#3 Deneyler

1.6K 103 6
                                    

Konnicwha *_* 3.bölüme geldik. Bu kitaba hayalimdeki her şeyi yazcam. İyi okumalar.
(Multideki Gece)
Bayılmıştım. Tam olarak ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Gözlerimi bir türlü açamıyordum. Neyseki telepati yeteneğim vardı. Etrafa yoğunlaştım. Etrafımda doktor gibi anlam veremediğim insanlar vardı. Tehlikede olduğumuzu önceden sezmiştim. Gece'nin çığlıkları tüylerimi ürpertti. Sanırım üzerimizde bilimsel deney uyguluyorlardı. Ben birşey hissetmedim. Sanırım acıyı hissedince bilinçsizce bayıldığım içindir. Gözlerimi kırpıştırdım. İlk olarak etraf bulanıktı. Şimdi herşey netleşmeye başlamıştı. Etraf kan kokusuyla doluydu. Ve her yerde kan vardı. Üzerimizde bir takım deney yapmış oldukları belliydi. Ama ne olduğunu anlayamadım. Doktor ve görevliler gitmişti. Gece çok acı çekmiş gibi görünüyordu. Kolumda serum takılıydı, ve çok acıyordu. Her yere şırıngayla bir madde enjekte etmişlerdi. Acaba  bana ne yapmışlardı? Kapıda görevli varmıydı? Gece'yi uyandırmam lazımdı. Hemen yanımdaydı. Göz yaşları kırmızıydı. Onun durumu benden kötüydü boynunda bile izler vardı. Bu kadar kan nereden geliyordu? Dolap dikkatimi çekti. Serumu kolumdan çıkarttım. Kan dolaptan geliyordu. Dolabı açtım hiç birşey görünmüyordu. Gece'nin başına geçtim. Onu uyandırmam lazımdı. Bilinci kapalı gibiydi. Ağlamaya başladım. Benim suçum neydi?! Bir ses duydum çok gizemliydi. Senin suçun yok Ay. Ne! Bunuda kim söylemişti? Benim gibi telepati yaptığı kesindi. Gece kendiliğinden uyanmaya başlamıştı. Şaşırtıcıydı bilinci yerindeydi. Hemen konuşmaya başladım.
"Gece bize ne oldu?"
Gece: "Bende bilemiyorum. En son sınıftaydım. Müdür beni çağırdı. Sonrasını hatırlamıyorum. Kendimi burada buldum." dedi.
Aklıma bir fikir geldi. Hemen konuşmaya başladım
"Gece sen bir alfa kurtsun yani telekinezide yapabiliyorsun değilmi?
Gece:"Evet, yapabiliyorum. Ne yapmayı düşünüyorsun?"
"Farkındaysan ilk kattayız. Sen bir şekilde camı kırarsın. Ve aşağıya atlayıp kaçarız."
Gece:" Olabilir çok mantıklı geldi bana hadi deneyelim."
Gece cama odaklanmaya başladı. Cam hafifçe çatlamaya başladı. En sonunda kırıldı. Camdan atladık ve gittik. Acaba bizi ne bekliyordu?...

Ay Elementleri #Wattys2016Where stories live. Discover now