XIV

100 10 10
                                    


Atunci cand Skylar a inceput sa se simta rau, Xander a decis ca erau destule informatii pentru o zi, asa ca s-au retras la hotel, promitandu-le baietilor ca se vor vedea maine sa vorbeasca despre toate indiciile din micul ghizodan. Calum si Michael s-au despartit de ea cu lacrimi in ochi, ca si cum ar fi fost infricosati ca o vor pierde din nou.

"Hei, crezi ca putem sa avem incredere in Xander?" Intreaba Michael dupa ce s-a asigurat ca ambii au parasit localul.

Calum i-a raspuns prin datul ochilor peste cap, "Ai dubii din nou?"

"Bineinteles ca am, mai ales acum cand stiu ca am avut dreptate in legatura cu Irwin," A continuat dupa ce a mai lasat putina bere sa alunece pe gatul lui.

"Nu cred ca e aceeasi situatie. Xander mereu i-a placut pe cei doi cu un sentiment pur, chiar cred ca vrea sa-i ajute," A spus Cal, uitandu-se cu putin dezgust spre Michael.

"Normal ca avea un suflet pur daca avea cam 10 ani, Calum, dar acum cine stie ce scheme diabolice pregateste," A rostit asta cu multa seriozitate, doar pentru a-i scapa un raset peste cateva secunde. Calum s-a apropiat si i-a luat halba de bere din fata, dar Michael l-a privit ca si cum avea o explicatie, "Doar imagineaza-ti expresia lui Luke daca ar vedea-o cu un alt baiat," 

"Nimeni nu ar vrea sa vada asta, sadicule," Desi suna revoltator, Cal a pufnit amuzat, doar gandindu-se cum Luke ar fi trebuit sa-l interogheze cu duritate pe Xander. "Nu pot sa cred ca e bine si ca ea a fost cea care a venit sa ne gaseasca," 

"Destinul mereu are un plan de rezerva, iar Luke si Skylar sunt suflete pereche, stii asta," Increderea era vizibila in vorbele lui Michael, iar Calum l-a aprobat imediat, pregatindu-se sa plece dupa ce a vazut cum 'clientul' a trantit banii pe tejghea.

-

"Nu pot sa cred ca i-am gasit, Xander! Nu intelegeam acel sentiment de familiaritate deloc, nu pot sa cred ca nu mi-i amintesc, dar simt ca-i iubesc!" A exclamat Sky, punandu-si mana in partea stanga a pieptului unde isi putea simti pulsul crescand din ce in ce mai mult.

"Ma bucur ca nu am venit aici degeaba," A chicotit Xander, batand-o pe umar pe Sky, inainte sa dispara sub asternutul patului de hotel.

"Multumesc mult pentru tot, Xander, dar vreau sa-ti spun ceva," A murmurat Sky in obscuritatea camerei.

"Stiu ca nu ai incredere in mine, Sky, este in regula. Stiu prin ce ai trecut, deci nu te pot invinovati," Xander a usurat situatia, spunand ceea ce Skylar deja gandea de cand s-a hotarat sa plece cu el in afara orasului. Adevarul este ca Xander simtea acelasi lucru. Putea avea incredere intr-o persoana care nici macar nu era ea insasi sigura cine era cu adevarat? Nu stia, dar simtea ca trebuia s-o ajute, admiratia si iubirea pentru persoane nu dispare asa de repede. Surf-ul era cel care il pastra in cea mai buna forma fizica si psihica, nu isi putea imagina viata fara acest sport, iar asta i se datora persoanelor pe care le ajuta chiar acum. Macar atat putea face pentru ei, pentru ca ei ii aratasera cu totul alta lume, una in care poate avea incredere in el si nimic nu il sperie.

-

"Deci ai harta, jurnal, inelul, casete, poze.." Enumera Calum dupa ce Sky a varsat tot ce avea in ghizodan.

"Casetele m-au ajutat sa te gasesc, pozele au fost primele indicii despre Luke, inelul a fost cel care m-a facut sa ma gandesc la faptul ca sunt mai multe ascunzatori, iar harta am analizat-o cat am putut cu ajutorul jurnalului...," A explicat Skylar, dupa ce baietii au inceput sa rascoleasca amintirile, "Desigur, jurnalul m-a facut sa realizez ca traim o minciuna, deci a fost probabil cel mai important,"

"Si cand te gandesti ca erai asa de rusinata ca vei detine un jurnal la 19 ani...," O fantoma a unui zambet a aparut pe chipul nostalgic al lui Calum.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 29, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

the diary ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now