23ο κεφαλαιο

1.5K 223 27
                                    

Rose P.O.V.

"Ναι εχετε δικιο πως ηθελα να αποφυγω αυτην ερωτηση και ειχα μια μικρη ελπιδα πως θα την παραλυπτατε αλλα δυστυχως αυτο δεν πραγματοποιηθηκε. Υπηρχαν και αλλα μελη στην ληστεια αλλα δεν επαιξαν καποιον σημαντικο ρολο,καθως εγω και ο κυριος Horan τους αναγκασαμε με βιαιο τροπο να μας βοηθησουνε στο συγκεκριμενο περιρστατικο. Το μονο που εκαναν ηταν απλα να φυλανε τσιλιες."Ψευδεται ο Harry.

Για μια στιγμη νομιζα πως θα τα μαρτυρυσει ολα. Ομως γιατι δεν ειπε την αληθεια και τα φορτωσε ολα σε αυτον και τον Niall;Μηπως εχουν ενα υπουλο σχεδιο για να γλιτωσουν ολοι;

"Κυριε Styles πρεπει να μας αναφερεται τα ονοματα των αλλων μελων απαραιτητα."Λεει αγριεμενος ο δικαστης.

"Ξερω πως πρεπει να μαρτυρυσω να ονοματα τους αλλα δεν προκειται να το κανω για κανεναν λογο, ακομα και αν σαπισω στην φυλακη. Αλλωστε αποτι σας ειπα και πριν εγω και ο Horan τους αναγκασαμε να το κανουν,οποτε θα ηταν πολυ πολυ αδικο αν τωρα ελεγα τα ονοματα τους με αποτελεσμα να τους μπλεξω περισσοτερο "Λεει ο Harry προσπαθωντας να μεινει ψυχραιμος.

"Ενταξει κυριε Styles, σας πιστευω. Μπορειτε να καθισετε κατω αν δεν εχει κανενα προβλημα και ο δικηγορος των Gordians." Λεει ο δικαστης και ο δικηγορους τους καθετε σιωπιλα πισω στην καρεκλα του.

Εκεινη την στιγμη καθως ο Harry εισερχεται παλι πισω στην καρεκλα του,δαγκωνει ανυσυχα τα χειλια του προς τον Niall. Σιγουρα αυτο ειναι ενα συνθημα. Λογικα ειναι για να μην πει κατι καινουργιο και να συνεχισει το ψεμα του.

Εκεινη την στιγμη ο Niall σηκωνεται τρομαγμενα και κατευθυνεται προς το μερος του δικαστη.

"Κυριε Horan συμφωνητε με τις αποψεις του κυριου Styles;"Λεει ο δικαστης και ο Niall διστακτικα του γνεφει.

"Ωραια. Εχετε καποιο αποδεικτικο στοιχειο για την υποτειθεμενη εξαπατηση που εκαναν οι μαγαζατορες κυριε Horan;"Εκεινη την στιγμη ο δικηγορος των παιδιων τους δινει μια βιντεοκασετα.

Αρχιζει και παιζει. Υπαρχει μια μεγαλη σιωπη γιατι ολοι παρακολουθουμε αφοσιωμενοι την κασετα.

Στο βιντεο φαινεται ενας ηλικιωμενος που δινει μερικα χρηματα στην ταμια και εκεινη τα βαζει στην τσεπη της και ξαναζηταει χρηματα απο τον ηλικιωμενο.

Αυτο σιγουρα θα τους δικαιωσει.

"Δεν μου φενεται αληθινο. Niall Horan και Harry Styles ειστε ενοχοι, και θα μπειτε στην φυλακη 5 μηνες. Επισης κυριε Harry θα παρετε επιπλεον δυο χρονια εξαιτιας της δολοφονιας που τελεσατε.Τελος της δικης"Λεει ο δικαστης και αρχιζουν ολοι να αποχορουν απο την αιθουσα ηρεμα.

Without You Where stories live. Discover now