69ο κεφαλαιο

965 157 65
                                    

Harry's P.O.V.

Παλι εφυγε. Το ηξερα πως θα φυγει. Απλα ειναι τοσο διαφορετικη απο τους αλλους. Την πειραζει κατι, εστω και το παραμικρο, και φευγει χωρις να μου μιλαει μερες, ή ακομα και μηνες. Απλα δεν την αντεχω καποιες φορες. Ειναι τοσο ξεροκεφαλη.
Αλλα και παλι την αγαπαω, αλλα δεν νομιζω να νιωθει το ιδιο. Φαινεται στο βλεμμα της. Ειναι κενο. Ακουμα και αν την ακουσω να μου λεει σε αγαπω θα την βλεπω με το ιδιο κενο βλεμμα. Κατι εχει αλλαξει πανω της. Και το χειροτερο ειναι,πως δεν ξερω αν εχει ξεπερασει τον Zayn. Ξερω, της ειναι παρελθον, αλλα τον αγαπουσε παρα πολυ. Εκει τα ματια της ηταν τρυφερα σε εκεινον και δεν θα χωριζαν αμα εμπαινε στην μεση η Darcy. Επιτελους πεθανε και αυτη. Ειχε αλλαξει και αυτην τοσο πολυ και αποτομα. Απο την μια μερα φυτο της τριτης λυκειου και απο την αλλη καθε μερα στο κλαμπ να μεθαει και να μην νοιαζεται καν. Τα 'θελε και τα επαθε. Δεν της φταιμε εμεις. Ας νομιζει οτι θελει ο Cameron. Δεν θα ασχοληθω παραπανω μαζι του.
Στηριζω το βαρος μου στα χερια μου που ακουμπανε τον νυπτυρα του μπανιου. Σηκωνω το βλεμμα μου και παρατηρω τον εαυτο μου,πριν μπω για μπανιο. Απο περσυ δεν εχω σχεδον καθολου διαφορες. Απλα το προσωπο μου αγριεψε λιγο περισσοτερο. Βγαζω τα ρουχα μου και μπαινω μεσα στην μπανιερα. Παντα με χαλαρωνει το μπανιο. Με κανει να ξεχναω.
Ποιος ξερει τι θα κανει τωρα η Rose.

Rose's P.O.V.

Χτυπαω την πορτα του δωματιου προσπαθωντας να καλλυψω τα δακρυα μου. Δεν ειμαι σιγουρη αν θα τα καταφερω. Την πορτα ανοιγει ο Niall. Οταν με βλεπει γουρλωνει τα ματια του και με παιρνει μια σφιχτη οικεια αγκαλια. Θελω να του μιλησω για τα παντα. Ισως μπορει να με συμφουλεψει για το τι μπορω να κανω. Δεν παιζομαι. Παιζω με τα συναισθηματα και των δυων. Απελευθερωνομαι απο την αγκαλια του και μπαινω μεσα. Καθομαι στον καναπε απεναντι απο τον Niall. Εκεινος με κοιταει με ενα σοβαρο βλεμμα.

"Λοιπον.. τι εγινε χτες;"Ρωταει με το ιδιο σοβαρο υφος και παιρνω μια ανασα. Αρχιζω να του εξηγω τα παντα. Τον παραλιγω βιασμο μου χτες, την ζωη μου. Του εξηγησα ακομα και πως ειναι τα πραγματα με τον Harry και τον Zayn. Εκεινος με κοιταει περιεργα καθως συνεχιζω να μιλαω. Θα του επεσαν αποτομα ολα αυτα που κραταω για τον εαυτο μου. Δεν μιλουσαμε σχεδον καθολου. Τελειωνω την τεραστια ομιλια μου και τον ρωταω τι πρεπει να κανω.
"Λοιπον...πιστευω πως πρεπει να πεις στον Zayn ποσο σου αρεσει και να αποριψεις τον Harry. Rose, μεταξυ μας, αλλα δεν νομιζω να σε αγαπαει πραγματικα."Λεει ψιθυριζοντας την τελεαυταια προταση και μενω με το στομα ανοιχτο. Γιατι να μην υποστιριζει τον κολλητο του; Μηπως ξερει κατι παραπανω;
"Rose, αυτο που θα σου πω ειναι πολυ σημαντικο και νομιζω πως ειναι αληθεια. Η Olivia δεν δολοφονηθηκε. Την σκοτωσε."Λεει και στρεφει το βλεμμα του προς τα δεξια. Βαζω το χερι μου στο κεφαλι μου. Απλα, δεν γινεται να ειναι αληθεια. Δεν το πιστευω. Γιατι να σκοτωσει εκεινος το κοριτσι που του αρεσε πρωτη φορα; Μεσα στο κεφαλι μου βγαζω διαφορες θεωριες, αλλα δεν βγαζουν νοημα στο τελος.
"Για αυτο φοβαμαι Rose. Κοιτα νομιζω αυτο εχει γινει στην πραγματικοτητα. Νομιζω πως ο Harry την επιασε με αλλον και την σκοτωσε. Δεν ηταν αληθεια αυτα που σου ειπε. Τα εκανε για να τον λυπηθεις και να τον λυπηθουμε ολοι μας. Εγινε το αντιθετο στην ιστορια που σου ειπε. Ηρθε εκεινος και επαιξε ξυλο με αυτον που τον απατουσε και σηκωσε το οπλο και την σκοτωσε. Αυτην ειναι η θεωρια μου λογω καποιων στοιχειων. Δεν μπορω να σου εξηγησω παραπανω τωρα. Απλα δεν θελω εσυ να εχεις καμοια σχεση μεταξυ του. Ο Zayn φαινεται πως σε αγαπαει, εμπιστεψουν τον. Ολοι δινουμε δευτερες ευκαιριες."Λεει. Ισως η θεωρια του να ειναι σωστη. Ακομα δεν μπορω να το πιστεψω; Δηλαδη εκεινη τον απατουσε; Δεν ηταν η γλυκια καλη κοπελα που μου την περιεργαψε; Γιατι να μου πει ψεματα; Τωρα αρχιζω να φοβαμαι λιγο. Ισως ο Niall να εχει δικιο. Μπορει ο Zayn ακομα να με αγαπαει. Ισως τον προλαβω και δεν εχει φυγει. Ναι, αυτο θα κανω. Ανοιγω την πορτα και τρχω γρηγορα μεχρι να βρω το αμαξι του διακρινω ενα αμαξι μολις να ξεκιναει και να παει να στριψει.

"Zayn! Zayn!"Φωναζω κουνωντας τα χερια μου δεξια και αριστερα. Νομιζω πως με ειδε γιατι γυρναει πισω. Ωραια. Ερχεται διπλα μου με το αμαξι καθως εκεινος ειναι ακομα μεσα. Εχουμε με το αυτοκινητο διαφορα μονο λιγα μετρα. Ο Zayn παταει ενα κουμπι και κατεβαινει αργα αργα το παραθυρο. Βλεπω τα ματια του που ειναι ελαφρως πρισμενα. Ισως εκλαιγε πριν, δεν ξερω. Και εγω εχω κλαψει απειρες φορες για εκεινον.
"Τι θελεις Rose;"Με ρωταει ευγενικα με μια περιεργη βραχνη φωνη. Ναι, σιγουρα εκλαιγε. Παιρνω μια βαρια παρηγορικη ανασα. Θα ειμαι καλυτερα με τον Zayn. Θα μπορει να με προσπατεψει.
"Εχω μετανιωσει για τα παντα. Νομιζω πως καπου εκει μεσα σου νιωθεις κατι για εμενα. Και εγω το νιωθω και το τελαυταιο διαστημα αυτο το κατι μεγαλωσε μεσα μου. Θ-θελεις να τα φτιαξουμε ξανα; Οπως παλια;"Τον ρωταω και εκεινος με κοιταει με ανοιχτο το στομα και τα μελι ματια του εχουν μολις γουρλωσει. Ντρεπομαι λιγο και τα μαγουλα μου εχουν παρει μια αποχρωση του κοκκινου.
"Αληθεια; Θα το κανεις αυτο; Θα με συνχωρεσεις για το τεραστθο λαθος που εκανα; Rose, εχεις στα αληθεια καρδια. Και να ξερεις πως σε αγαπαω απο τοτε."Λεει δακρυζωντας. Με αυτες τις λεξεις του κλαιω και εγω. Πηγαινω κοντα στο παραθυρο και τον αγκαλιαζω ατσαλα. Εκεινος με σπρωχνει απαλα προς τα εξω, για να σπρωξει την πορτα και να βγει εξω. Μολις βγαινει αγκαλιαζομαστε ακομα ποιο σφιχτα. Σαν να χρειαζομαστε ο ενας τον αλλον. Οι ματιες μας συναντιουνται. Εκεινος σκυβει και ενωνει τα χειλια του με τα δικα μου. Νιωθω ενα συναισθημα μεσα μου αλλα οχι και το πιο δυνατο.
Rose ηρεμησε,κανεις δεν ειναι σαν τον Harry.

Νομιζω μαθαμε αρκετα νεα πραγματα. Η Rose ξανα με τον Zayn, η Olivia δολοφονηθηκε απο τον Harry. Η Rose συνηθισμενα δεν ξερει τι κανει και δεν ξερει ποιον θελει. Αυτα. Γραφουμε Οδυσσεια σημερα. All the love xx. Παει χωρισε ο Zayn με την Gigi. Δεν το περιμενα ηταν τελειο ζευγαρι. Παει το #Zigi :(

Without You Where stories live. Discover now