1. Bölüm

572 33 3
                                    

Son yaptığımız Shawn Mendes coverını da YouTube aracılığıyla yükledik. Çok fazla cover yaptık ama bu gerçekten en iyisiydi. Sözleri yapmacık ya da öylesine yazılmış sözler değildi. Hissedilerek yazılmış ve kim okursa okusun kendinden geçebileceği sözler.
Size kendimizi tanıtmalıyız. Ben Shine Wilson ve en yakın arkadaşım Cara Wilkinson. Anladığınız üzere YouTube a coverlar yüklüyoruz. Geniş bir hayran kitlemiz olsa bile henüz albüm çıkaracak veya turda söyleyecek kendimize ait şarkılarımız yok. Ama bu en büyük hayallerimizden biri.
"Shine yiyecek bir şeyler var mı?" dedi Cara.
"Olması lazım. Sen biliyorsun zaten yerini."
"Yok burda ben markete gidiyorum" tamam dedim ve gitti. Her şeyden sıkılan bir yapım var ve ben yine sıkıldım. Tam o sırada telefonuma YouTube a ayarladığım zil sesiyle bildirim geldi. Shawn Mendes videona yorum yaptı.
İlk başta bir hayran sayfası sanıp umursamasam da kanal Shawn'ın gerçek hesabındandı.
'Sizi uzun zamandır takip ediyorum. Ve gerçekten çok yeteneklisiniz. Turumda yan şarkıcı olarak çıkmaya ne dersiniz?' Okuduğum şeyle donakaldım. Anahtar sesiyle Cara'nın geldiğini anladım.
"CARA! SHAWN MENDES BİZE YORUM YAPTI! TURA DAVET ETTİ!"
"NE!?" Hemen ona yorumu gösterdim ve çığlık çığlığa sevinç dansımızı yaparken annem odaya girdi.
" Cara, Shine neler oluyor?" Hemencecik anneme her şeyi anlattım ve izin vermesi için tatlı bakışlar atmaya başladım.
"Bakma bana öyle. Tamam gidebilirsiniz. Ben sizin her hayalinizde arkanızda duracağım ve sırtınızı sıvazlayacağım. " Cara'da annemden izin alıyor. Çünkü ailesi onun müzik yapmasına karşı durdu ve saçma bir şekilde onu reddettiler.
Veee... Çok salak birşey yaptığımızı farkettim. Yoruma cevap yazmadık. Telefonumu alıp Cara ile beraber yazmaya başladık.
"Böyle düşünmen bizi inan çok gururlandırdı. Çünkü bu kadar zamandan sonra seninle benzer bir şekilde farkedilmek gerçekten harika. Sen ve Cameron Dallas -sen daha çok benim, Cam ise daha çok Cara'nın idolü olsa da- bizim idollerimizsiniz. Anladığın gibi tura gelmeyi çok isteriz. :)"
Cevap gelmeyeceğini düşünürken gelen mesaj bizi daha da mutlu etti.
"O zaman sizi Cameron ile tanıştırmam gerekecek güzel bayanlar. Yarın 1'de *** cafe ye gelin. Tur hakkında konuşalım ve Cameron ile tanıştırayım?""
"Orada olacağız.:)" yazdık ve hemen odamıza çıkıp ne giyeceğimize bakındık. Ben koyu bir kot üstüne kısa bir gömlek ve kısa kazak, Cara ise açık renk kot ve siyah GAP kapşonlusu seçti. Ben sabahları banyo yapmayı sevmediğimden rahatlatıcı uzun bir duş aldım. Saçlarımı kuruttum hafif nemli tutamlar alıp saçımı ördüm. Daha fazla oyalanmadan yatağa yatma düşüncesindeyken. Saatin 2.15 olduğunu farkettim ve o heyecana rağmen kendimi uykuya zorladım.
-----
Sabah su sesiyle uyandım. Ki bu benim için gerçekten saçma. Çünkü ben uyurken hiç ses duymayan insanlardanım. Şaşkın bir şekilde kalkıp üstümü giyindim. Makyaj yaptım ve kahvaltıya oturdum. Cara da kahvaltıya oturdu. Hızlıca yiyip kalktık ve dişimizi fırçalayıp yola çıktık.
Cafeye vardığımızda bir iki dakika geç kaldığımızı farkedip utancımdan yerin dibine girmek istedim. Kafamı kaldırdığımda bize şaşkın ördek gibi bakan Shawn ve Cam'in -daha çok Shawn'ın- yanaklarını defalarca öperek sıkmak istiyordum. Cara'nın da benimle aynı fikirde olduğuna o kadar eminim ki.
"Lütfen şaşırmamıza kızmayın çünkü iki nedenden dolayı fazla şaşkınız.
1) buraya bizden geç geldiniz. Böyle bir şeyi başka birine önersek bizden iki saat önce burada olurlardı" dedi Cameron utancımız belli olmasın diye kafamızı eğdik. Bunu yapmamla Shawn işaret parmağını büktü ve çeneme yaslayıp kafamı kaldırdı.
"Hey, bunu size utandırmak için söylemedik. İkinci şaşırdığımız şey ise sizin yerinizde anlayacağınız gibi "o" tarz kızlar olsa bulabildiği en kısa veya açık kıyafeti giyer ve gelirdi. Siz ise gayet sade ve terbiyeli bir şekilde gelmişsiniz" bana bakarak devam etti. "yanlış anlama şu halinle bile gözlerimi alamıyorum senden. Gözlük çoğu insanı çirkin gösterir. Kabul bütün erkeklerin isteyeceği bir kız değilsin ama yetenekli ve güzelsin. Cam daha fazla konuşmamam için lütfen beni sustur dostum." dedi ve ben ona ağzım açık bakakalmıştım. Bakakalmıştık.
"Iıh şey tur hakkında?" diyerek konuyu kapatmaya çalıştım. Herkes kendini toparladı ve tur hakkında konuşmaya başladık. Öğrendiğime göre Cam de bizimle beraber yan konser verecekmiş . Tabi Cara bunu öğrendiğinde ağzından bir sevinç çığlığı kaçırdı. Ve sonra "şey.. Ayağım. Evet ayağımı vurdum." Diyerek kendini toplamaya çalıştı. Biraz daha tur hakkında konuştuk ve sonra normal bir şekilde sohbet etmeye başladık.
"Nasıl tanıştınız" diye sordular.
Cara'ya bakarak anlatayım mı bakışları attım. Ne kadar hayır dese de bir cümle ile ortam koptu
"Cara benim kum havuzuma işedi" bu konu hakkında biraz daha konuştuk ve dağılmaya karar verdik.tam kafeden çıkınca telefonumu orada unuttuğumu hatırladım. Masaya yaklaştığımda Cam orada değildi. Shawn ise
"Telefonunu eklemiş olmamın bir sakıncası var mı? Silmeyeceğim çünkü numaranı. Kendi numaramı kaydettim. Bundan sonra bol bol konuşmamız gerekecek. Yani.. Umarım" dedi ve kızarmış yanaklarını gererek bana unutamayacağım bir gülüş bahşetti.
"Şey.. Tabii"

Imagination//MendesWhere stories live. Discover now