41ο κεφαλαιο

953 179 47
                                    

Rose's P.O.V.

Κοιταω τον Zayn που κραταει αναμεσα του ενα αναμμενο τσιγαρο. Τι κανει στον Niall; Στο σαλονι ειναι μονος του ο Zayn και με κοιταει υποτιμητικα. Τι του εχω κανει; Ολοι γυρω μου εξαφανιζονται. Μενω μεσα στο κοσμο μου και κλαιω δυνατα. Ολες οι υποσχεσεις και τα αγαπω εξαφανιστηκαν εκεινη την ημερα. Μου ελεγε τοσα ψεματα και εγω σαν ηλιθια τον πιστευα. Τον ειχα ξεχασει λιγο οταν ημουν με τον Harry, αλλα τωρα που τον ξαναβλεπω νιαθω πληγωμενη.

Μπαινει μεσα στο σαλονι ο Niall, κρατωντας ενα πιατο με μπισκοτα. Μολις μας βλεπει πεφτει το πιατο απο τα χερια του και συγκρουεται με το πατωμα, με αποτελεσμα να διαλυθει σε μικρα κομματακια. Τρεχει διπλα μου και τον αγκαλιαζω κλαιγοντας βουβα.
"Δεν ξερεις ποσο μου ελειψες"Λεει και με κρατει σφιχτα στην αγκαλια του. Μου ελειψε ο αδερφος μου.

"Και εμενα μου ελειψες"Λεω και απελευθερωνομαι απο την αγκαλια του.

"Που εισαι ρε αδερφε;"Λεει αγκαλιαζοντας τον Harry. Τον ακουω να ψιθυριζει ενα 'οτι πεις', αλλα το προσπερναω. Ακομα ο Zayn με κοιτα με ενα παραξενο υφος. Απορω πως κανει ακομα ο Niall παρεα με αυτον.

Χτυπαει καποιος την πορτα. Ανοιγω και βλεπω τον Liam με την Lina. Ο Kiam σαστισμενος με κοιταει λες και εχει να με δει χρονια. Το ιδιο κανει και η Lina. Τους αγκαλιαζω και μπαινουν και εκεινοι μεσα.
Καθομαι στον καναπε με τα ματια μου καρφωμενα στον Zayn. Γιατι δεν μιλαει; Ακομα δεν εχω καταλαβει τον λογο που μου τα εκανε ολα αυτα.

"Zayn, ελα λιγο μαζι μου"Βρισκω τελικα το θαρρος και τον ρωταω. Γνεφει και αφηνει κατω το τσιγαρο του. Εχουμε πολλα να ξεκαθαρισουμε.

Μπαινουμε μεσα στο δωματιο μου. Κλεινω αποτομα την πορτα. Θελω να τον ρωτησω τοσα πολλα πραγματα. Εκεινος καθετε στο κρεβατι και με κοιταει αδιαφορα. Το μισω αυτο.

"Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου τα εκανες ολα αυτα νομιζα πως με αγαπουσες! Και δεν μου εξηγησες καν τον λογο γιατι πηγες με εμενα ενω ηθελες την Darcy!" Λεω σιγανα για να μην μας ακουσουν οι αλλοι. Εκεινοι σηκωνεται ξαφνικα. Το μελι χρωμα των ματιων του εξαφανιζεται.

Φοβαμαι.

"Τι θα πει νομιζες οτι σε αγαπουσα; Δεν σε αγαπησα ποτε μου, ησουν απλως ενα παιχνιδι και ενας απο τους τροπους για να κερδισω την Darcy η οποια σε αντιθεση με εσενα θα μου προσφερε φημη. Απορω πως πιστεψες οτι θα γυρνουσα και θα κοιτουσα καποια σαν και εσενα. Κοιταξω λιγο στο καθρεφτη και μετα τα λεμε."Φωναζει. Δεν το πιστευω. Αρχιζω να ξανακλαιω. Δεν μπορω να τον ξεχασω. Ειναι ενα κομματι της ζωης μου πλεον. Αλλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως αλλαξε τοσο πολυ.

Without You Where stories live. Discover now