2.8

2.8K 167 19
                                    

"Sebastiane?" vypískla jsem a snažila se od sebe odstrčit Harryho ruce. Levou rukou jsem si zastrčila pramen vlasů za ucho a znovu se na něj podívala. Vypadal dost naštvaně a jeho pohled skákal ze mě na Harryho.

"Co to bude?" vyprskl nepříjemně a mně bylo jasný, že jsem mu neměla lhát. Nebo mu alespoň napsat, že s ním nikam nemůžu a jak to mezi mnou a Harrym teď je.
Popravdě to ani sama nevím. Myslela jsem si, že bych s ním mohla chodit, ale po tom, co se stalo ve škole jsem se na to moc necítila. Navíc on je miláček holek z celého světa a já bych nechtěla být ušlapaná hordou directionerek.
Navíc kamarádi s výhodama zní taky hezky.

"Dám si perníkové latté a k tomu asi bagettu. A ty Lily?" usmál se na mě a znovu si ovinul ruku kolem mého pasu. Zakousla jsem se do svého spodního rtu a nervózně  se podívala na Sebastiana.

"Asi kamarelové frappuchinno." Odmlčela jsem se a počkala až si to Sebastian zapíše.

"Vše?" jeho obličej byl naprosto bez emocí. Na jednu stranu jsem byla ráda, že před Harrym něco neřekl, ale na druhou mi to vadilo.
Harry přikývl a počkal až se Sebastian odebere pryč. Hned jak došel za roh, rychle jsem se otočila na Harryho, který měl pohled stále upřený na roh, za kterým před chvílí zmizel Sebastian.

"Harry jen si odskočím, hned budu zpátky." Harry jen přikývl a pak si mě přitáhl do polibku,který jsem mu ale nestihla opětovat. Moje hlava byla plná Sebastiana. Odtáhla jsem se a s omluvným pohledem zmizela z jeho dohledu.

Šla jsem k pultu, kde nějaký číšník připravoval kafe pro dvojici kamarádek sedících na barových stoličkách.
U jedné strany baru jsem zahlédla Sebastiana, jak na jednom z těch přístrojů připravuje naší objednávku. Nervozitou jsem si začala kousat vnitřní tváře a pomalu se k němu přibližovala.

"Nechci to slyšel Lily." byl naprosto klidný a já mu to záviděla. Klepaly se mi ruce i nohy. Opatrně jsem se posadila na jednu z barových stoliček a rukama se zapřela do pultu.

"Nech mě ti to vysvětlit." zaúpěla jsem a snažila se znít klidně. Promnula jsem si ruce a on se na mě konečně za tu dobu podíval. 

"Nic mi nevysvětluj Lily. Když jsem tě viděl naposledy, slibovala jsi, že mezi vámi nic není, a taky že s mi ozveš. No a teď se tady kurvíš s tím teploušem z nějaký posraný slavný kapely. Sorry, že nemám tolik peněz, abych si mohl vozit prdel v soukromým letadle a brát tě do luxusních restaurací, protože on očividně může." 

"Tohle říkat nemůžeš! Nepotřebuju lítat v jeho tryskáči, pít drahý šampaňský, nebo si nechat platit drahý večeře, panebože!" vykřikla jsem a frustrovaně si prohrábla vlasy. Rozhořčeně jsem seskočila ze židle a vydala se na odchod. Najednou jsem se zastavila. 

Zhluboka jsem se nadechla, ale otočit jsem se už neodvážila. "Potřebuji někoho, kdo mi dá lásku, kterou mi rodiče neopětovali." s těmito slovy jsem se vydala zpět k Harrymu. Když si všiml, že se vracím, zandal mobil zpět do kapsy

"Ještě to nepřinesli jo?" usmála jsem se na něj a posadila se na místo, kde jsem seděla i předtím. Harry mi okolo pasu dal ruku a já se položila hlavu na jeho hruď. Pořád mi hlavou vrtala ta slova, která jsem řekla Sebastianovi. 

Dusila jsem to v sobě už od svých deseti a věděla, že to někdy někomu řeknu, ale upřímně jsem nečekala, že ten někdo by mohl být zrovna Sebastian. Myslela jsem, že to řeknu třeba Carol, až se spolu budeme přihlašovat na stránku se seznamkou a ona se mě bude ptát, proč to dělám. 

"Tady je vaše objednávka." Sebastianův hlas mě vyrušil z přemýšlení a já rychle rozmrkala slzy v očích, než mě kdokoliv stihl zpozorovat. Narovnala jsem se a vzala do ruky svoje kafe. Nehodlala jsem se na něj už podívat, nikdy. Slyšela jsem, jak se začal Sebastian vzdalovat, dokud ho Harry nezastavil.

"Odkud znáš Lily?" tázavě jsem se podívala na Harryho, který měl teď oči jen pro Sebastiana. (ok tahle věta zní fakt divně). Sebastian se ani neotočil.

"Neznám." utrousil a odešel. Harry se na mě zamračeně podíval, a pak mě prostě políbil. Nejdřív jsem se chtěla odtáhnout, ale pak mě napadlo, že by to mohlo být trochu rozptýlení. Po chvilce jsem se odtáhla a začal se věnovat své kávě, které už roztála všechna šlehačka. 

***

"Takže Niall už není doma?" skousla jsem si ret a pokračovala v cestě zavěšená do Harryho. Začínalo být pozdě a já z hlavy už skoro úplně vytěsnila Sebastiana. Hned po návštěvě kavárny jsme s Harrym vyrazili do nedalekého parku, a pak s pár hodin jen tak procházeli po městě. 

"Ne, budeme mít dům jen pro sebe." ušklíbl se, a když jsem ho lehce bouchla do hrudi, přestal s tím perverzním chováním a nasadil svůj normální úsměv. "Víš Lily přemýšlel jsem." okolní ticho přehlušil můj hlasitý smích. 

"Ty? Tak to bude sakra důležitý." rýpla jsem si do něj a on se naoko zatvářil ublíženě. Pokračovali jsme v chůzi tichou ulicí a já si tajně přála, aby tenhle okamžik nikdy neskončil.

"Pamatuju si naše první setkání, teda naše první samostatné setkání." usmál se a já na něj upřela svůj pohled, čekajíc na to, co řekne dál. "V zadní uličce jsi řvala slovo 'kurva' a pak mi řekla něco, na co nikdy nezapomenu." znovu roztáhl rty do širokého úsměvu a já si jen marně vybavovala, co jsem mu tu noc navykládala za nesmysly. 

"Řekla jsi, že chceš napsat knihu." v tu chvíli mi v obličeji ztuhly všechny rysy. Odvrátila jsem od něj pohled a zaměřila se na svoje, ne zrovna čisté, boty. "O čem bys jí chtěla napsat?" moje srdce přestalo bít. Nemohla jsem mu přeci říct, že už tu knížku mám skoro napsanou a že je celá jen o něm. 

"No, vlastně jsem to tak nějak vzdala. Nemohla jsem nic vymyslet, tak jsem toho prostě nechala." nechtěla jsem mu lhát, ale kdyby zjistil, že je to o něm a ještě ke všemu, že jsem se kvůli tomu byla sejít se Sebastianem, určitě by vyváděl. 

"Třeba spolu něco vymyslíme." přitáhl si mě ještě blíž a dal mi malou pusu do vlasů. Jen jsem něco nesmyslného zabrblala a pak tiše pokračovala.

 Po chvilce jsme dorazili k jeho domu. Nevěděla jsem, co Harrymu je, ale už když vytahoval klíčky z kapsy, usmíval se jako sluníčko na hnoji. Když mi jako gentleman otevřel dveře, vešla jsem dovnitř a on za námi zavřel a zamkl. 

"Takže co teď budeme dělat?" Sundala jsem si bundu a pověsila si ji na věšák. Harry udělal to samé.

"Já bych o něčem věděl." podle jeho úšklebku mi bylo jasné co se teď bude dít. Harry se vrhl na mé rty a přitlačil mě na nejbližší zeď. Harryho ruka se dostala pod moje tričko, které začal pomalu rolovat víš a víš. Nakonec ho sundal a odhodil někam stranou. 

Harryho polibky se přesunuly na můj krk. Tiše jsem zavzdychala. Ucítila jsem, jak mě Harry chytl pod zadkem a vyzvedl do vzduchu. Obmotala jsem mu nohy kolem pasu a on se mnou někam šel. To, že jsme v jeho ložnici jsem poznala až podle specifické vůně jeho peřin, do kterých jsem byla vhozena. 

Toho budu litovat.

---

Hlásím se s další kapitolou, jak jsem slíbila! Pokud si někdo nepamatuje Sebastiana, j to ten kluk co s ní byl na schůzce, kvůli té knize :D 
Pokud chcete vědět info. kdy bude další kapitola, nebo novinky ohledně wattpadu, přidejte si mě na Snapchatu → Natalii.d 

Kdybyste měli chuť, podívejte se i na mé jiné práce. Doporučuji My Neighbour Has My Nudes (TF-překlad), Bad Boy (Zerrie FF), nebo Mister Popular's Little sister (TF-překlad)

Doufám, že se vám díl líbit jestli ano, určitě zanechte koment. ♥

Snapchat [1D ff]Where stories live. Discover now