Capitolul 36

801 36 7
                                    

Era vineri,abia așteptam să ajung acasă,săptămână asta am stat în campusul facultății . Abia așteptam sa-l văd pe Levi. A zis ca mă așteaptă la mine acasă deoarece are o surpriză.
Odată ajunsă acasă am intrat în hol să îmi laș bagajele. În casa domina o atmosferă tristă. Se vede ca nu am fost de o săptămână pe aici,dar nu știu unde este Levi. Mi-am luat rucsacul pentru al duce sus în cameră mea,dar în cameră se auzi un mic chicotit. Pentru moment m-as speriat puțin,dar am urcat sus în cameră mea. Cand am deschis ușa am văzut pe pat o rochiță neagră,un trandafir și un bilet. Pe bilet scria "Hei iubire, i-a rochia asta pe tine și coboară jos. Am o surpriză pentru tine. ~Levi~"
Mi-am pus rochia pe mine și am coborât jos. Acolo era Levi care mă aștepta la baza scărilor . Am coborât încet scările,iar când am ajuns jos câteva persoane au sărit care de unde și au strigăt "surprizaaa ". Erau chiar ei,prietenii mei,nu i-am văzut de câteva lui. Erau chiar toți : Ami,Andrei și Ștefan ,Bia,Ana și Emily și Bri soră lui Theo.
Nu îmi venea să cred că Levi a pus toate astea la cale. Era totul pregătit,erau chiar și cadouri,nu înțelegeam de ce,adică nu era ziua mea.
-De ce ai organizat o petrecere?
-Deoarece știam că nu ți-ai văzut prietenii de mult timp.
Am început să ne distrăm cu toții,făceam tot ceea ce făceam în ultimul an de liceu. Îmi era foarte dor de acele vremuri. Daja e un an și de atunci. Ce repede trece timpul ăsta. In curând voi avea un turneu alături de o cântăreață,dar nu i-am zis lui Levi,nu acum,nu vroiam sa stric petrecerea. Ne distrăm atat de bine,totul era aproape la fel. Prietenii mei nu erau prea schimbati si nici eu.

Scuze ca nu am postat de mult timp,dar sunt cu școala și am mult de învățat,încât nu am apucat sa mai scriu,dar acum mi-am făcut puțin timp. Sper sa va placa. Scuzați greșelile și întârzierea. Va pup.

Has llegado al final de las partes publicadas.

⏰ Última actualización: Mar 29, 2016 ⏰

¡Añade esta historia a tu biblioteca para recibir notificaciones sobre nuevas partes!

Povestea Unei FeteDonde viven las historias. Descúbrelo ahora