VI

85 12 6
                                    

"Skylar? Ce s-a intamplat?" A auzit vocea ingrijorata a mamei sale.

"Vreau sa te intreb ceva in legatura cu accidentul," Skylar respira si inspira ca si cum abia alergase pentru un maraton, "La ce ora a avut loc?"

"La ora unu fara zece dimineata,de ce?"

Auzind acele minciuni,in fata ei stand adevarul,lacrimi de furie au aparut pe chipul obosit al lui Skylar.

"Esti sigura?" Vocea ii tremura,corpul de asemenea.A trait intr-o minciuna toata viata ei?

"Da,Skylar.Ce s-a intamplat?" A soptit mama ei,probabil observand ca plangea.

"Te urasc,va urasc pe toti," A spus cu multa furie in telefon,inchizand apoi.

Mama si sotul ei au mintit-o in legatura cu toata viata ei.Cinci ani din viata ei au fost irositi,aceasta nu era ea,era o proiectie creata de familia ei,incluzandu-l pe asa zisul sot.

In jurnal scria ca Skylar se afla in casa din copac impreuna cu Luke la ora specificata de mama ei.Asadar,au mintit in legatura cu accidentul ei.Oare chiar a suferit un accident de masina sau altceva i-a provocat aceasta oribila amnezie?

Skylar a asteptat in bucatarie aparitia sotului ei.Habar nu avea daca mai respira,daca mai misca sau daca mai avea vreun simt.Statea pe scaun,cu ochii umezi,plini de lacrimi care nu se mai opreau.

Hei,Luke,unde esti acum?

De ce nu esti alaturi de mine?

Mai esti indragostit de mine?

Aceste ganduri o torturau pe Skylar.De ce mai statea in acea casa? De ce mai voia sa dea ochii cu acel om?

Dandu-si seama ca Ashton nu avea sa se trezeasca decat peste 2 ore,Skylar a revenit la jurnal,singurul aproape de adevar.Si-a amintit cum a scris faptul ca ea si Luke vor avea o casa in curand,asa ca a cautat cu disperare acest subiect.

Nu pot sa cred ca eu si Luke in sfarsit ne vom muta impreuna.Parintii nostri sunt de acord si ne ajuta cu bani.Nu pot sa cred ca unul din visele noastre se va implini.
Scriu asta pentru ca astazi ne-am vizitat viitoarea noastra casa la adresa...

Aceste randuri au fost scrise cu cateva zile inainte de accident.Totusi,socul ei a fost faptul ca adresa coincidea cu adresa locuintei in care se afla in acel moment,iar continuand sa citeasca descrierea casei,se potrivea de minune cu casa in care a trait impreuna cu Ashton,nu cu Luke.

Peste cateva zile vom celebra in casuta noastra din copac.Nu conteaza ca vom avea o casa adevarata,ea va ramane mereu locul nostru de scapare.

Probabil din aceasta cauza Skylar bause alcool in seara accidentului,pentru a se bucura ca isi va petrece viitorul cu iubirea vietii ei.Nu stia ca va fi o imensa greseala.

Dupa aflarea acestor informatii,Skylar voia sa-l dea afara pe Ashton din casa ei.Nu era corect ca el sa fie acolo in locul lui Luke.Viata nu era deloc corecta.Ce se intampla? De ce afla toate acestea chiar cand credea ca a dobandit fericirea?

+

Suspinand si tremurand,Skylar nu si-a dat seama de trecerea timpului,iar cand sotul ei a aparut in bucatarie zambind,Sky a ridicat usor privirea.

Cand Ashton a zarit-o,a devenit ingrijorat.Skylar credea ca se preface,nu voia sa fie atinsa de el.

"Sky,ce s-a intamplat? Oh Doamne," A spus repede,apropiindu-se de ea,vrand sa o imbratiseze.

"Nu ma atinge,nemernicule!" A strigat Skylar cat de tare a putut,ridicandu-se de pe scaun sprijinindu-se de masa.Tinea jurnalul cu sclipici liliachiu la piept,ca si cum facea parte din ea.

"Skylar,ce e cu tine?" Desi Ashton inca se prefacea ca nu intelege,Skylar stia ca observase jurnalul din mainile ei,dar incerca sa faca pe inocentul.

"Ashton,am aflat tot! Absolut tot!" A strigat din nou Sky,facand pasi inapoi pentru a fi cat mai departe de necunoscutul din fata ei.

"Ce vrei sa spui?" Skylar simtea ca o ia razna,simtea ca va lesina in orice moment.Cum se putea comporta asa cand vedea jurnalul din mainile ei?

"Ashton,opreste-te,nu ma minti din nou!" Suspinele ei deveneau din ce in ce mai dese,iar Ashton nu s-a putut abtine.

Palmele lui s-au plimbat pe chipul lui obosit,iar Sky a urmarit cum ochii lui deveneau rosii din cauza lichidului care incepea sa se formeze.

"Stiam ca ziua asta va veni,stiam,dar niciodata nu am fost pregatit," A pufnit Ashton,incercand sa para puternic.

"Ei bine,ar fi frumos daca ai parasi casa mea si a lui Luke," Skylar a gasit puterea sa strige din nou,aratatorul ei fiind indreptat spre holul unde se afla usa de la intrare.

"Ai aflat si despre asta? O Doamne,Sky,cate ai aflat?" Murmura Ashton,incercand sa stea in picioare.

"Am aflat despre tot! Despre Luke,Calum,despre accident," A enumerat Skylar incepand sa paraseasca bucataria.

"Ai aflat cum s-a petrecut accidentul?" Pupilele lui Ash s-au marit considerabil,iar Sky s-a incruntat.

"Cum poti sa fi asa de calm? Te urasc! M-ai fortat sa ma indragostesc de tine! Nu vreau sa te mai vad niciodata,intelegi?" Skylar era furioasa,niciodata nu se simtise asa.

"Skylar,eu am fost cel care a pus geanta in pod! Stiam ca aceasta zi va veni,sunt calm!" Nu arata faptul ca era calm,pentru ca strigatele lui spuneau contrariul.

"Te urasc,te urasc!" A strigat Skylar,pumnii ei lovind peretii casei, "Trebuia sa impart casa asta cu Luke,nu cu tine,nenorocitule!"

Ashton era ranit de aceste vorbe.Chiar daca se astepta ca intr-o zi Skylar sa afle toate secretele,nu credea ca va fi asa de bulversata si ca il va apara in felul acesta pe Luke.Se simtea nostalgic,vechea Skylar dinainte de accident revenea.

Cu toate aceste ganduri,Ashton nu a observat ca Sky se afla in fata usii acum.

"Skylar,unde mergi?" A intrebat disperat Ashton,simtind ca nu mai are aer in plamani.

"Sa aflu daca mama chiar e mama,pentru ca iubitul meu este o persoana pe care nu o iubeam," Skylar a aruncat cuvintele si s-a lasat urmarita pana in mijlocul strazii.

-

am zis sa mai postez ptc a venit vara si o sa mai scriu la povesti deci fiti pregatiti ahahaha

the diary ↦ hemmingsWhere stories live. Discover now