~ Kapitel 31 ~

318 13 0
                                    


Jag finns..F.S

~ Alice Perspektiv ~
Jag knappar in ett nytt svar på mobilen. Hela tiden med ett fastklistrat leende på läpparna. Leendet kan inte försvinna när jag vet att det är Felix jag skriver med. Jag knappar vidare med honom. Varje gång han svarar tar ett ännu större leende plats i mitt ansikte. När han sedan inte svarar suckar jag och går in på instagram istället. Jag har inte lagt ut något. Följer bara en person. Det är Felix. Jag vet inte varför jag har instagram egentligen. Det var länge sedan jag skaffade det. Det var precis när det börjat bli populärt. Jag suckar och bläddrar igenom flödet. Det är bara Felix såklart.
Jag ser att han nyligen lagt upp en bild. Jag går in på den. Det är en screenshot. Från ett hatkonto...på mig.
"In och anmäl"
Har Felix skrivit under bilden. Jag går in på användaren.

Horan Alice Askquist
Alice är så jävla ful och äcklig. Hon borde dö. Hoppa framför tåget, hänga sig eller vafan som helst. Bara hon försvinner.

Står det under.
Jag vet att man inte ska ta åt sig av sånt. Men det gör ändå ont. Varje gång känns det som det blir ett nytt ärr i hjärtat. Det är skillnad på ärren på mina armar och ärren i hjärtat. Ärren utanpå försvinner. Ärren inuti sitter alltid kvar.
Jag anmäler kontot och går in på Felix profil. Han har ganska många följare. Jag kollar vilka det är. En av dom är Lizzie. Det knyter sig i magen när jag tänker på henne. Ändå går jag in på hennes konto. Hon har också en nyutlagd bild. Det är en bild på hon och Felix. Båda skrattar och håller varsin glass i handen.
Visst, jag visste att Lizzie skulle med till Maliorca. Men jag visste inte att dem skulle ha kul tillsammans..
Under bilden står det.

"Maliorca med denna☀️"

Jag suckar. Är det nu Felix inser hur dålig jag är? Att han kan få så mycket bättre än mig? Att jag bara gråter och förstör hans liv?
Jag kan inte sluta stirra på Lizzie på bilden. Hon är perfekt smal och passar perfekt i bikini. Hela hon är jätte snygg. Felix kommer falla för henne pladask. Men även Felix är jätte snygg. Han har till och med magrutor.
Tänk om Felix gör slut med mig?

Otroligt rädd för att han ska avsluta vårat förhållande skriver jag in ett sms till honom.

17.13 Jag
"Jag såg bilden Lizzie lade ut"
Läst 17.20

17.21 Felix ❤️
" Jag lovar att förklara mer när jag kommer hem men Lizzie har ändrat sig. Hon ångrar allt hon gjort mot dig. Och hjärtat. Det är dig jag älskar. Det går inte att jämföra henne med dig💘💕."
Läst 17.21

Jag pustar ut när jag läser smset han skrev. Men sedan får jag skuldkänslor. Hur kunde jag tro så om Felix. Han betyder allt för mig. Men jag är bara så rädd att förlora honom.

17.22 Jag
"Jag älskar dig med ❤️"
Läst 17.23

Jag låser mobilen och lutar mig ner i sängen. Väntar på att denna dagen ska ta slut. För att gå tillbaka till helvetet imorgon.

Hejhej glöm inte att ställa frågor i min Q/A💕.
1000 pussar och kramar💗👏

Föresten kika på:
Youtube: HildasVideor
Blogg: nouw.com/HildaaBloggar
Insta: hiildaa__
Twitter: hiildaa___

Bye bye💘

Jag finns.. | F.SDonde viven las historias. Descúbrelo ahora