Capitolul 18

863 53 0
                                    

Am stat putin pe ganduri si am mers sus la mine in camera. Mi-am luat telefonul si l-am sunat pe Levi. Se pare ca nu raspunde asa ca ma imbrac si merg la el. Il rog pe Theo sa ma astepte pana ma intorc. Ies afara si i-au un taxi indreptandu-ma spre casa lui Levi. Cand ajung acolo imi raspunde matusa lui.
-Buna ziua
-Buna Eliza,intra te rog.
Dupa ce am intrat am luat un loc pe canapeaua din living.
-Am venit sa-l vad pe Levi
-Pai Levi nu s-a intors inca
-Dar unde a plecat?
-Pai nu stii,a plecat cu cativa prieteni intr-un turneu de fotbal
-Dar mie mi-a zis ca se muta inapoi la dumneavoastra,deci m-a mintit.
Nu mai stau nici o clipa si plec acasa. Cand ajung acasa observ ca Theo era tot aici cum il rugasem eu.
-Mergem acuma seara in club?
-Da,daca tu vrei.
-Pai da vreau.
Eram asa trista din cauza lui Levi,adica de ce m-a mintit,trebuia sa spuna adevarul,nu m-as fi suparat,ba chiar as fi fost foarte fericita ca are un turneu de fotbal.
Urc repede in camera la mine,merg sa fac un dus si imi i-au o pereche de colanti si un tricou,iar parul il prind intr-un coc,dupa care cobor. Merg sa fac ceva de mancare. Dupa ce am terminat eu si Theo ne-am asezat la masa si am mancat.

Dupa ce am terminat de mancat am mers in living si am pornit televizorul si ne-am pus pe canapea. Aveam din nou a cel sentiment ciudat,nu stiam ce sa fac,asa ca i-am propus lui Theo sa repetam o coregrafie. In timpul coregrafiei din neatentie am ajuns foarte aproape de Theo,acesta ma privea usor cu un mic zambet timid. Avea niste ochi atat de frumosi. M-am apropiat putin de el, el de mine,iar la un moment dat ne-am sarutat. Theo s-a uitat putin la mine dupa care a lasat capul in jos,eu i-am propus sa luam o pauza si sa ne asezam pe canapea. Ne-am asezat pe canapea,dar eu vroiam sa-l sarut asa ca m-am apropiat de el si l-am sarutat.
-Ma bucur ca faci asta cand esti ok,nu ce vroiai sa faci aseara cand erai beata.
-Da... Scuze pentru aseara,acuma seara nu o sa mai fac asa.
-Noi cand mai avem repetitii?
-Acuma seara la 5
-Aha.
-Apropo dupa ce ne intoarcem din club poti ramane la mine.
-Ok

Povestea Unei FeteWhere stories live. Discover now