•35•

902 68 7
                                    

*неутрална гледна точка*

Джована седеше на леглото си с отворен учебник по история. Звънецът прекъсна заниманието и. Тя остави учебника и се запъти към входната врата. Отвори. Там седеше Блейк. Поздравиха се, след което тя се отмести от вратата ,за да пусне госта си в къщата. Джо го покани на дивана, и му каза да изчака. Тя се качи в стаята си по най-бързия начин, след това се опита да слезе още по-бързо, но това не беше добра идея.

*Г.Т. Н.*

Отворих входната врата и Джо се озова в краката ми. Беше в безсъзнание. Главата и кървеше. Паникьосах се. Опитах се да я свестя, но не успах. Звъннах на 911. След като линейката пристигна сложиха Джо на една носилка, след това я вкараха в линейката и потеглиха. Аз си хванах такси. Казах на шофьора да кара след линейката. Докато пътувах звъннах на Камерън и му казах да съобщи на останалите аз щях да се обадя на техните, но Камерън ми каза да не го правя, за да не им разваля ваканцията. Беше прав.Пристигнах в болницата. Попитах за Джо, казаха ми да отида на 3 етаж. Изчаках пред кабинета в който ми казаха ,че е Джо. Не след дълго от там излезе лекар. Той попита дали аз чакам за нея, попита ме и за родителите и, аз му обясних ,че в момента не са в страната.

-Как е тя?-попитах мъжът с бялата престилка

-Не мога да кажа. Трябва да направим още няколко теста. Ще трябва да се направи и рентгенова снимка, защото има вероятност от сътресение.

-Добре. А може ли да я видя?

-Все още не.- каза и тръгна в своята посока.

След около 15 минути Камерън пристигна с останалите само Мат го нямаше, защо ли не се учудвам. Обясних им как стоят нещата. Постояхме доста в болницата. Разбрахме се да стоим тук на смени. Първи бяха Картър и Ерън. Те щяха да останат до сутринта, а след това аз и Камерън щяхме да ги заместим.

*Г.Т.М*

Исках Тифани да дойде в къщи, но тя ми отказа. Примирих се и се прибрах, а там ме очакваше изненада. Вървях в коридора към моята стая, минах покрай хола и видях непозната фигура седяща на дивана. Влязох и застанах пред момчето.

-Хей- започнах аз

-Хей- отвърна

-Мога ли да попитам кой си ти и какво правиш тук?

-Чакам Джована,а ти?

-Аз ли- засмях се- аз какво правя тук ли? Ами ТУК ЖИВЕЯ!

-Добре, не ми викай- той също повиши тон.

-Ще ти викам, ако искам.

..

Г.Т.Н.

Още с влизането чухме викове, след това нещо падна и се счупи. Бързо побягнахме в посоката на крясъците. Идваха от хола. Мат се биеше с някакво момче. Веданга ги разтървахме

-Какво става тук!- каза строго Камерън

-Пусни ме- каза изтръгвайки се от хватката на Шон непознатото момче.. –Пак ще се видим –продължи русия, сочейки към Мат, след което излезе от стаята, а скоро и от къщата.

-Какво беше това? Кой беше този? Какво по дяволите правехте?- Заливахме го с въпроси

-Секс, на вас на к'во ви прилича. Биехме се и щях да му размажа тъпата физиономия, ако не бяхте вие.

-Хаха –започна саркастично Камерън- дори и със кървящо лице чувството ти за хумор си е на място.

-Ами да- каза грубо Мат

-Докато родителите на Джо са на почивка, а тя е в болница..

-Джо е в болница!-почти изкрещя Мат.

-Да, все едно не знаеш- каза Тейлър със осъдителен тон

-Амии- каза Камерън почесващ се неловко зад врата – всъщност наистина не знае. Аз реших ,че няма смисъл да му звъня, след като знаем в какви отношения са с Джо..

-Това няма никакво значение сега- казах аз.

-Защо не ми каза? Все едно мен не ме интересува така ли?- викаше Мат

Новата част както обещах. Ако ви е харесала vote-вайте и коментирайте, ако не ви хареса ме "поправете" в коментарите.

Bye♥










•Tour• with• MAGCON•Donde viven las historias. Descúbrelo ahora