Capitolul 30

639 46 1
                                    

M-am indreptat spre usa putin somnoroasa sa vad cine mai este si de data aceasta. La usa apare un postas cu un colet in mana si cu o scrisoare.
-Sunteti doamna Eliza Panait?
-Da,de ce?
-Acestea sunt pentru dumneavoastra~zice inmandumi-le~
-Va multumesc
-Te rog sa semnezi aici.
Dupa ce a plecat am intrat sa vad ce am primit si de la cine. Am deschis intai cutia, in ea se afla o pereche de pantaloni scurti si un tricou pe care scria "Universitatea nationala de coregrafie si dans" nu intelegeam ce sunt cu toate astea,dupa care mi-am amintit de scrisoare. Am desfacut-o si am citit-o. In ea scria ca la unul dintre spectacolele mele a fost trimis un antrenor de la ei sa ma urmareasca,iar lor le-a placut foarte mult cum am dansat asa ca ar vrea sa ma inscriu la universitatea lor. Am urcat intr-un suflet sus la Levi si i-am aratat ceea ce am primit,el s-a aratat incantat de cele intamplate,propunandu-mi sa merg sa ma inscriu la ei la universitate dupa ce voi termina clasa a 12-a. M-am interesat si am vazut ca au si locuri cu bursa dar trebuie sa merg sa ma inscriu din timp pentru a prinde un loc.
Am inceput sa invat un dans nou alaturi de Levi,deoarece luni aveam de gand sa merg sa ma interesez de aceasta universitate. Am repetat cateva ore dupa care am mers sa fac un dus si m-am pus in pat.
-Vreau sa iti zic ceva~imi zice Levi~
-Da,ce s-a intamplat?
-Vreau sa iti dau o explicatie cu cele intamplate atunci cand am plecat.
-Nu trebuie,ce a fost,a fost.
-Te rog,lasa-ma sa-ti zic
-Ok
-Nu am plecat in nici un turneu de fotbal, am fost chemat in fostul oras,deoarece cica s-ar fi aflat ceva deapre familia mea,de cele intamplate. A fost ceva in care nu am vrut sa te implic pentru a nu iti face probleme.
-Nu stiu ce sa zic,dar ce a fost,a fost. Hai sa ne vedem de viata noastra de acum in colo,sa lasam trecutul unde este.
Ne-am pus amandoi in pat,Levi luandu-ma in brate. Asa am adormit.

Povestea Unei FeteWhere stories live. Discover now