$$#RED DRESS#$$

234 31 5
                                    

Harry's P.O.V

(Harry je takva osoba koja je mrzila ostajati sama sa svojim mislima,a to mu se često događalo.Tada je razmišljao samo o lošim stvarima pa čak iako se sprema nešto lijepo on bi mislio o najgorem.)

Danas je dan vjenčanja ili barem Emy tako misli.Sprema se nešto veliko i uskoro će saznati.

Već je 10h,a vjenčanje je u 13h.Ona kao i svaka žena paničar jer joj je haljina pogužvana(a nije),frizura joj je loša,šminka joj se ne slaže...A sve je super.Sada je vrijeme da ja sprovedem svoj plan.Emy sada oblači svoju haljinu.Onu plavu koja se meni ne sviđa,ali zato sam joj ja kupio drugu.Dok ju je oblačila nisam mogao skinuti pogled sa njenog tijela.Voljela je da ide u teretanu pa je imala zategnut stomak i mišićave ruke(pod mišićavim rukama sam mislila nesto kao u djevojek ono ne kao kod muškaraca mislim skontajte se sami).Zagrizao sam svoju usnu i mislim da je Emy to primjetila i lagano se nasmijala na to.Kada sam se pribrao već je bila spremna i za 10min mi krećemo.

''Emy hoćemo li popiti malo vina prije nego pođemo?''

''Ne Harry!Piti ćemo kada dođemo na vjenčanje..''

''Ali na vjenčanju neće biti alkohola..'

''Uredu,ali samo po jednu čašu.''

Natočio sam nam po čašu vina i ona je svoju već ispila cijelu dok sam ja svoju samo do pola.Prišao sam joj i poljubio.Poljubac je bio sve duži i strastveniji.Gubili smo dah.Pogledao sam ju u oči i odjednom je vrisnula.Oh nee!!Prosuo sam crveno vino po njenoj haljini.

''Harry!!!Za boga miloga šta si ovo učinio!?Šta sada da radim?''-bila je ljuta i pošla je plakati.

''Ej ne brini se!Sada idem do Gemme da vidim da li ima neku haljinu da ti posudi?''-Brzo sam se okrenu i izažao jer više nisam mogao da izdržim,a da se ne zasmijem.

Emy's P.O.V

''Harry mi je sada upropastio haljinu.Kako je nespretan Bože!!!''-hodala sam i derala se po sobi dok sam čekala Harrya sa novom haljinom ako ju uopšte donese.

''Evo je..''-Harry je brzo ušao na vrata i pokazao mi predivnu,dugu crvenu haljinu i crne štikle.Čudi me da Gemma nije obukla nešto ovakvo.

Brzo sam zgrabila i obukla ju.Bila je predivna i čak mi je odlično stajala.Obukla sam štikle.Ok.Sada mi je sve ovo sumnjivo.On je ovo kao donio od Gemme,a meni sve taman,a ja i Gemma uopšte ne nosimo isti broj obuće.Ja imam veoma velike noge dok Gemma ima veoma male.On nešto muti.Sigurna sam jer se već neko vrijeme smješka bez razloga.Bila sam spremna samo još sa promijenim šminku.Brzo sam obrisala onu staru ne nanijela u nijansama bijelu,crnu i crvenu sjenku.Na kraju sam još samo dodala maskaru,eyeliner(valjda se ovako piše) i crveni ruž.Bila sam spremna i krenuli smo.Harry je svo vrijeme sjedio na krevetu,posmatrao me i smješkao se.Na trenutke je to bilo pomalo jezivo.

...

Hodamo već 10 minutai i napokon smo stali ispred neke sobe.Sigurno je Gemmina.Od kako smo došli ja nisam vidjela nikoga poznatog osim Harrya.Otvorio je vrata i ušli smo.

Molim?????

Kakvo je ovo bre vjenčanje,a u apartmanu smo u kojem se na srednini nalazi sto i u drugom kraju krevet.Sve je crveno,a samo je prekrivač na krevetu bijele boje i posut je laticama.Šta se kog đavola ovdje događa???Oh nee...Znam ja šta je ovo..

''Sretna godišnjica ljubavi!''-rekao je spuštajući blagi poljubac na moje usne.

''Ja..Harry..ja sam zaboravila..''-govorila sam mucajući.

Our Story /COMPLETED\Where stories live. Discover now