X-FACTOR

213 28 4
                                    

''Pa dobit će te, znate gospodine Harry, mislim da je Emy sretna što je našla nekoga poput vas,a i vaša kćerka će biti veoma sretna! Ispunila vam se želja!--kada će čuo pol počeo je da skače poput malog djeteta.

''Ti si lud!''-kažem mu nakon što se smirio: ''Ali samo takvog te volim!''-kažem i on me poljubi.

...

Ležim na njegovim prsima i gledamo nešto na tv-u.

''Harry?''

''Da, dušo?''

''Kao prvo nemoj da me zoveš dušo,znaš da to ne volim i kao drugo izvoli..''-pružim mu kesu u ruke. Polahko ju otvori i na prvom izrazu lica vidim da mu se sviđa poklon za rođendan.

''Znam da kasinim sa poklonom i nadam se da ti se sviđa.''

''Prelijepe su,hvala ti!''-kada sam ugledala ove kožne cipele odmah su me podsjetile na Harryja i odlučila sam da mu ih kupim

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

''Prelijepe su,hvala ti!''-kada sam ugledala ove kožne cipele odmah su me podsjetile na Harryja i odlučila sam da mu ih kupim.

NEKOLIKO DANA POSLIJE

Harry's P.O.V

Sjedim na krevetu i čekam ju,ali nije mi dosadno jer ne prestaje pjevati pjesmu iako ju ponavlja iznova i iznova.Pjeva jednu od svojih omiljeni SIA-ALIVE. I meni se ta pjesma jako sviđa.

''Jesi li završila?''-pitam ju po hiljaditi put jer se sprema već 2 sata i nikako da odabere pravu haljinu i sve dodatke.

''Da si mi rekao gdje idemo završila bih prije.''-odgovori mi kao iz topa.

Nisam joj rekao gdje idemo jer znam da ne bi pošla samnom, ali ipak je izgledala prelijepo.Ta haljina je bila prelijepa i kao da je znala gdje idemo.Malo je bilo hladno za nju ,ali tamo gdje idemo toplo je.

Malo je bilo hladno za nju ,ali tamo gdje idemo toplo je

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

...

''Ajde molim te reci mi gdje idemo!''

''Po hiljditi put ne. Emy ovo je iznenađenje za tebe i evo stigli smo.''-kažem kada parkiram svoje auto na javnom parkingu.

''A gdje sada idemo?''

''Malo će mo pješačiti, samo par minuta, nadam se da ti to nije problem.''

Our Story /COMPLETED\Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon