15-Şirket

13.8K 645 40
                                    

MEDYA BUĞRA

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

MEDYA BUĞRA

Sizden ilk olarak isteğim "Ne!"diye bağıranın kim olduğunu öğrendiğiniz paragrafa o an hissettiklerinizi yazın.
~~~~~

~~~~~~

"Ne!" diyen sesi duyduklarında ikiside bakışlarını o yöne çevirdi.

Neler oluyordu? Kendilerine yakın duran kadın telefonla konuşurken koridorda sağa sola gidip sinirden saçlarını asılıyordu. Tanımıyorlardı ve kadının bağırması kendileriyle âlâkalı değildi. Masal derin bir nefes aldı. Bugün gerçekleri bir kişinin daha öğrenmesini asla kaldıramazdı. Aslında yaşadıklarını Sevgiye de anlatması gerekiyordu ama daha zamanı vardı. Buğraya baktığında ağabeyisinin de ona baktığını gördü. Buğra'ya tüm gerçekleri söylemek sanki bir anda onu rahatlatmıştı.

"Masal." dedi sevinçle. "Ben çok mutlu oldum. Adı ne?"

"Umut."

"Umut" diye tekrarlayıp bir kaç saniye duraksadı. "Yiğenime ismi çok yakışmış."

Buğra kendince yiğenini düşünürken gözleri kardeşinin kıyafetlerine takıldı. O kadar erkeğin içine nasıl böyle gelebilirdi? Kardeşi onun gözünde o kadar güzeldi ki önceden de kıskanıyordu ama belli etmiyordu. Şimdi ise aldığı bir karar vardı; Uçan kuş bile Masal'ına baksa gözlerini oyacaktı.

"Ağabeyciğim ne bu hâl?"

"Ne varmış halimde?"

"Sen bir erkekle aynı evde yaşıyorsun, üstelik ne için olursa olsun adam az önce elini tutuyordu. Nasıl şort giyersin ?"

"Önceden de giyiyordum. Ne oldu da şimdi kızıyorsun?"

"Masal asabımı bozma. Bir daha şort falan giymeyeceksin!"

"Ya ne bu kroca tavırlar? Nerede Buğra Aydemir'in anlayışı, medeniyet düşünceleri?"

"Giy bakayım bir daha şort. Gör o zaman Aydemir'in anlayışını!"

Masal'ın tanıdığı ağabeyisi bu değildi. Buğrayla beraber alışverişe çıktığı zaman ağabeyisinin kendine şort beğendiği günleri biliyordu. Bu kro tavırları Masal'ın bümyesi kaldırmıyordu ama ağabeyisinin tehdidinden sonra da bir daha konuşmak istemiyordu. Koridorda durup başka konular konuşurken az önce Emir'in girdiği odadan Adnan Bey çıktı. 'Demek ki kendi aralarında toplantı yapmışlar.' diye düşündü.

Masal'ın zihnine yıllar önce babası ile konuştukları doldu. Adnan Bey Buğra'nın bir işe yaramayacağını dile getirip hep Masal'ın şirketin başına geçmesini söylerdi. Masal da her ne kadar ağabeyisini sevse de onu sinir etmek hoşuna gittiği için babasına sarılıp "Bence de şirketin başına ben geçmeliyim. Buğra geçerse haciz memurları iki güne kapımıza dayanır." diyerek dalga geçerdi. Ama sadece dalga geçmeyle kalmıştı. Çünkü Buğra yurt dışında avukatlık okurken Masal üniversiteye bile gidememişti.

Benim Oğlum Where stories live. Discover now