FIGHT START'S NOW

192 30 1
                                    

Telefon zvoni, a ja se jednostavno ne mogu da se javim.

''Javi se.''-Perrien glas prekida moje misli.

''Ne!''-izderem se te bacim telefon o zid i on se razbije. Još mi samo treba da kupujem novi telefon.

Gledam onaj telefon u drugom kraju sobe te odjednom počnem plakati

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gledam onaj telefon u drugom kraju sobe te odjednom počnem plakati. Suza za suzom se spušta niz moje lice. Ponovni bolovi u stomaku. Nije me više briga ni za bebu, ni za njega ni za moj život.

Writer's P.O.V

Sada je odlučila da sa svime završi. Misli da je gotovo. Odlazi u kuhinju, otvara ladicu i vadi veliki kuhinjski nož te ga prislanja sebi na vrat.

''Emy NE!!!''-čuje se glas njene prijateljice Perrie koja ju moli da prestane kroz tihi plač.

''Ovo se sada mora završiti! Gotovo je!''-prislanja nož te ga polagano povlači prekosvoje kože. Na lijevoj strani vrata se stvara crvena lijija i baš u tom trenutku nož pada na pod. Jak bolu u stomaku ju trgne te ispušta nož, a Perrie joj prilazi te ju grli svom snagom.

...

''Jesi sada bolje?''-upita ju ,a ona samo klimne glavom.

''Nemoj nikada više ovo da napraviš. Vidiš da ti čak i tvoje dijete govori da to ne radiš. Nemoj više molim te!''-kaže te ju zagrli, a Emy nju još više.

''Znaš Harry mi je stalno pjevao kada bih bila bolesna, da li mi i ti možeš sada nešto otpjevati?''-upita ju i ona joj počne pjevati ono što je insistirala:

I can't keep breaking up with you
You messed with my heart babe
Now it's black and blue
But love isn't fair
So I swear
That this time
This is the end

Perrien glas odzvanja sobom i svaka nova izgovorena riječ boli jače:

And I won't be missing, missing you
And no one can love you
The way I used to do
But love isn't fair

And I swear
That this time
This is the end


NEKOLIKO DANA POSLIJE

Perrie's P.O.V

''Hej Liam!''-pozdravim se sa njim kao i sa ostalima koji su sjedjeli i gledali nešto na TV-u. Svi su bili tu osim Harryja te ja odmah upitam gdje je on jer sam došla ovdje zbog njega:

''Gdje je Harry?''

''Gore u svojoj sobi. Ne izlazi od kako je Emy otišla.''-odgovori mi Niall.

Krenem uz stepenice te me prekine Louisov glas: ''Kako je ona?''

''Loše Louis. Veoma loše.Pored svih ovih problema ima još jedan veliki koji je vezan za Harryja. Barem ona to smatra problemom, ali ipak voli taj problem.''-s osmjehom sve ovo izgovorim.

''Šta se desilo? Koji problem?-ponovno se javi Niall.

''Morate pomoći Harryju da se pomire. Oni moraju biti zajedno, barem zbog njihovog djeteta.''

''Djeteta?''-svi u isti glas se izderu.

''Tiše malo. Ne želim da on čuje. Slušajte sad moj plan....''

...

Harry's P.O.V

U polu snu sam. Ne znam šta se samnom događa. Nikada se nisam vezao ni za jednu djevojku, a zašto je ona tako posebna? Zašto mi nije vjerovala da ju volim?Silna pitanja prolazila su mojom glavom, a ja na njih nisam imao odgovore.

''Harry!!!''-čejum poznati glas i lupanje vrata. Perrie je vjerovatno jako ljuta na mene.Ona i Emy su kao sestre. Ne znam kako ću izdržati razgovor sa njom.

''Kako si mogao ono napraviti Harry. Ti tu samo ležiš i boli te briga za sve. Ona se pokušala ubiti idiote. Ustani! Ustani!''-uporno me tresla za ramena,ali ja nisam reagovao, samo sam gledao u prazno:'' Ustani! Tako si odvratan! Nisam mogla da vjerujem da si joj to napravio!...''

''Dosta!''-prekinem ju: '' Nisam ništa napravio. To je sve namješteno. Nisam ništa napravio. Nemože te me kriviti više. Nikada se niste zapitali kako je meni!''

''Ako nisi kriv ustani i bori se za nju. Saznaj šta se desilo i dolaži joj da je bila u krivu. Ona nije navikla na laži slave. Ona nije bila u ovome svijetu slave dugo koliko i mi pa je normalno da je odmah povjerovala. I ja se slažem sa tobom da je ovo namještaljka. Saznaj šta se desilo i možda ti oprosti, a ako joj se vratiš znaj da te čekaju iznenađenja.''

Perrien riječi su me dotakle i natjerale da se pokrenem i da počenm razmišljati.

BORIT ĆU SE ZA SVOJU LJUBAV DO KRAJA.


Hejjj !!!!!

Sorry na greškama.

Kako vam se sviđa nove cover?

Zahvaljujem se @Real_AngelaWriter koja je napravila cover.

Sada nešto bitno da vam kažem, mislim barem meni je to važno.

Knjigu vas jako malo čita, a o komentarima da i ne govorim. Ja sam odlučila da se ne osvrćem na sve to i da završim knjigu. Većinu stvari započnem i ostavim na pola puta zbog pojedinih osoba koje prosto pokvare sve. I ovo mi neko pokušava pokvariti, ali neću mu dopustiti i završit ću knjigu i to uskoro.

Love you A


Our Story /COMPLETED\Where stories live. Discover now