Capitolul 22

896 46 0
                                    

Dupa ce ne-am adunat cu totii am comandat pizza,iar Lucas a propus un film la care sa me uitam. Am ales filmul "The Umborn",da a fost mai mult ideea baietilor. Este un film horror,iar ei se gandeau ca noi o sa ne mai speriem,iar ei s-ar apropia foarte mult de mine si de Bri. Ne-am uitat linistiti la film, dupa care Bri a adormin,iar Lucas a dus-o sus in camera sa doarma linistita. Noi am ramas si ne-am jucat carti si monopoly. Ba chiar am si baut putin. Era ora 1, noi eram tot in living,iar Bri chiar atunci a venit la noi.
-Nu dormiti mai?
-Nu,nu~zicem toti trei impreuna~
-De cat timp dorm?
-De la 10,dinainte sa se termine filmul. ~ii zice Theo~
-Ce beti?
-Red Label~ii raspunde Lucas~
-Si eu vreau,zice in timp ce se uita la Thro,iar acesta da aprobator din cap. Ea merge in bucatarie si isi aduce un pahar si incepem sa bem toti trei.
-Daca vreti ca seara sa fie mai distractiva ii sun si pe vecinii mei sa vina. Sunt o fata de 15 ani,una de 17 ani si doi baieti gemeni de 18 ani.
-Ar fi o idee buna~aproba Theo~
Dupa ce am vorbit cu ei,am mai comandat inca 8 cutii de pizza,3 sticle de cola si doua sticle de Jack Daniel's. Ei au ajuns dupa jumate de ora. Am inceput sa dansam,sa mancam si sa bem mai ceva ca intr-un club. Era o seara super tare.

M-am trezit si m-am uitat la ceas,era ora 16:15,am stat putin si am inceput sa tip,trezindu-i si pe ceilalti,toti dormeam in living pe jos eu, Theo, Lucas, Bri, Ana, Bia, Andrei si Stefan.
-Ce s-a intamplat? ~intreaba Theo~
-Este ora 4
-Cat~ intreaba Andrei si Stefan impreuna~
-Poate mama ne cauta~spuna Ana~
Cei patru s-au ridicat si au plecat acasa,iar eu,Bri si baietii am facut curat.
-Dar parintii tai unde sunt? ~intreaba Bri, Theo stiind deja toata povestea.~
-Ăăă... Pa-Parintii mei sunt morti...
-Scuze,nu stiam.
-Nu are nimic.
Era deja seara,iar Theo,Bri si Lucas au plecat. In curand era majoratul meu si vroiam sa dau o petrecere la mine acasa cu prietenii mai apropiati. Puntru asta mai aveam nevoie de un job timp de 1-2 luni deoarece din cursurile de dans castig doar 1000 de lei. Tot am stat si m-am gandit si o sa ma angajez la MC Donald's par-time. Nu aveam foarte multi invitati: Theo,Bri si Lucas, Ana, Bia, Andrei si Stefan, Ami si iubitul ei Dan si m-am gandit sa-l chem si pe Levi. Am fi 11 persoane, ar trebuii sa cumpar vre-o 3 sticle de Jack, 2 de Red Label doar astea 5 ar fi 300 de lei,ar trebuii sa cumpar 2 baxuri de cola si 2 de alt ceva, ar trebuii sa i-au bere baietilor,deja as avea 500 de lei de platit. Plus un tort. Deci cam da o sa merg sa vad daca ma angajeaza la Mc dupa ore undeva de la 7 la 11. La 2 as ajunge acasa,as invata,la 5 as fi la sala de dans si dupa la MC deci ar fi bine.

Povestea Unei FeteWhere stories live. Discover now