~ Kapitel 9 ~

484 14 0
                                    

Jag finns..F.S

~ Felix perspektiv ~
Jag går fram till henne, stirrar ut över vattnet innan jag sätter mig bredvid henne. Båda två sitter nu på den kalla stenen mitt i skogsdungen i skogen. Det är som om ingen av oss är förvånade att se varandra. Det är inte nån som tänker på det. Efter en stund väljer jag att avbryta tystnaden.
"Hej Alice" säger jag svagt utan att vända blicken mot henne.
"Hej Felix" hon säger det så tyst att jag knappt hör det. Ingen säger något på ett tag igen.
"Vad gör du här?" frågar jag. Hon vänder upp blicken för första gången. Hennes kinder är blossigt röda och man kan urskilja en svag blåtira under ena ögat. Hon kollar med en tom blick rakt ut i luften.
"Jag bara kände för det." Säger hon sen. Med blicken kvar på samma punkt.
"Jag vet att det inte är sant Alice." Säger jag.
"Det är det inte heller." Säger hon kallt och tårarna rinner nu längs hennes kinder. Jag granskar henne. Hennes hår ligger ruffsigt omlot på huvudet. Jag väntar ett tag, innan jag kramar henne. Jag kan skarpt känna hennes revben. Hon är så otroligt smal. Tårarna rinner som floder ner för hennes kinder. Men hon vågar inte röra sig. Jag håller kvar en stund innan jag släpper och stirrar in i hennes ögon. Dem flackar och är alldeles tårfyllda.
"Är du en ängel?" Frågar hon. Jag ler lite. Men hon verkar fullt seriös.
"Nej är du?" Ler jag fram. Hon vänder ner blicken igen och viskar fram ett nej. Utan att säga något till varandra reser sig båda upp och och börjar gå längs stigen, sida vid sida. Hon måste bo nära Ogge om hon inte gått väldigt långt. Jag hör hennes flåsande andetag bredvid mig. Om jag vågade skulle jag ta tag i hennes hand, och aldrig släppa den. Men nej. Det gör jag inte. Hon stirrar bara ner i marken, hela vägen. Det är som om hon är alldeles tom. Slut på känslor. Vi kommer fram. Fram dit skogen tar slut. Vägen är rakt framför oss.  Jag säger ett hejdå. Men hon svarar inte. Vi bara skiljs åt och går åt olika håll. Som om inget hänt.

Tack för att ni läst sötisar💗💞
Vill tipsa om kakans här på wattpad. Hon är verkligen qeeen på att skriva. Ni måste läsa hennes 2 böcker om Oscar Enestad hon skriver på😍✨.
(Jag är oscar-girl om ni inte redan vet det🙊)
Puss & kram💫💓

Jag finns.. | F.SOù les histoires vivent. Découvrez maintenant