V

92 16 1
                                    

Doar o zi o despartea de plecarea cu Ashton,dar dupa atat timp petrecut cu Luke,simtea ca vrea sa plece cu Luke,nici de cum cu Ashton.

"Ultima zi,sunt asa fericit," Spune sotul ei,intrand in bucatarie unde il asteptau cafeaua si sotia lui.

Skylar a fortat un zambet, "Mergi si astazi la munca?" A intrebat,sperand ca raspunsul sa fie afirmativ.

"Da,din pacate," A oftat,luand un loc in fata ei, "Trebuie sa imi adun toate lucrurile si sa ma asigur ca totul va fi bine."

"Inteleg," Spune Skylar,ascunzandu-si zambetul in cana plina cu cafea.

"Nu ti-ai dat acel inel jos?" Intreaba Ashton,incruntat, "De unde l-ai cumparat? Pare vechi."

"Nu l-am cumparat de la un magazin scump,poate de aceea pare vechi," A mintit Skylar,incercand sa-si apere mica comoara.

"Are sens," A spus Ashton,stragandu-si cravata.

+

Dupa plecarea lui Ash,Skylar a luat jurnalul si a decis sa mearga pe plaja,desi nu era aceeasi plaja ca in videoclipul vazut ziua trecuta pentru ca ea si Ashton se mutasera din acel loc.

S-a asezat pe nisip si a deschis jurnalul.

21 aprilie 2011

Iubesc plaja,iubesc surf-ul,iubesc Malibu,iubesc viata,dar cel mai important : il iubesc pe Luke.
Luke este,categoric,iubirea vietii mele.Pur si simplu simt ca imi voi petrece toata viata cu el,asta vrem sa realizam.Probabil e cea mai mare dorinta a noastra.
Vrem sa imbatranim impreuna,sa fim acolo unul pentru celalalt in orice etapa a vietii.Il ador,el ma adora.Nu as putea sa stau fara el nici macar o secunda,il iubesc atat de mult.
Luke,stiu ca la un moment dat vei citi asta,pentru ca iti place sa umbli prin lucrurile mele,deci vreau sa stii ca esti tot ce mi-am dorit vreodata.

Terminand lectura,Skylar si-a simtit obrajii umezi din cauza lacrimilor.Albastrul oceanului,vocea auzita pe caseta,amintirile din jurnal.In doar cateva zile,Skylar a inceput sa simta pentru acest Luke ceva ce nu a simtit niciodata pentru sotul ei.

+

A revenit acasa,dar oare putea numi acest loc asa? Ce trebuia sa faca? Luke avea un loc asa de special in inima ei.De ce Ashton a mintit-o atunci cand a spus ca el a fost iubitul ei inainte de accident? Oare Luke mai traia? Oare a fost si el implicat in accident?

Neputand sa mai citeasca acel jurnal pentru moment,s-a intors la a privi casete.

"Hei,Luke," S-a auzit o voce feminina,apoi camera filma o fata bruneta acoperita de cearceafuri stand intinsa in pat,care parea goala,ii puteai vedea doar chipul,totusi.

"Hei,Sky," A murmurat o voce masculina,camera fiind acum indreptata spre el.Parul blond inchis era ciufulit,spatele fiind cel care i se vedea.

"Vino cu fata ta draguta aici si spune-mi ca ma iubesti," A ras fata,incepand sa-l miste pe baiat.

Somnorosul s-a intors,primul lucru pe care l-a facut a fost sa-i ofere un sarut fetei de langa el.Skylar aproape a simtit cum respiratia si pulsul i se oprisera.Stia ca aceasta a fost relatia dintre ea si Luke,dar tot a fost surprinsa si indurerata la vederea acestor imagini.

"Te iubesc mai mult ca orice," Sopteste baiatul mai aproape de camera,punandu-si bratul peste corpul fetei pentru a o imbratisa.

"Cat tot universul?" A chicotit fata,facandu-l si pe iubitul ei sa faca acelasi lucru.

"Mai mult de atat," Spune tanarul,tinand ochii inchisi,dar avand un zambet pe chip.Capul lui era acum pe umarul fetei.

"Asta e bine pentru ca si eu te iubesc la fel de mult," Stralucirea din ochii ei era emotionanta,in timp ce a sarutat tampla blondului de langa ea. "Hei,Luke,nu crezi ca e cam plictisitor sa ne spunem mereu ca ne iubim asa?"

"Ce vrei sa spui?" Chiar daca vorbele ei au fost nebunesti,el parea calm,stiind ca nimic rau nu se putea intampla.

"Cum ar fi ca de acum sa ne spunem 'sunt indragostita de tine' in loc de 'te iubesc',hm?" Bruneta astepta raspunsul cu nerabdare.

"Sunt indragostita de tine,atunci," Baiatul izbucneste in ras,facand-o chiar si pe Skylar sa rada.

"Ok,stii ca tu nu trebuie sa zici la feminin,da?" Chicoteste fata,sarutandu-si iar iubitul.

"Sunt foarte indragostit de tine,micul meu univers," Soaptele care i-au parasit gura baiatului i-au trimis fiori lui Skylar.

"Nu pot sa cred ca ai spus asta,o Doamne,te ador,"

Cu aceste vorbe si cu multe rasete si saruturi,inregistrarea s-a oprit.Skylar privea televizorul negru,asteptand ca un miracol sa i-l aduca inapoi pe Luke.Il dorea in viata ei,desi nu isi amintea de el.Ce se intamplase cu el? De ce relatia lor disparuse?

O ameteala puternica a aparut atunci cand Sky s-a ridicat de pe canapea.Impreuna cu trecutul ei si toate amintirile,totul se invartea in jurul ei.

+

"Nu esti entuziasmata pentru ziua de maine?" Zambeste Ashton,mancand cina pregatita.

"Da,foarte," Skylar a gasit putina energie pentru a rosti acele cuvinte.Nu voia deloc sa plece.Voia sa-si afle trecutul.

"Sky,esti bine?" Zambetul s-a transformat intr-o incruntatura,iar Sky nu i-a putut raspunde afirmativ.

"Nu chiar,o sa ma duc sa stau in pat," A anuntat Skylar,parasind camera.

+

Din nou,la ora 3 dimineata,Sky se afla in sufragerie,cu un ceai,o caseta si jurnalul vechi.A introdus caseta si s-a asezat comod pe canapea.

A fost surprinsa sa il zareasca pe Ashton impreuna cu Luke,ea fiind cea care ii filma.Aratau ca niste prieteni foarte buni.In acea filmare mergeau la surf,iar Skylar ii filma.Singura conversatia pe care cei doi actuali soti au purtat-o a fost.

"Ai filmat tot?"

"Da,absolut tot."

Tonul pe care isi vorbeau era monoton,ca si cum nu vorbeau deloc des.

Sky a oftat si a deschis jurnalul,decizand ca era timpul sa citeasca ultima pagina,ultima amintire dinaintea accidentului.Surpriza a fost atunci cand a vazut ca ultimele propozitii au fost scrise chiar in ziua accidentului.Nu era scris deloc corect asa ca incerca sa desluseasca sensurile cuvintelor.

26 septembrie 2011

Am baut putin cam mult,dar nu conteaza,nu merg nicaieri in aceasta seara!!!
Il ador pe Luke,sunt total indragostita de el,pana peste cap,jur!!!
Sunt asa de fericita ca in sfarsit putem sa petrecem in propria noastra casa!!!! O casa din copac,dar vom avea casa noastra curand!!! Deja am discutat despre asta!!!
E ora 00:51 iar eu am pus data corect,nu?? Sper!! (M-am uitat pe telefon,e corect)
Sper sa imi petrec toata viata alaturi de Luke in casa noastra din copac!! Iubesc viata!!

Skylar bause in noaptea accidentului? Nimeni nu-i spusese asta.Nimeni nu-i spusese de vreo casa din copac sau ca fusese cu Luke in seara accidentului.

Norocul ei a fost ca a privit ceasul care anunta acum ora 5 dimineata si stia ca mama ei va fi treaza.

-

HEI DA TRAIESC DOAR CA AM TEZE DECI EH

MAI CITITI POVESTEA ASTA???

the diary ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now