7. Bölüm

190 13 0
                                    

Yeeyyy Shawn'ın yeni şarkısı hakkinda paylaştığı fotoğraflarla beraber iyi bir güne başlamış ve devam ettiriyorsunuzdur umarım :) Bu arada Shawn'ın doğum gününde bölüm yayınlamadım çünkü hikaye baya baya soğuk bi kışta geçiyor dnndnx

Bugün her şey harikaydı. Taa ki arkadaşımı odasında salya sümük ağlarken bulana kadar.

"Tanrım Cara ne oldu?!" demem ile koşarak bana sarıldı.

"Shine! Tam bir aptalım! Cidden bir anlığına benden hoşlandığını sanmıştım. Ama o ne dedi? Alt tarafı bir öpücük!" dedi ve ağlayarak bana sarılmaya devam etti.

"Bak Cara biliyorum bu çok fena bir durum ama onu uzun zamandır tanıyorsun. Belki de senden hoşlanma ihtimali onu korkutmuştur. Biliyorsun o çevresinde on binlerce kız olan bir çocuk. Kesinlikle haklı değil onu savunmuyorum. Ama bir de bu şekilde düşün ve kendini üzme. Şimdi tatlım biraz uyu. Daha sonra onunla konuş."

"Tamam sağol dertleştiğin için. Mutlu gününü batırdığım için üzgünüm sonra konuşalım olur mu?"

"Tamam güzelim yat ve uyu."

Hemen odadan çıktım ve annemin yanına gittim. Babamı işe uğurluyordu. Ben de babamı öptüm ve onu gönderdim. Annemle kendime içecek bir şeyler hazırlayıp yanına oturdum.

"Nasılsın annem?"

"İyiyim kızım benim. Kaç zamandır uzun uzun konuşmadık. Gel bakalım."

"Aslında sana danışmak istediğim bir şey var anniş. Şimdi sen Shawn'ı tanıyorsun ya. Onunla sevgili olduğumuzu söylemiş miydim? Neyse işte. Ondan hoşlanıyorum ama aşık mıyım bilmiyorum. Yanındayken heyecanlanıyorum, o kızarık yanaklarini binlerce kez öpmek, onu sarıp sarmalamak istiyorum. Böyle söyleyince aşık gibi oldu ama bilmiyorum işte..." dedim ve annemin boynuna kafamı yasladım.

"Şimdi sana babana aşık olduğumu nasıl anladığımı anlatmaya uğraşamam çünkü benim jeton biraz köşeli olduğundan uzun sürdü. Sana bir sorum var. Yanındayken dünyada hiç bir kötülük sana yaklaşamazmış gibi geliyor mu?"

"Evet?"

"O zaman aşk sizi çepeçevre sarmış sizi o koruyor güzel kızım sakın birbirinizi bırakmayın." dedi annem ve başımın üstüne bir öpücük kondurdu.

"Bu arada anne Shawn'ın annesi seninle kanka olmak istiyor" dedim gülerek.
J
"Ay hemen tanışmalıyız bu ara kankalarım arkamdan dedikodu yapti diye küstüm onlara. Hiç arkadaşım yok" dedi dudağını büzerek. Ona güldüm ve odama çıkıp Shawn'ı aradım.

"Sevgilim?" tanrım şimdi kendimi kesmeye gidiyorum.

"Hey Shine orada mısın?

"E- evet pek alışamadım. Shawn sana bir şey söylemeliyim. Annelerimizi tanıştırmalımız lazım. Annemin hiç kankası kalmamış ve bana sarmasından korkuyorum. Ne dersin?"

"O zaman yarın beraber kahvaltı yapalım mı? Shine da gelsin Cam ile takılır zaten Cam'in tuhaf bir şekilde morali bozuk."

"Ha evet biraz tartışmışlar eve geldiğimde Cara da ağlıyordu. Tamam o zaman sen annene söyle ve bana haber ver. Seni seviyorum Shawny. İyi geceler."

"Tamam Shine ben de seni seviyorum anneme sorayım 5 dakikaya yazarım."

Telefonu kapattım. Beklerken dişimi fırçaladım ve yünlü pijamalarımı giyip Shawn'a fotoğraf attım. Aninda mesaj geldi.

Shawny: Sana bir şey söyleyeceğim ama artık sinirim bozuluyor.

Ben: Ne oldu? *gülen emoji*

Shawny: Şu an üzerindeki pijamanın mavisi üstümde dhxhxh

Ben: Tanrım! Odamda kamera mı var? asdfsgasjx

Shawny: Hayır tabii ki Shinei sadece fazla benziyoruz *göz kırpan emoji*

Ben: Shinei yeni takma adım galiba?

Shawny: Aynen öyle Shinei. Bu arada annem kabul etti ben yeri ayarladım yarin sabah 9 da sizi almaya gelirim. :) Seni seviyorum.

Ben: teşekkür ederim Shawn. Ben de seni seviyorum. İyi geceler. Peter Pan'lı rüyalar...

Shawny: Peter Pan'ı sevdiğini videolarından biliyordum ama bu kadar olduğunu bilmiyordum ajahsg sana da Peter Pan'lı rüyalar..

****

Bu sabah hemen kalkıp giyindim ve Cara'yı da ikna edip. Ona da bir şeyler hazırlayıp Shawn'ın kocaman arabasını beklemeye başladık arabada Cam, Shawn ve Karen vardı.
Ben öne Shawn'ın yanına. Annemler de yan yana oturmak isteyince. Cara ve Cam yine somurta somurta yan yana oturmak zorunda kaldı.

Biz daha mekana girmeden annemler kanka olmuşlardı bile. Cafeye girecekken Shawn beni geriye çekti ve yalnız kalmamızı sağladı ve beni kendine çekerek

"Beni özledin mi Shine?" dedi dalgayla. Ben de onun şakasını devam ettirerek

"Seni mi özleyeceğim? peh..."

"Öyle mi Shinei?"

"Öyle Shawny!" diyerek beni kendine çekmesini bekledim.

3...2...1... veee mutlu son. Yine kollarının arasındayım.

"Ama ben seni özlemiştim." diyerek daha çok sardı beni. Ben de kollarını gevşeterek. Boynuna kollarımı sardım. O onu dudaktan öpeceğimi sanarak gözlerini kapatmıştı ama ben onun soğuktan kızaran yanağına esaslı bir öpücük kondurdum.

"Beni umutlandırdın Shinei. Seni herkesin içinde öperdim ama sen annemlerin bizi bekledigine dua et." dedi sahte bir kızgınlıkla. Gülümsemesi birden soldu ve o dudaklarını şaşkın bir şekilde açtı.

"Annemler!" dedi ve beni elimden tutarak sürükledi.

İçeride annem ve karen bize imalı imalı bakarken Cara etrafa bakıyor Cam ise Cara'ya bakıyordu.

Daha fazla rezil olmadan hemen oturduk. Karen konuşmaya başladı.

"Ya ben Amy'i çok sevdim. Kanka olduk.

Bu durum giderek tuhaflaşıyor...

Imagination//MendesWhere stories live. Discover now