7ο κεφαλαιο

2.4K 344 25
                                    

" Liam απο ποτε άρχισες να μου κρυβεις πραγματα; Νομιζα ειμασταν φιλοι. Οτι με εμπειστευεσαι. Αλλα αν ειναι σοβαρος ο λογος δεν χρειαζεται να μου πεις!"του φωναζω. Δεν θέλω να τον πιεσω να μου πει αλλά νιώθω πως κάτι τρέχει. Μου είχε πει οτι έχει κοπελα αλλα τωρα δεν ξερω τι να πιστεψω. Νομιζα πως ειμαστε καλοι φιλοι πια.
Μετα απο λιγα λεπτα σιγης αποφασιζει να μιλήσει.

"Δεν είναι οτι δεν σε εμπιστευομαι απλα δεν μπορω να σου το πω αυτην την στιγμη. Θα το μαθεις οταν ερθει η ωρα". Μου λεει χαμηλωνοντας την φωνη του.

Αρχιζω να φοβαμαι για αυτο. Γιατι αλλωστε να μου το κρυβει;
Θελω να τον ρωτησω πολλα πραγματα αλλα καταλαβαινω απο το βλεμμα του πως δεν θελει να μιλησει καθολου για αυτο. Ετσι καθομαι σιωπηλη στην θεση μου περιμενοντας να φτασουμε στους κοιτωνες μας.
Μολις βγαινω απο το αυτοκινητο ακουω την φωνη του Liam.

"Rose μήπως ξεχάσεις κάτι; "Μου λέει δείχνοντας προς τα πισω καθισματα του αυτοκινητου . Μα και Φυσικά ο Niall! Πως γινεται και τον ξεχασα;

"Ααα ναι ο Niall "λέω γελοντας καθως βλεπω τον Liam να γελαει χαμιλοφωνα και κατευθυνομαι προς το αμάξι. Σκουνταω απαλά τον Niall και του λέω να ξυπνήσει. Εκείνος αμέσως ανοίγει τα μάτια του και τινάζεται καθως με βλεπει.

"Πόση ωρα κοιμάμαι; "με ρωτάει και κοιταω το ρολόι μου καθώς πάμε προς τον κοιτώνα μας.

"Όχι πολύ σχεδόν μισή ωρα"του λεω αν και εκεινος με κοιταει μισοκοιμισμενος.

Αφού φτάσαμε στον κοιτώνα φοραω τις πυτζαμες μου και βλεπω τον Niall ακομα με τα ρουχα. Πρεπει να τον ξεντυσω οσο ντροπιαστικο και αν ακουγεται.
Κατεβαζω απαλα το τζιν του Niall και του φοραω τις πιτζαμες του. Μετα τον κατευθυνω προς το κρεβατι του καιβ του δινω ενα φιλι στο μετωπο. Τον νιωθω σαν αδερφο μου. Εναν αδερφο που δεν ειχα ποτε.
Μολις ξαπλωνω στο κρεβατι μου ανακουφιζομαι που αυριο ειναι σαββατο.

................

Την επόμενη μέρα ξυπναω και κοιταω προς το κρεβάτι του Niall.
Μα που έχει παει;

Τις σκέψεις μου διακόπτει ένας δυνατός ήχος που έρχεται απο το μπάνιο.Ηταν ένας περίεργος ήχος σαν κάτι να πέφτει γρηγορα μέσα στο νερό. Σηκονωμαι τρεχοντας και κατευθυνομαι προς το μπανιο. Μόλις μπαινω μεσα αντικριζω τον Niall να έχει μείνει παγωμενος κοιτοντας κατι και να βρίζει.

"Τι έγινε;" τον ρωταω απορριμενη.

"Μου έπεσε το κινητό στον νεροχύτη την ωρα που είχα ανοιχτή την βρύση για να πλυνω τα δοντια μου και τωρα δεν ανοίγει". Μου λεει πανικοβλημενος και λυπημενος ενω εγω μένω με το στόμα μου κλειστο προσπαθωντας να κρατησω μεσα μου το γελιο.
Αλλα δεν τα καταφερνω και μου ξεφευγει ενα γελακι.

Without You Where stories live. Discover now