Kajat ćeš se

245 35 3
                                    

Jacke me stvarno nervira.Ovo je prevršilo svaku mjeru.On mora dobiti otkaz.Ušao sam u studio gdje su bili i ostali dečki i zalupio sam vrata jako.Vidjeli su da sam uznemiren i pitali su me o tome šta se desilo.Sve sam im ispričao i odlučili smo nešto.Obavit ćemo jedan razgovor sa Jakeom i neće se dobro završiti.Inače on ima 54 godine i rijeme bi mu bilo da ode u neku penziju.Na neki dugii odmor. Otišli smo u menadžment i pritisnuli smo ih da podrže našu odluku što su i morali učiniti.Pozvali smo ga na razgovor.

-Jake mi smo odlučili da na osnovu ne samo onih prijetnji koje si uputo Harryu,već na našu odluku je uticalo i to da im treba neki mlađi menadžer-rekao je naš šef.Jake je samo gledao zbunjeno,kako da nije shvatao o čemu se ovdje radi.

-Pa Koja je to vaša odluka-govorio je drsko.

-Dobio si otkaz Jake,dobiti ćeš svoju posljednju platu i možeš pokupiti svoje stvari-to su bile riječi šefa,ali Jake ih nije dobro primio.

-Ma tko ste vi jedni balavci,vi će te meni dati otkaz.Hahahahhahah.Baš ste ludi.Ovo je moj posao sve do kraja vaše karijere i ja ću upravljati vašim životima i to va m treba da bude jasno.Idioti jedni.-govorio je sve ovo dok je bacao stvari sa stola.Znao je da ne može ništa učiniti i da mora otići pa nas je nekako pokušao zastrašiti.

-Pomiri se sa time Jake.Gotovo je.Više te nitko ne želi.-uhvatio sam ga za ruku i izbacio iz zgrade,a on pao na pod.Mislim da je rasjekao ruku i krv je lila,a on je pri tome rekao:-Proklinjat ćeš ovaj dan Harry,pokajat ćeš se što si ovo učinio.Sve ću ti naplatiti,a ti to nećeš ni znati da sam to bio ja.Život ću ti uništiti........

Govorio je nije prestajao sve dok mi nismo više čuli njegov glas.Lud je.

Prošele su već dvije sedmice i od njega nema ni traga ni glasa.Hah.Tako sam i mislio.On je jedna kukavica i samo zna prijetiti.Više me ne zanima on.Već smo našli novog menadžera i on je jedan superrr lik.

Ja i Emy stalno iylayimo na sastanke i mislim da idemo prema nečemu višem.Mislim da naša veza ide na viši nivo i nadam se da će tako ostati.Znate,uskoro se bliži godišnjica naše veze i planiram jedno inenađenje.Ona jako voli iznenađenja,a i ja jako volim da ih priređujem.Već par dana sam odsutan i plašim se da će početi nešto sumnjatti i svaki put kada me upita šta radim i gdje sam bio nešto slažem i jedva se suzdržim da se ne zasmijem.



Evo još jedno poglavlje.Ovo je kratko,ali sada dolaze zapleti i nešto veoma zanimljivo će se desiti s Emy i Harryem tako da uskoro novi nastavak.Usput ostavite komentar i glasajte.Hvala puno.Love you A.


Our Story /COMPLETED\Where stories live. Discover now