Capitolul 16

904 55 0
                                    

Bun deci eram pe drum spre club. Theo era tot un zambet,nu stiu de ce. Nici unul dintre noi nu a zis nimic tot drumul. Cand am ajuns la club am mers amandoi si ne-am asezat la o masa,iar barmanul ne-a luat comanda. Eu am comamdat un Jack Daniel's. Era prima data cand eu puneam alcool in gura,dar tot timpul vroiam sa vad cu este Jack-ul. Theo se uita la mine si isi scoate un pachet de tigati si ma intreaba daca vreau.
-Nu vrei o tigara?
-Nu mersii
-Hai acuma,macar una nu ma lasa sa fumez asa singur ~zice el zambindu-mi.~
-Theeoo ~zic eu dandu-mi ochii peste cap~
Uite ca vin si bauturile noastre,iar eu dau paharul peste cap in mai putin de 10 secunde. Theo ramane putin surprins uitandu-se atent la mine. Mai stau 5 minute dupa care il i-au pe Theo de mana si il trag pe ringul de dans. Dupa 10 minute dupa ce am dansat Theo zice sa mergem sa ne asezam putin sa mai fumeza o tigata. De data aceasta nu il las sa fumeze singur,luandu-i o tigara din pachet.
-Eeii ei,parca ziceai ca tu nu fumezi ~zice el in timp ce rade~
-Pai nu pot sa te las sa fumezi asa singur dupa cum ai zis si tu.
Eu mai comand un pahar de vodka si il dau si pe acesta peste cap.
-Papusa,hai sa dansam~se apropie un baiat de mine~
- Hai~zic eu fara sa mai stau pe ganduri,eram si putin ametita~
Dupa ce am dansat cu acel baiat frumos m-am dus si l-am imbratisat pe Theo.
-Usor,usor.~zice el si ma trage in bratele lui,statea cu inca un baiat la masa~
Eu ma pun la el in brate si mai comand inca ceva de baut. Cand chelnerul mi-a adus bautura am dat-o repede peste cap. Da...probabil faceam asta deoarece eram putin nervoasa cu ceea ce s-a intamplat cu mime si Levi. Ma intorc cu fata catre Theo si incep sa il musc de gat. Dupa ce l-am muscat de cateva ori,il pup pe obraz,el nu zicea nimic,ba chiar m-a pupat si el pe obraz de vre-o trei ori. Dupa care eu incep sa ma apropii incet de el si incerc sa il sarut,dar el si intoarce.
-Eliza,destul,esti beata asa ca mai incet.
-Dar crefeam ca si tu vrei asta ~zic eu zambindu-i~
-Eu nu te-am chemat in club ca sa profit de tine,eu te-am chemat pentru a ne distra impreuna si pentru a ne cunoaste mai bine.

Povestea Unei FeteWhere stories live. Discover now