#2 Yeni Dostlar

2K 123 2
                                    

Selam 2.bölüme geldim devam etsem mi diye düşünüyorum lütfen vote ve yorum atın ^_^
(Multideki Ay)

Sabah uyandığımda herşey aynıydı. Tek fark ayın gidip yerini güneşe devretmesiydi. Saate baktım 6.40'tı okulumuz 07.00'da başlıyordu. Üstüme siyah deri pantalon ve siyah sade bir t-shirt giydim. Boynuma ay taşı kolyemi takmayı unutmadım. Çok hafif parlatıcı sürüp saçımı doğal bırakarak topladım. Şimdi hazırdım. Okul bulunduğum yere yürüme mesafesindeydi. Dünkü fikirlerimi düşündüm acaba bu okula güvenebilirmiydim. Sonra iyice paranoyaklaştığımı düşünerek yoluma devam ettim. Okula güvenmeliydim , arkadaşlarımada son günlerde iyice değiştim. Garip olan tek şey bu okulda özel insanların olmasıydı. Okulum özel bir kalkanla korunuyordu insanlar burayı sıradan sanardı. Okulda periler,vampirler,kurtlar,melezler,periler,şifacılar ve benim gibi tehdit oluşturabilecek güçlüler vardı. Benim sınıfımda sadece en güçlüler vardı. Aralarında benim yeteneğim çok değişikti. Yani ay ile bu kadar bağlantımın olması... Fikirlere dalarak yoluma devam ettim. Sınıfa girince bir değişiklik sezdim. Yeni bir kız gelmişti türü alfa kurtlarındandı gözleri ve saçları gece mavisiydi. Yanına gidip adını sordum adı Gece'ydi. İyi birine benziyordu melez sayılırdı kurt ve insan melezi.
Sonra Ateş yanıma geldi her zamanki gibi neşeyle doluydu Gece ile hemen tanışmış kahkahalarla konuşuyordu. Nasıl bu kadar mutlu olabiliyordu anlamıyordum. Bana hafifçe sırıttı çok yakışıklıydı, gözleri elaya çalan bir yeşildi. Gözlerine çok fazla baktığınızda nasıl parladığını görürdünüz.
Yanıma geldi elini saçlarına götürdü. Ne söyliyeceğini merak etmiştim.

"Selam yine her zamanki gibi somurtkansın."
İçimden konuşmak gelmedi sadece tebessüm edip gittim. Onun bu kadar neşeli olması beni deli ediyordu.
Sonra Güneş yanıma geldi.
"Günaydın, naptın Ay?" dedi.
İyiyim diyerek hafifçe gülümsedim. Güneş en sevdiğim arkadaşımdı. Ama çok zıt arkadaşlardık. O karanlıktan nefret eden herkesle dost olan hep neşeli siyahtan nefret eden renkli biriydi. Ben ise tam tersiydim müzik dinlemeyi çok seven biraz asosyal siyahsız yaşayamayan biriydim. Güneş'in ışık kontrolü, sıcaklıkla oynama , telekinezi gibi güçleri vardi. Ateş'tende bahsetmek gerekirse aynı ismi gibi kıpır kıpır yerinde duramayan sıcakkanlı biriydi güçleri ateş elementini kontrol etme ve pyrokineziden oluşuyordu. Sınıfımız yeni öğrenciyle birlikte 10 kişiydi. Ben Güneş , Ateş ve Gece ile takılsam yeterdi. Kalanlarından hiç hoşlamazdım. Kimisi zengin yeteneksiz olduğu halde burda bulunanlardandı. Aramızda birkaç çok güçlü peride vardı kanatlarını göstermekten başka işe yaramazlardı. İlk ders güç kontrolüydü. Öğretmen hepimizle teker teker ilgilenirdi.
Bugün bana çok sert davranmıştı. Sonra tuvalete gitmek için izin istedim. Yüzümü yıkayacaktım. Tuvalete giderken alt kattan sesler duydum müdürün kapısı sonuna kadar açıktı. Biriyle kavga ediyor gibiydi. Biraz dinlemeyi düşündüm. Konuşulanlar ben ve yeni gelenle ilgiliydi. Sanırım tehlikedeydik. Gece'yi uyarmam lazım...

Ay Elementleri #Wattys2016Where stories live. Discover now