XII

69 8 7
                                    

"Skylar, chiar vrei sa faci asta?" Intreaba Xander pentru ultima data, chiar daca se aflau in fata aeroportului.

Dupa multe certuri sau doar 'neintelegeri', Sky a reusit sa-l convinga pe Xander sa o insoteasca in Durham.Sincer, Xander chiar nu-si dorea sa paraseasca orasul, mai ales cu o persoana pe care nu o mai vazuse de vreo 5 ani, dar si el era prietenul celor care trebuie gasiti, deci de ce sa nu participe? Nici mama ei nu a fost usor de convins, aceasta tot insista ca situatia ar trebui lasata asa cum este si ca este de ajuns sa stie ca Luke este bine si in viata.

"Da, doar nu am condus 2 ore pana aici ca sa te razgandesti," Spune Sky, fara sa se opreasca, stiind ca Xander nu va da inapoi acum.

"Ah, nu, dar ma intreb daca facem lucrul corect," Confeseaza baiatul, gandindu-se la ce vor spune cei doi baieti cand ii vor vedea, "Adica oare cum o sa reactioneze Cal si Mike?"

"Vom vedea, dar si mie imi este teama,"

+

Zborul a durat 5 ore, 5 ore incarcate de anxietate si ganduri negative.Oare cei doi ii vor accepta? Desigur, Xander nu are nicio vina, dar Skylar? Cum vor reactiona? Totusi, cel mai important, oare ii vor gasi? Deja se gandeau la reactii, dar era posibil ca o intalnire sa nu se intample.

Nu si-au vorbit pana nu au ajuns in afara aeroportului din Durham.Chiar nu aveau unde sa mearga, asadar incepea cautarea unui adapost.

"Poti sa gasesti pe telefon un hotel, nu?" A intrebat Sky, ca si cum telefonul ei nu ar fi putut face asta.

"Sigur, bunico," Rade Xander, mai mult pentru a destinge atmosfera prea serioasa.

Si-au folosit picioarele pentru drumul pana la hotel pentru ca nu aveau un buget prea mare, nici macar nu erau acolo pentru a cheltui, aveau un scop, iar dupa ce acesta va deveni realitate, ei vor parasi acest stat.

+

Au decis sa-si ia camere diferite, desigur, alta decizie a fost ca ambii sa se odihneasca inainte sa inceapa cautarea.Asa ca s-au despartit pentru cateva ore, cand au incercat sa se linisteasca mai mult psihic decat fizic.

"Ok, deci am facut cateva cercetari-"

In acelasi moment cand Sky voia sa iasa din camera de hotel, atunci Xander a deschis usa.Distanta era totusi destul de mare, astfel amandoi au izbucnit in ras, iar Sky s-a asezat pe fotoliu, asteptand discursul lui Xander.

"Deci, aparent, Duke pastreaza informatii despre studenti, chiar si dupa ce au absolvit, deci asa vom afla unde lucreaza Cal, iar el ne poate spune despre Michael si am rezolvat !" Exclama Xander cu bucurie, iar pulsul lui Sky a crescut dintr-o data.Totul parea sa mearga foarte bine.

"Angajatii sunt dispusi sa ne dea acele informatii ?" A intrebat Sky, gandindu-se la toate posibilitatile.

"Habar n-am, vrei sa mergem sa aflam?" Spune Xander, semnaland spre usa.

+

Pe drum spre Duke, Sky si Xander erau cu privirea doar in telefonul tanarului, pentru ca GPS-ul lui parea de incredere intr-un stat necunoscut.Totusi, incercau sa-si faca timp si pentru mici conversatii.

"Stii, chiar daca e o diferenta de doar 3 ore, eu chiar o simt," Admite Sky, acel sentiment era mult prea bizar.

"Serios? Nici nu stiam ca e o diferenta," Spune Xander pentru a glumi pe seama lui Sky, "Probabil e de la amnezie, simti timpul altfel,"

"Oh, taci din gura, stiu ca si tu o simti," Chicoteste Sky, impingandu-l in umar pe baiat.

"Normal, Sky, am stat 5 ore in avion, dar cand am aterizat pareau 8 ore," Xander a spus exact ce gandea si Skylar.

the diary ↦ hemmingsUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum