Hoofdstuk 16

8.1K 272 14
                                    

Pov Fay

"Ga naar binnen, straks word je ziek." Ik sta voor mijn voordeur, in Daan's armen. "Maar jou armen houden me warm." Zeur ik. "Kom je niet mee binnen?" Ik kijk omhoog, naar Daan's gezicht. "Wil je dat?" Ik knik. Zacht druk in een kus op zijn lippen. Ik stap uit zijn armen om de voordeur open te maken.

"Wat wil je drinken?" Ik kijk Daan aan. Hij kijkt verwonderd naar de foto's in de hal. "Aarde aan Daan?" Ik spring op zijn rug. Hij begint te lachen. Bijna verliest hij zijn evenwicht, maar kan op tijd weer herstellen. "Wat wil mijn vriendje drinken?" Terwijl ik nog steeds op zijn rug zit, gaat hij naar de keuken. "Cola?" Ik knik. Ik spring van zijn rug en open de koelkast.

"Zie ik daar donuts? Donuts!" Daan springt op en neer. "Wil je een donut?" Daan kijk me aan. "Als ik mag?" Ik knik met een glimlach. "Dankje." Ik schuif her bord voor zijn neus. "Ik hou van je." Ik ga op zijn schoot zitten. Hij drukt een kus op mijn wang. "Wil je ook een stukje?" Ik schud mijn hoofd. "Ik hou van je." Ik lacht. "Ik ook van jou."

Opeens klapt er een deur dicht. "Hey pap." Hij kijkt me aan. In zijn blik zit verbaasdheid, waarschijnlijk omdat op Daan's schoot zit. Maar hij kijkt ook met woede. "Wat?" Vraag ik het. "Waarop zit je op dat mormel zijn schoot?" Ik kuch. Na dat voorval, mocht ik niet meer met Daan en Bradley omgaan. Maar fuck dat, ik doe het toch.

"Één, Daan is mijn vriendje geen mormel. Twee, nu weet je ineens het antwoord op je vraag." Papa's blik word woest. Woester dan woest. "Daan. Meekomen." Ik sta en knik bemoedigend. Ze gaan naar de gang.

Ik sluip naar de deur van de gang, en leg mijn oor tegen de deur.

"Je gaat haar niks aan doen." Sist mijn vader nog steeds kwaad. "Tuurlijk niet ik hou van haar." Zo lief. "Ik zweer het. Op mijn hoofd." Daan, je hoofd toch niet. "Je hoofd?" Ik doe moeite om mijn lach in te houden. "Ja, ik beloof dat ik haar nooit zomaar laat gaan. Ik ga altijd voor haar blijven zorgen en ik bescherm haar altijd en overal. Voor alles en iedereen."

God, wat hou ik toch van deze jongen. "Oke dan. Maar als ik er achter kom dat je iets van plan bent." Ik rol met men ogen. Onverwacht gaat de deur open. Met volle kracht val ik op de grond.

"Fay."

"Dag Pap."

🙈🙈🙈

Haha ;) Fay toch...

Hebben jullie tips voor me? Laat het maar weten!

Xx
Amber

when the badboy saved you. (HERSCHRIJVING)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu