Capitolul 33

679 41 1
                                    

-Nu am zis nimic,deoarece știam ca dacă Laurențiu află ca știm de Eliza avea să plece iar cu ea.
-Dar de ce a plecat de acasă? ~intreaba Erik confuz~
-Nu stiu~ii răspunde Amalia~
-Cum nu știi mai Amalia,chiar tu știi cel mai bine dintre toți.
~Amalia nu știa ce să mai zica~
-Am să îți zic eu. Tata a plecat de acasă deoarece Amalia nu a fost de acord ca tata să se căsătorească cu mama mea,iar Amalia s-a folosit de nașterea ta pentru a ascunde asta.

***După o lună***

În sfârșit s-a lămurit toată povestea din trecut. Eu stau în casă cu Levi și cu Erik,iar Dan vine în fiecare weekend la noi să ne vadă. Amalia mai vine și ea,dar o dată pe lună, și atunci nu prea are chef de noi,chiar dacă ea o face pe bunică drăguță.
Am continuat cu trupă mea de dans, iar acum am ajuns să ne înscriem în campionatul național de dans și cine știe poate o să mergem cândva și la concursuri mondiale. În curând v-a fi majoratul lui Levi, el este cu două luni mai mic decât mine.

Abia aștept să termin și clasă a 12-a pentru a merge la universitate. Totul merge bine între mine și Levi,iar cât despre Theo, am păstrat legătură cu el și cu Bri mă inteleg foarte bine.
Erik a zis ca are de gând să ne-o prezinte pe iubita lui. Este împreună cu ea de 5 luni. El mă iubește atât de mult, încearcă să fie fratele pe care nu l-am avut și la rândul meu și eu îl iubesc foarte mult.

***Azi***
Era oră 7 dimineață. M-am trezit atât de repede deoarece trebuie să vină Dan să ne ia să mergem toți patru la munte, Amelia a zis ca ea rămâne acasă. Ea este mai distanță față de noi.
M-am întors către Levi, m-am uitat la el,l-am pupat și am mers să văd dacă Erik s-a trezit,deoarece am stabilit ca o să mergem de dimineață.
Da,se pare ca băieții mei dorm, nu au nici o problemă. Ca să rad puțin de ei, am luat apă dintr-o cană și i-am stropit pentru ai trezii.
Am mers jos și am făcut cafeaua,iar între timp soneria ușii suna. Era Dan,deșii avea chei de la casa, nu intră nici o dată înainte de a suna la ușă. L-am primit înauntru și l-am servit cu o cafea,după care am mers să îi trezesc din nou pe băieți. Am coborât cu toții jos să ne bem cafeaua și ne-am pregătit să plecam.

Va rog să mă scuzați ca nu am mai postat de mult timp,dar acum o să postez din nou. Va mulțumesc ca citiți această poveste

Povestea Unei FeteWhere stories live. Discover now