#1 Tanışma

3.3K 150 16
                                    

Merhaba bu ilk kitabim olcak
Iste oyle hadi baslayalim
sjxjsjdj
Iyi okumalar +_+

Selam, ben Ay hayatım çok değişik ben ayın gücüne sahibim. Yani dev dalgalar oluşturabiliyorum. Şimdilik bunun farkındayım. Birde telepati yapabiliyorum. Diğer yeteneklerimin farkında değilim. Aya bakmayi çok seviyorum beni sadece o rahatlatıyor. Diğer yeteneklerimi merak ediyorum.
Bana çok güçlü olduğumu söylüyorlar. Dünyam çok değişik farkındayım. Gücümü iyiliğe mi kötülüğe mi kullanmalıyım? Bilmiyorum. Bu yolculukta hepsinin cevabını bulacağım.
Biraz kendimden bahsedeyim,
Saçlarım siyah kömür gibiler gözlerim aydan gelen gümüş renginde. Karanlığı severim. Gündüzlerden nefret ederim. Gece herşeyi saklar bütün sırlarımızı... Siyah ve bordo renklerini çok severim. Bileğimde bir ay dövmesi var.
Bilemiyorum ay benim tek kurtarıcım, tek dostum bu yolculuktaki tek yardımcım.
Ailem hakkında pek fazla bilgim yok. Sırlarla dolu bir hayatım var yaşayıp yaşamadıklarını bile bilmiyorum. Okulumda sadece benim gibi özel güçlü insanlar var bende onlardan biriyim. En iyi arkadaşım Güneş. Çok zıt taraflarımız var o her zaman renkli ben ise hep solgun. Okula güvenmiyorum amaçları bir şekilde güçlerimizi çalmak. Onlara karşı koyacağım. Ben kötülüğü seçtim. Peşimdeler. Çok düşmanım var ve hepsi biliyor onları istersem yok edeceğimi.

Şimdi yine kafamda bir sürü düşünce var. Biraz gevşemeliyim. Yatağımın üstüne çıktım tavanın şeffaf olması çok iyi ayı ve yıldızları görebiliyorum. Işıkları odama doluyor. Derin bir uykuya dalıyorum...

Ay Elementleri #Wattys2016Место, где живут истории. Откройте их для себя