16

4.1K 121 8
                                    

p.o.v Niall

We kwamen rond een uur of 7 in de avond bij Bente haar huis. Ik probeerde de berichtjes te vergeten maar het maakte me erg bang. Maar ik MOET het vergeten. Het is vast nep... Ik en Liam liepen naar de deur toe en belde aan. 'Niall! En Liam?' Vroeg Bente verward. 'Leg ik zo wel uit... Waarom had je me niet meer gebeld?' Vroeg ik een beetje sip. 'Het spijt me echt! Ik was mijn telefoon kwijt.' Zei ze. 'Bullshit.' Mompelde ik. 'Nee ik meen het! Eigenlijk heb ik hem nog steeds niet... Geloof me!' Zei ze wanhopig. 'Goed goed! Ik geloof je al... Maar waar heb je hem verloren?' Ze keek me aan met een blik alsof ik gek was. 'Als ik dat eens wist...' Mompelde ze. 'Sorry..'

We liepen naar binnen en ze gebaarde dat we konden gaan zitten. We hoorde iemand de trap af komen. Het was het meisje die ook mee was naar het concert. Wat was haar naam ookalweer? Ohja... Elize! 'Liam, dit is Elize.' Zei Bente. 'We hadden ontmoet bij het concert weet je nog?' Zei Elize tegen Bente. 'Ow ja, dat is waar!' Zei Bente. 'Ik dacht dat jullie morgen zouden komen.' Zei Elize. 'Ja... Maar omdat Bente me niet meer terug belde besloten we maar gelijk te gaan...' Zei ik tegen Elize. 'Oke. Ik moet naar Maurits.' Zei ze. 'Doeg! Veel plezier bij hem!' Riep Bente.

Na een tijdje gewoon wat gekletst te hebben knipoogte ik naar Liam. 'Ik moet even naar de wc.' Zei ik. En ik liep weg.

p.o.v Bente

Fijn... Nu was ik dus alleen met Liam. Hij deed zo raar de hele tijd. 'Bente..' Begon Liam. 'Ja?' Vroeg ik. 'Ik... ik vind je.. je leuk.' Wat?! 'Liam... Je had beloofd dit niet meer te doen.' Zei ik zo rustig mogelijk. 'Weet ik... maar  geef me alsjeblieft een kans!' Riep hij. 'Maar... Je hebt een vriendin.' Zei ik zacht. 'Niet meer... Ze gebruikte me voor geld..' Zei hij sip. 'Dat is vreselijk Liam...' Ik zuchtte. 'Goed dan, ik geef je een kans. Maar wees niet te opdringerig alsjeblieft.' Zei ik. 'Ik beloof dat ik dat niet doe! Ik ben zo blij!' Riep hij. 'Knuffel?' Vroeg hij terwijl hij zijn armen uitstak. Ik ging dichterbij hem zitten en sloeg mijn armen om hem heen. Hij deed het ook. Man, wat gaf hij goede knuffels! 'Zooooow! Alles goed hier?' Vroeg Niall die opeens terug kwam. 'Niall... Ik weet dat je aan het luisteren was...' Zei ik rollend met mijn ogen. 'Pfff! Tsss! Wat een gemene beschuldiging!' Zei Niall sarcastisch. Hij ging zitten en keek me sneeky aan. 'Wat?' Lachte ik. 'Jullie zijn perfect voor elkaar! Allebei lief, slim en SUPER sexy.' Grapte Niall. Liam gaf Niall een klap tegen zijn arm en ik lachte.

p.o.v Liam

Oh mijn god. Het is gelukt! Nouja.. Stap een. Ze is zo mooi....Haar lach is zo leuk! Is het erg raar om te zeggen dat ik echt smoorverliefd op haar ben? Ja... daarom denk ik het alleen maar. 'Maar... wil je... vanavond iets leuks gaan doen?' Vroeg ik aan Bente. 'Lijkt me super!' Riep Niall opeens. 'Ik bedoel Bente..' Zei ik. 'Ja, duhu! Ik neem je in de maling idioot! Ooit van sarcasme gehoord?' Niall rolde met zijn ogen en keek toen naar Bente. 'Tuurlijk Liam!' Zei Bente toen. Ik lachte. 'Waar ga jij dan heen Niall? Je kan wel hier blijven, Elize is denk ik rond 11 uur thuis.' Zei Bente tegen Niall.

p.o.v Niall

'Ik vind het goed... Is Elize een beetje aardig?' Vroeg ik aan Bente. 'Ze is een schat!' Riep Bente. 'Nou.. Dat is dan mooi!' Riep ik.

.....

p.o.v Liam

Het was een half uur later en Bente en ik wilde gaan. 'Weet jij eigenlijk waar we heen kunnen?' Vroeg ik aan Bente. 'Jep! Vind je het leuk als we gewoon een stukje door Rotterdam heen lopen? Ik weet heel veel leuke plekjes! En daarna kunnen we ergens wat gaan drinken op een terras.' Zei Bente opgewekt. 'Lijkt me super gezellig!' Zei ik. We wilde de deur uitlopen maar ik stopte nog even om iets tegen Niall te zeggen. 'Niks geks doen hier... En ook niet met Elize rommelen... Die Maurits is volgens mij haar vriendje.' Zei ik tegen hem. 'Liam, kom op. Je kent me toch...' Zei hij beledigd. 'Ja, maar ik zeg het maar even.' Zei ik. Hij rolde weer met zijn ogen en ik liep weg.

p.o.v Ilse

Ik pakte Niall inplaats van Bente. Waarom? Omdat ik daardoor ook haar pak. Vroeger als ik ook maar iets over Niall zei werd ze erg boos. Ze kreeg tranen in haar ogen en begon te schreeuwen. Dat LEEK het enige waarmee ik haar kon hebben. De rest negeerde ze gewoon, maar ik weet dat ik haar pijn deed. Ik liep naar Bente haar huis en toen ik daar kwam zag ik twee mensen uit het huis komen. Oh mijn god. Dat waren Liam en Bente! En Niall stond in de deur opening en zei gedag tegen ze. Toen Liam en Bente om de hoek verdwenen waren liep ik naar de achterkant van het huis en keek over de schutting en door het raam. Niall zat alleen op de bank op zijn telefoon te kijken. Dit is mijn kans! Als hij alleen is kan ik hem echt bang maken.

p.o.v Niall

Ik zat op twitter toen ik een berichtje kreeg.

Is it fun?' -Rick

Oh god...

What? -Nialler

The show you're watching -Rick

How do you know? -Nialler

I see you... -Rick

Ik keek gelijk wanhopig om me heen maar ik zag niemand. Ik stond op van de bank en keek naar buiten. Niemand.

Don't be scared. -Rick

I'm not. -Nialler

Yes you are... Btw change you're whatsapp name... It's so stupid. -Rick

Where are you?! -Nialler

Do you really think I'm gonna tell you that? -Rick

Stop this! -Nialler

No... I need to go now but watch out for me. I really gonna kill you. -Rick

Oke.. Het is officieel, ik ben nog nooit zo bang geweest...

Hey skatjeesss! Comment, want ik vind het leuk om te lezen wat jullie er van vinden! :) Als je een vraag wil stellen over wat dan ook, vraag het! Ik beantwoord het graag! Ook voten! Thanks for 900 reads! xxx Nadiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

The same pain // Niall Horan ✔️Donde viven las historias. Descúbrelo ahora