57o κεφαλαιο

927 161 62
                                    

Niall's P.O.V.

Παιρνω τηλεφωνο τον Harry αλλα δεν απανταει. Ηθελα να τον ρωτησω αν ηθελε να βγουμε. Δεν αντεχω πια την κλεισουρα του δωματιου μου. Πηγαινω στην ντουλαπα μου και παιρνω μια απο τις ασπρες μου μπλουζες με γραμματα και ενα μαυρον τζιν. Κλειδωνω και περπαταω μεχρι τα ποδια στο σπιτι του Harry. Με ποναει καθε λεπτο που ειμαι μακρια της. Την επιθυμισα. Εχω να την δω πανω απο ενα μηνα. Σκουπιζω με το χερι μου το μετωπο μου. Εχει πολλη ζεστη τον Μαΐο.
Μετα απο πολλα λεπτα, καθως ο Harry ζει εξω απο την πανεπιστημιουπολη, φτανω στο σπιτι του. Χτυπαω την πορτα, αλλα τιποτα.

"Harry! Harry! Εισαι μεσα;"Ρωταω διχως ανταποκριση χτυπωντας ρυθμικα την πορτα. Εκεινη την στιγμη κατεβαινει καποια απο τις σκαλες. Ισως ξερει που ειναι ο Harry.

"Γεια σας ξερετε αν ο Harry ειναι μεσα;"Την ρωταω ευγενικα.

"Ναι μεσα ηταν πριν 15 λεπτα που ετυχε να ξαναπερασω. Ηταν για πρωτη φορα ευγενικος μαζι μου."Λεει δειχνοντας μου ενα χαμογελο. Ειμαι μικρη, γυρω στα δεκατρια με καστανα μαλλια. Ευτυχως που ο Harry εχει γειτονες, αλλιως θα καθομουν και θα χτυπουσα μανιωδως την πορτα. Για μισο λεπτο... Ευγενικος; Οχι αποκλειεται κατι θα επαθε για να γινει ευγενικος.

Ελπιζω να μην εγινε αυτο που νομιζω.

Κοιταω την πορτα προσπαθωντας να βρω πως θα την ανοιγω. Επειτα θυμαμαι το εφυες κολπο που μου ειχε πει η Lina οτι ειχε χρησιμοποιησει. Δανειζομαι απο το κοριτσι ενα τσιμπιδακι την ευχαριστω και φευγει. Επειτα το τοποθετω στην κλειδαρια.
Ναι, ξεκλειδωσε.

Μπαινω μεσα φουριοζος και φωναζω παντου το ονομα του. Κοιταω ενα χαρτι με ενα μολυβι που υπαρχει πανω σε ενα τραπεζι. Το παιρνω και το διαβαζω. "Ησασταν οι καλυτεροι μου φιλοι. Και ειμαι εγνωμον που σας ειχα. Αξιζετε κατι παραπανω απο εμενα." Οχι Harry, πες μου πως δεν εκανες αυτο που νομιζω; Σε παρακαλω.
Μπαινω μεσα στο μπανιο και τον αντικριζω μεσα στην μπανιερα με τα ρουχα, καθως ολο το νερο της μπανιερας ειχε βαφτει με χρωμα κοκκινο. Γιατι το εκανε αυτο στον εαυτο του; Καυτα δακρυα πεφτουν απο τα ματια μου. Ισως μπορω να τον σωσω. Πηγαινω στην κουζινα και παιρνω τηλεφωνο. Το ασθενοφορο θα ερθει σε 10 λεπτα. Πηγαινω τρεχοντας ξανα μεσα στο μπανιο.

Λεπιδα.

Μια λεπτιδα ειναι πεσμενη μεσα στην μπανιερα. Πιανω τον Harry απο τους ωμους και τον σερνω απο εξω. Τον πηγαινω μεχρι τον καναπε.

Without You Where stories live. Discover now