Hoofdstuk 33

5.7K 196 17
                                    

Outfit Fay ^^

Pov Fay

Ik ril. Het is zo koud. Ik kijk opzij, Finn rilt ook. We hebben niet geslapen. Heel de nacht hebben we elkaar getroost, was hij niet aan het huilen dan was ik het. "Gaat het?" Hij knikt en veegt nog een traan van zijn gezicht. "Met jou." Ik knik en forceer een glimlach.

Zacht hoor ik een muziekje. Ik herken het. Mijn beltoon! Snel tast ik in al mijn zakken. Als ik het uiteindelijk heb gevonden stopt het muziekje. Met een zucht kijk ik wie er belde. "Daan." Fluister ik. "Je houd van hem, niet?" Ik haal mijn schouders op. Even later krijg ik een berichtje. "Hij heeft kets ingesproken." Finn knikt afwezig.

"Liefste Fay,

Kom terug. Het spijt me zo, ik hou nog steeds van je. Ik mis je en iedereen maakt zich zorgen, zelf Bradley. Hij hoeft niet in de cel te blijven en vergeeft het je. We zijn zo bang.
Kom snel terug.
Hou van je."

Een traan rolt over mijn wang. "Wil je terug gaan?" Ik haal mijn schouders op. Ik weet het niet. Het is beter om terug te gaan, maar ik wil niet terug. Ik wil even alleen zijn. "Kom, we gaan terug." Ik schud mijn hoofd. "We gaan niet terug." Finn kijkt me verbaasd aan. "Ik wil dit avontuur niet opgeven, het is ons avontuur." Een glimlach siert de lichtroze lippen van Finn. Het ziet er best schattig uit.

"Misschien moeten we nieuwe kleren kopen." Zegt Finn opeens. Een glimlach komt op mijn gezicht. "Shoppen." Grijns ik. Ik trek hem mee naar een straatje, waar kleine zaakjes zijn. "Daar! Kleren!" Ik trek Finn mee de zaak in.

Als we binnen stappen, zie ik meteen allemaal grote merken aan de muur hangen. De gouden gordijnen van de pashokjes zien er schattig maar ook chic uit. "Is dit niet iets voor jou?" Ik kijk naar de broek en het topje dat Finn vast heeft. Ik knik en pak het aan. "Deze is mooi." Ik geef Finn een soort hemd, met een strakke jeans. Niet zo skinny als voor meiden, maar wel strak.

"Drie. Twee. Een." Te samen stappen we uit onze pashokjes. "Ziet er goed uit." Vertel ik hem. "Hot girl." Grijst Finn. Ik rol met men ogen, maar lach toch. "Kopen?" We knikken allebei.

Als we betaald hebben, gaan we naar een of ander café. "Wacht hier, als je klaar bent." Ik knik en loop de meiden wc in. Ik kleed me om en steek mijn oude kleren in de zak.

Ik loop de wc weer uit en zie dat Finn nog niet klaar is. Ik kijk want rond en wacht. Na vijf minuten kom Finn eindelijk de wc uit. "Dan zeggen ze dat vrouwen traag zijn." Mompel ik. Finn rolt met zijn ogen, wat er best sexy uitzag.

"Waar gaan we naar toe?" Ik haal mijn schouders op. "Gewoon, wat wandelen?" Ik knik en loop achter Finn aan. Voor ons, lopen er twee meisjes. Een blonde en een bruin harige. Ik heb het gevoel dat ik ze van ergens ken. "Zeg Fay." Opeens draaien de meisjes om.

"Zo zo, wie we hier hebben." Bang kijk ik Finn aan, die niet begrijpend terug kijkt. "Het verloren meisje." Ik slik. "Kendall.."

🙈🙈🙈

Betrapt..

Kendall duikt altijd wel ergens op..
Hoe gaat het met jullie? :)

Ik heb niks meer te vertellen..

Tot woensdag!

Xx
~Amber

when the badboy saved you. (HERSCHRIJVING)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu