Teda když jsem se nudil tak jsem ji párkrát napsal, ale vždycky to bylo ve vší počestnosti!

3. Harry: Co mělo sakra znamenat to olizování s Carol? Vím, že jsi tím chtě vyprovokovat Lil, ale ... To bolo od tebe fakt ubohé -,-

Třeba jsem viděl jen skvělou příležitost. Carol je celkem kočka a to, že jsem tím vyprovokoval Lilien byl jen bonus navíc. Navíc, pusa nic neznamená. Ta holka akorát bude mít vzpomínku na celej život.

4. Niall: Je pravda, že chce Lil jen kvůli tomu, že se jí nelíbí Harry?

Po tom co mi tohle řekla jsem si uvědomil pár věcí. Předtím jsem na to vůbec nepomyslel a teď najednou mi to ta holka vpálila přímo do obličeje a já nevím, byl jsem nejspíš moc zaskočený a taky pořád jsem. Vždycky to bylo tak, že Harry dostal do kolen každou, na kterou ukázal a ty holky se mi prostě hnusí. A když mu Lilien nepodlehla, byl jsem jí asi nějak fascinován. Nejspíš je to pravda, ale já si to prostě neuvědomuji.

5. Louis: Chtěl by ses někdy seznámit s MissTomlinson?

Pokud je to kočka tak nevidím důvod, proč si s ní jeden večer neužít. (pozn. Autorky: neberte to zle, jen ho chci v příběhu jako hajzla :D)

6. Lil: Proč klukům tajíš a neřekneš jim, že jsi TA lilien se kterou si píšou?

Možná jen nechci, aby věděli, že ta Lily je ta malá ubohá ubrečená Lilien, kterou potkali onu noc v nahrávacím studiu. Lily je drzá a nemusí se přetvařovat. Zatímco Lilien je lapena v milostném trojúhleníku a její tajemství je ohroženo, protože ho řekla tomu největšímu kreténovi na planetě. Časem na to ale jistě dojde, to už tady ale nebudu.

7. Lil: Líbí se ti Niall nebo Harry?

Vzhledově? Ano. Chováním? Ne. Nesnáším Niallovu nevinnost a starostlivost, se kterou to někdy opravdu přehání. Ovšem že je to roztomilé, ale ne v téhle míře. A Harryho povaha děvkaře mluví za vše.

8. Harry: Líbí se ti Lily/ Lilien?

Líbí se mi Lily povaha a Lilienin vzhled. Kdyby to byla jedna a ta samá osoba, nikdy bych se tý holky nevzdal!

9. Niall: Líbí se ti Lilien/Lily? A mimochodem jsi roztomilej :D

Lilien je hodně hodně hodně hezká, ale jako u předchozí otázky.. nevím kde je chyba. A Lily se líbí Harrymu, takže mu do zelí nepolezu. Teda samozřejmě že to nepřizná, ale my všichni vidíme, jak se do telefonu usmívá. A děkuju, ty jsi určitě taky :)

10. Harry: tušíš, že Lily a Lilien je ta stejná? Chceš jednu z nich? A co to mělo být s tou Carol? (zodpovězené výše)

Myslím, že Lily a Lilien by nemohly být ta táž osoba. Už jen kvůli jejich chování to prostě není možný.

11. Niall: Chceš tu tvoji bejvalku? Chceš Lily jenom kvůli tomu, že říká, že se jí nelíbí Harry, nebo se ti líbí? (zodpovězené výše)

Ehm to si nejsem úplně jistý. Vždycky jsem pro ni měl slabost, ale po našem rozchodu se toho hodně změnilo a já si nejsem jistý, jestli by nám to klapalo.

12. Louis: Máš holku? Těšíš se na seznámení s Carol?

Mám každý týden jinou a než se s ní seznámím, chci vidět její fotku. Přeci nepůjdu na rande na slepo. (pozn. Autorky: on je asi moc hnusnej, ale mně se to líbí :D)

13. Lily: Chtěla bys někoho z 1D?

Upřímně, než jsem je poznala, tak se mi hnusili. A teď, když je znám, pořád bych ani jednoho nechtěla. Vzhledově možná Harry, ale chováním ani za pugét růží.

14. Harry: Oblíbená příchuť zmrzliny? (pozn. Z mojí hlavy ..)

Nejvíc miluju Sex on the Beach! Ale oříšková taky ujde...

15. Liam: Jak vnímáš Lilien ty?

Lilien je Lily. Lilien nechce ani jednoho z nás a Lily určitě něco cítí k Harrymu. Nikdo z kluků zatím neví, že je to ta stejná osoba a já jim to taky říkat nebudu. Pokud to samozřejmě nebude úplně třeba. Navíc, Harry teď zase začal pít, takže si to podle mě u ní dost posral.

16. Carol: Zůstal tvým oblíbencem Louis i po tý puse s Harrym?

Louis bude navždy v mém srdci ten jediný. Upřímně Harryho nemám moc ráda, ale kdybych se přes něj mohl dostat k Louisovi, tak bych podstoupila i tu pusu. (mám teď větší šanci?!) Takže tu pusu neberte moc vážně, jelikož tohle byl jen další krůček do svatební síně, kde na mě už čeká Louis.

17. Harry líbí se ti Lily? A co k ní doopravdy cítíš?

Lily se mi nemůže líbit, jelikož nevím, jak vypadá. Na snapchtu jsem viděl jen nějaké její fotky, kde jí většinou nebylo moc vidět do obličeje. Ale kdyby byla stejně sexy jako Lilien, asi bych se neudržel.

---

Snad se vám to líbilo a taky jste se dozvěděly nějaké ty spoilery no .. :D 



Snapchat [1D ff]Where stories live. Discover now