12ο κεφαλαιο

1.8K 285 24
                                    


Harry P.O.V

Ποναω.

Ισως ειναι η δυνατοτερη σφαλιαρα που μου εχουν δωσει.

Βασικα ποτε δεν μου εχουν δωσει σφαλιαρα.

Βλεπω ολους να με κοιτανε σοκαρισμενα και ειδικα ο Liam με την Lina καθως εκεινη περιμενε να γινει κατι με τον Liam και για αυτο καθετε και κλαψουριζει χαμηλοφωνα.Το ηξερα απο την πρωτη στιγμη που τους ειδα μαζι πως κατι τρεχει.

Σηκωνομαι γρηγορα νευριασμενος και τρεχω απο πισω της με βαρια βηματα προσπαθωντας να την προλαβω καθως το μαγουλο μου τσουζει.
Βασικα δεν μπορει να φυγει γιατι την εφερε ο Liam.

Ωραια αυτο με βολευει.

Προσπαθω να την βρω αλλα δεν τα καταφερνω.

Rose P.O.V.

Καθως τρεχω με δακρυα στα ματια μου για να ξεφυγω απο τον Harry που λογικα με ακολουθει, βλεπω το παρκο που ειχα παει με τον Zayn. Ετσι καθομαι στο παγκακι κοιτωντας το απεραντο σκοταδι καθως η ωρα ειναι 11.

Ειναι τοσο ομορφο το βραδυ καθως και το πρωι. Εχει μεσα του μια γαληνη που εχω καιρο να βρω.
Τι θα κανω με τον Liam; Δεν νομιζω να γινεται να ειμαστε κολλητοι εαν εκεινος με αγαπαει. Δεν λεω ειναι πανεμορφος αλλα τον θεωρω κολλητο μου.
Διακρινω μεσα στο σκοταδι καποιον να με πλησιαζει. Κανω μια κινηση για να σηκωθω αλλα ακουω μια φωνη να με φωναζει.

"Rose περιμενε". Λεει εκεινη η φωνη και καταλαβαινω πως ειναι ο Zayn. Οταν πλησιαζει πιο κοντα επιβεβαιωνω την σκεψη μου.

"Γεια" του λεω κλαψουριζοντας και με περνει στην αγκαλια του. Νιωθω πολυ καλυτερα μεσα στην αγκαλια του.

"Τι εγινε;"Με ρωταει ανησυχα.

"Ο Harry πιεσε τον Liam να μας πει οτι του αρέσω ." Του λεω κλαψουριζοντας και βλεπω η εκφραση του προσωπου του να σκληρενει. Μα,τι κανει εδω τετοια ωρα; Δεν θα επρεπε να ερθει και εκεινος στο μπαρ.

"Γιατι δεν ηρθες σημερα;"Τον ρωταω στεναχωριμενη. Μμ, μου αρεσει πολυ να βρισκομαι μεσα στην αγκαλια του.

"Μπορει να μην μου φαινεται, αλλα δεν μου αρεσουν τα μπαρ. Μου αρεσει πιο πολυ να ερχομαι εδω μεσα στην υσηχια. Α, επισης ο Liam; Δεν το περιμενα". Λεει ψυχρα και συμφωνω μαζι του καθως βρισκομαι ακομα μεσα στην ζεστη αγκαλια του. Δεν το περιμενα απο τον Zayn να ειναι τοσο υσηχος ανθρωπος.

"Δεν ξερω τι να κανω. Με τον Liam ειμαστε κολλητοι αλλα δεν μπορω να συνεχισω να κανω παρεα με αυτον αν με αγαπαει. Θα νιωθω αβολα". Του λεω.
Οντως θα ειναι πολυ αβολο και δεν θα μπορω να του ανοιγομαι γιατι παντα οταν το κανω αυτο μου δινει μια φιλικη αγκαλια.

Without You Where stories live. Discover now