VII

102 13 7
                                    

"Unde e Luke?"

Strigatele de disperare ale fetei au rasunat in casa parintilor ei.La auzul acestora,mama ei a aparut imediat in holul principal,Sky observand urme de lacrimi pe chipul ei.

"Ai aflat," A suspinat mama ei,mergand in living pentru a se aseza,unde a fost urmarita de fiica ei.

"Chiar esti mama? Pentru ca omul cu care am impartit casa mea si a lui Luke nu este iubitul meu," Vorbele ei contineau venin in acel moment,nu avea incredere in nimeni.

"Skylar,sunt mama ta," Murmura mama ei,tinand ochii inchisi,incercand sa se calmeze.

Sky a aruncat jurnalul pe podea,facand-o pe femeia din fata ei sa o priveasca.Sprancenele ei au fost aduse mai aproape una de alta,formand o incruntatura.

"Acela e vechiul tau jurnal?" Pupilele mamei sale s-au dilatat,ridicandu-se instantaneu de pe fotoliu.

"Da,Amanda,este vechiul meu jurnal," A raspuns Skylar,luand un loc pe canapea.A luat o perna in mainile tremurande,unde si-a ascuns capul si a lasat multe strigate sa iasa.Dupa mica iesire,Skylar a izbucnit in plans,nestiind cum se putea calma.

"Sky,draga mea," Amanda,mama ei,a mers imediat sa-si imbratiseze fiica,iar Sky,simtind nevoia de putina afectiune,a imbratisat-o inapoi, "Imi pare rau,imi pare foarte rau," Soaptele erau livrate spre Skylar,iar ea doar le absorbea.

+

Cele doua se aflau acum la bucatarie,ambele cu pete rosii in jurul ochilor din cauza plansului.

"Promite ca imi vei raspunde la orice intrebare,fara sa ma minti," A spus Skylar dupa ce si-a baut apa din pahar.

"Promit," Bratele ei au fost ridicate in aer,ca si cum se dadea batuta, "Fara minciuni."

"Cine a fost iubitul meu inainte sa-mi pierd cunostinta?" A fost prima intrebare adresata.

"Luke Hemmings," Amanda a oftat puternic,neputand sa-si priveasca fiica in ochi.

"De ce nu mi-ati vorbit de el? De ce m-ati mintit? Cine e Ashton,cu adevarat?" Intrebarile ii paraseau gura fara ca ea sa-si dea seama ca deveneau din ce in ce mai multe.

"Era o influenta rea asupra ta,Skylar," A spus mama ei,miscandu-si capul usor, "Cel putin asa mi-a spus Ashton,habar nu am,"

"Nu l-ai cunoscut pe Luke?" Era imposibil,Skylar vazuse poze unde se aflau Luke si parintii ei.

"Ba da si pot spune ca il iubeam la fel de mult ca pe tine,dar noaptea accidentului a schimbat totul,nu stiu," Femeia parea asa de ranita,incat Sky se gandea sa inchida subiectul,dar zilele aceastea,ea a fost mult mai ranita decat Amanda,asa ca a continuat.

"Te rog,povesteste-mi ce s-a intamplat cu adevarat," A grait tanara,pregatindu-se emotional.

"Nu stiu,Sky,chiar nu stiu," Amanda a izbucnit deodata in suspine, "Era noapte,26 septembrie,ora unu dimineata,am auzit batai puternice in usa si am sarit imediat din pat,impreuna cu tatal tau.Doamne,Sky,cand am deschis usa,am fost terifiata," A luat o pauza pentru a putea respira cum trebuie, "Skylar,la usa se afla Luke,purtandu-te in brate,amandoi plini de sange.Am ramas socata,pur si simplu socata.Copiii mei,raniti,plini de sange,tu mai insangerata decat el,evident."

"Ce se intamplase? Chiar eram asa de insangerati?" Skylar era uimita,nu se astepta la asa ceva.

"Sky,eu va vedeam acoperiti in totalitate de sange,desi probabil aveati sange doar la rani," A explicat Amanda,luand o gura mare de aer inainte de a continua, "Luke plangea si amandoi miroseati a alcool,simteam ca voi lesina in orice moment.Luke te-a lasat pe canapeaua din living,pe care ai stat acum cateva minute," A povestit,socand-o pe Sky din ce in ce mai mult, "Nu eram buna de nimic,stateam neclintita,nici macar nu m-am putut apropia de tine.Nici nu stiu daca Luke a observat starea mea,dar el a fost cel care ti-a sters toate ranile,cel care ti-a pus o compresa pe frunte.A avut grija de tine,desi si el avea rani si sange pe corp,nu numai al lui,ci si al tau.Te-a tinut strans de mana pana a venit salvarea,eu inca nu eram capabila sa ma opresc din tremurat."

"O,Doamne," A fost tot ce a putut Sky sa sopteasca, "Nu ti-a spus ce s-a intamplat?"

"Ba da," A raspuns Amanda,privind-o in ochi pe Sky pentru prima oara de cand a inceput povestea, "Dupa ceva timp,m-am apropiat de el,mi-am pus mana pe umarul lui...Inca ii mai aud plansetele,balbaiturile,se simtea groaznic,"

"Imi pare asa de rau,va jur ca o iubesc mai mult decat orice,o ador.Nu am vrut sa se intample asta,e doar vina mea,doar vina mea,"

"Mi-a spus ca erati fericiti ca,in sfarsit,veti avea casa voastra si vorbeati despre cum vreti sa va casatoriti,apoi dintr-o data te-ai ridicat si ai spus ca vrei sa privesti stelele.Ai luat-o inaintea lui Luke,mergand pe marginea casutei," Si-a strans puternic ochii,oftand epuizata, "Cand Luke a ajuns in locul unde tu trebuia sa fii,ei bine,tu nu erai,"

"O,nu," Skylar si-a ascuns chipul in palme,nestiind daca voia sa mai asculte.

"Erai pe jos,Sky,scumpa mea,erai pe pamantul rece si umed," Mama a gasit puterea sa spuna,incercand sa continue, "Luke s-a panicat si fara sa gandeasca,a sarit dupa tine pentru ca simtea ca nu are timp sa coboare pe scara,"

"Putea ajunge in aceeasi situatie ca mine,chiar nu se gandea deloc?" A intrebat Skylar confuza de toata aceasta situatie.

"Asta i-am spus si eu,dar a spus ca nu i-a pasat si ca niciun fel de durere fizica nu putea intrece durerea spirituala in acel moment," O fantoma de zambet melancolic a aparut pe expresia Amandei,facand-o pe Sky sa roseasca.

"Doamne,mama,am citit tot,am vazut chiar si poze si casete cu noi.Ne iubeam asa de mult,de ce mi l-ati luat?" A intrebat Skylar,simtind cum sentimentele pentru Luke reveneau incetul cu incetul.

"E timpul pentru o alta poveste,"

-

PAM PAM PAM se pare ca veti afla ce s-a intamplat hahah

imi cer mii de scuzeee ca nu am mai postat, dar simt ca lumea nu prea citeste povestea asta si mi-e cam teama sa pun capitole daar ma roog

sper sa va placa!!!

the diary ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now