I

282 19 5
                                    




Fericirea.Probabil toata lumea stie ca aceasta nu e constanta,dar Skylar simtea ca in sfarsit aceasta devenise.Cel putin pentru ea.Purta mereu un zambet larg pe chip,mai ales dupa ziua nuntii.Magia din acea zi minunata nu o parasea nici dupa atatea luni.Era indragostita de sotul ei si de stilul lor de viata si stia ca va iubi totul si mai mult cand vor parasi acest oras pentru unul mai liber.

Numara zilele pana la parasirea acestei case vechi,daruite de parintii lor cand s-au decis ca era vremea sa aiba intimitate intr-un loc doar al lor.Asa ca inainte cu 4 zile de plecare,s-a trezit devreme pentru a mai impacheta.

Pasea spre bucatarie,care era din ce in ce mai mult acoperita de folii transparente.Cu toate acestea,Skylar nu-si putea incepe dimineata fara o cafea.Asa ca,in timp ce apa pentru cafea fierbea,ea privea casa,mandra de ce a realizat pana acum.Din aceasta cauza nu si-a auzit sotul venind in camera.

"Buna dimineata,Sky," A murmurat,incepand sa caute mancare prin sertare,doar pentru a se gasi apoi incruntat.Uitase ca totul era gol in casa.

"Mereu uiti," Ofteaza Skylar,lasand un chicot sa-i paraseasca gura.

"Ma asteptam la 'Buna dimineata si tie,Ashton',dar cred ca e-n regula," A ras barbatul,oprind aragazul atunci cand apa fierbea.Ibricul a fost adus pe masa,Ashton fiind cel care a servit cafeaua pana la urma.

"Ei bine,scuze," Buzele fetei au fost asezate pe obrazul nebarbierit al sotului ei,amandoi primind un zambet datorita atingerii.

"Deci,ce faci astazi?" A intrebat Ashton ca in fiecare dimineata.

"Ma gandeam sa impachetez lucrurile din pod," A soptit,stiind ca Ashton avea ceva impotriva acelui loc.

Privirea lui a fost imediat atintita spre sotia lui.Nu avea de gand sa o lase sa faca asta. "Oh,hai,draga mea,e foarte murdar acolo.Nu trebuie sa faci asta,ma voi ocupa eu," Skylar nu s-a putut abtine,asa ca si-a dat ochii peste cap si a continuat sa bea cafeaua in liniste.Amandoi stiau ca Sky va sfarsi in a urca in pod,dar Ashton spera sa nu se intample asta.

+

"Scuze,promit ca ma voi intoarce repede," Spune Ashton,buzele lui atingand fruntea sotiei sale.

"Bine," A spus Skylar,lasandu-l pe sotul ei sa plece la munca doar pentru cateva ore.

"Te rog nu te duce in pod," Au fost ultimele vorbe ale lui Ashton inainte ca usa sa se inchida.

Nu-i placeau certurile si nu-i placea sa nu asculte oamenii,dar tot ce isi dorea Skylar in acel moment era sa mearga in acea incapere prafuita.Nu intelegea de ce Ashton nu voia ca ea sa urce acolo.

A mai stat putin pe ganduri,incercand sa gaseasca motive.Singurul pe care l-a gasit a fost faptul ca lui Ashton ii era teama ca Skylar sa nu alunece din cauza prafului si sa-si loveasca,din nou,capul.La acest gand,Skylar a chicotit.

Bineinteles ca,pana la urma,Sky si-a schimbat imbracamintea si incaltamintea pentru a revedea camera de sus.Acolo erau multe amintiri pe care aceasta voia sa le ia cu ea,dar niciodata nu se gandea ca sunt amintiri de mult uitate.

A pasit cu incredere si dupa ce a urcat pe scari,dintr-o data a fost inconjurata de cutii.Un suras a aparut datorita entuziasmului de a cotrobai prin toate acele cutii.

A revazut poze pierdute de la nunta ei cu Ashton,poze din copilaria ei si a sotului ei,cu familiile amandurora.Toate acestea o faceau fericita,asa ca a continuat sa mearga.

Gasea asa de multe lucruri care ii aminteau de trecut si nostalgia o lovea extrem de rau : ea nu-si amintea nimic din trecutul ei.Cand s-a trezit dupa accident abia de s-a recunoscut in oglinda,iar privind toate acestea inca isi amintea primele ei vorbe dupa ce a vizitat lumea de dincolo.

"Hei,scumpo,cum te simti? Doctorul mi-a spus ca ar trebui sa te intreb asta...deci,stii cine esti? Cine sunt eu?" Imi soptea femeia care am invatat apoi ca era mama.

"Despre ce vorbesti? Cine esti?"

Astfel,Skylar si-a uitat tot trecutul.Tinand in mana o poza cu ea si Ashton de la un festival, pe cand probabil avea 20 de ani,aproape a adus lacrimi in ochii ei.Nu isi amintea acea intamplare,poate era dinaintea accidentului.A pus poza deoparte,in acelasi loc punandu-le pe cele de care nu-si amintea.

+

Dupa ce podul a fost reorganizat,Skylar a luat pozele si a incercat sa gaseasca un loc mai departat pentru a se aseza si a le privi.

Totusi,chiar atunci cand corpul ei a facut contact cu lemnul,acesta a scartait,cateva scanduri rupandu-se.

Oh nu,Ashton o sa fie furios.

+

HEI SUNT EU DIN NOU

Sky e jucata de Bridget Rose Satterlee O FRUMUSETE,dar puteti sa vi-o imaginati cum vreti!!

SPER SA VA PLACA PENTRU CA MIE IMI PLACE MULT AM SCRIS DEJA 9 CAPITOLE

Apropo,eu nu mai sunt Luke girl deci scriu cartea asta doar pentru voi Luke girls ;);)

A si in locul lui Ash mi-l imaginasem prima data pe Michael,DAR NU PUTEAM SA-I FAC ASTA BEBELUSULUI MEU asa ca l-am pus pe Ash,el se descurca

A SI AM FACUT SI UN PLAYLIST PUP

the diary ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now