HAPPY BIRTHDAY SHAWN!

157 6 2
                                    

Aslında bu bölümün dün yayınlanmış olmasi gerekiyordu ama internetin yaptığı iğrençlik yüzünden yayınlanmamış. Ve bölümü bu güne göre değiştirip tekrar yazdim.

Evet konumuza gelelim dün canımız, kanımız, guitar-men imiz Shawn'in doğum günüydü.

Ben ilk başta Magcon ile onu tanıdım. Kabul ediyorum ilk basta Cam'i seviyordum. Kısa bir süre sonra Shawn'ın harika etkileyici sesi, muhteşem saçları, güneşi yanda bırakan gülüşünü farkettim.

Ilk baslarda sadece coverlarina bile aşıkken bir anda life of the party çıktı bu şarkı benim düşünme şeklimi sürekli insanlara göre hareket etmemi engelledi

Kısacası hayatımda bir dönüm noktasıydı. Sirf bu şarkıda olan şeyler diğer şarkılar ile kalbimi yerimden çıkarcasına attirinca anladım ki bu adam harika bir insan.

Bakın ben onla sevgili falan olmak istemiyorum. Tabii ki o her kızın hakettiği kibar bir erkek. Ama ben onun sıcakkanlılığını ve dostluğunu sevdim. Ben onu hep yanimda olan arkadaşım olarak görmek istedim. Bana değer veren, koruyan.. Ben onun posterlerine sırlarımı sıkıntılarımı döküyorum. Eminim ki onunla sevgili olmak da harikadır ama o benim o beni bilmese de hep en yakın arkadaşım olacak...

Doğum günün kutlu olsun Shawny umarım hayatının devamında da böyle bir adam olmaya devam edersin ve umarım seni gerçekten seven, seni kız başına her şeyden koruyup kollayacak birisiyle olursun... (ve umarım bu kız newborn sorunsalı ile ilgili bir çözüm bulurama lutfen o kişi Camila olmasın)

Imagination//MendesWhere stories live. Discover now