17

4.1K 120 8
                                    

p.o.v Eleanor

De dag nadat ik Louis het huis uit had gezet voelde ik me om een of andere reden vreselijk. Maar hij verdiende het. Hij is de grootste loser op deze hele planeet. Ik weet waarom hij zo boos was... Dat was door de fans natuurlijk. Nou, de vervelende fans. Die je niet met rust laten op je springen. Ik snap dat hij daar geïriteerd van raakt maar als je daarom je kinderen pijn doet... dan ben je echt een loser.

.....

In middag zat ik aan tafel met Hannah en Amelie. 'Waar is papa?' Vroeg Hannah. 'Weg.' Zei ik kortaf. 'Weg?' Vroeg Amelie. 'Ja.. weg. Hij komt niet meer terug.' Zei ik. Amelie haar ogen werden waterig en Hannah keek met een verwarde blik. Amelie was altijd de gene die dingen sneller begreep. 'Ikke wil papa! nu!' Riep ze. 'Dat gaat niet gebeuren. Hij heeft je pijn gedaan Amelie.' Zei ik. 'Nee! Doet geen pijn meer!' Riep ze. 'Niet meer.' Zei ik zacht. 'Papa is lief!' Riep Hannah. 'Nee. Papa is niet lief. Papa is stout. En hij is niet meer jullie papa.' Zei ik. 'Papa!!!' Riep Amelie. 'Hou er over op nu!' Riep ik iets te hard. Amelie en Hannah begonnen te huilen en ik liep naar ze toe. 'Oke, het spijt me. Mama wilde niet zo schreeuwen. Maar papa komt niet meer terug.' Ik pakte de borden van tafel en liep naar de keuken.

p.o.v Harry

Ik, Sofie en Darcy gingen naar Chesire zodat mijn moeder Darcy weer even kon zien. Ik wilde niet dat ze de hele tijd hier heen moest komen, want het was wel drie uur rijden. Voor dat we weg gingen dacht ik aan Louis. Hij gaat zeker weten naar Eleanor toe, maar ik weet hoe Eleanor is. Ze is soms een beetje te verstandig. Ik weet dat wat Louis gedaan heeft heel erg is, Louis is soms gewoon een grote idioot. Maar Louis is ook een van de beste vaders die ik ken. En ik weet dat ik zo veel van hem kan leren! Alleen kan ik dit maar beter even weg laten... Omdat Eleanor zo is gaat ze Louis waarschijnlijk erg moeilijk vergeven. Misschien moet ik ze een handje helpen... 'Sofie? Vind je het erg als we even langs Eleanor rijden?' Vroeg ik aan haar. 'Nee... Maar vind je niet dat ze het zelf moeten oplossen?' Vroeg ze. 'Eigenlijk wel maar ik ben bang dat het niet lukt.' Ik pakte mijn auto sleutels en we liepen naar de auto. 'Ik vind het goed hoor... Maar je moet je er echt niet te veel mee bemoeien.' Zei ze terwijl ze Darcy in de auto zetten. Ik knikte en starte de auto.

Bij het huis van Eleanor aangekomen stopte ik de auto en stapte ik uit. Ik belde aan en Eleanor deed open. 'Harry?' Ze keek me verbaast aan. 'Ja, ik ben hier-' Ik werd onderbroken door Amelie en Hannah. 'Ome Harry!!!' Riepen ze in koor. Ze klemde zich met hun kleine armpjes om mijn benen heen. 'He, meisjes!' Ik aaide ze over hun haar. 'Harry... Ga alsjeblieft weg... Het komt niet meer goed tussen Louis en mij.' Zei ze over duidelijk triest. 'Dat weet je niet. Ik weet dat Louis een grote fout heeft gemaakt, maar hij is er echt kapot van. Ik heb hem vannochtend bij vreemden van de bank moeten halen omdat hij zich gisteren helemaal lam heeft gezopen! Die mensen hebben hem gered, er kwamen allemaal fans en hij wist niet wat hij deed.' Fluisterde ik zodat Amelie en Hannah mij niet hoorde. 'Nee... Dat is zo lekker goed. Een vader die met een alcohol probleem.' Zei Eleanor. 'Hij heeft geen alcohol probleem. Hij kon het gewoon even niet meer aan.' Zei ik. 'Ah.. De vorige keer toen hij dat zei had hij zijn eigen kind pijn gedaan!' Riep Eleanor woeden. Amelie en Hannah schrokken. 'Sorry... Mama is een beetje verdrietig. Ga maar even spelen.' Amelie en Hannah deden wat Eleanor zei. 'Je kan niet zomaar hun vader afpakken. Dat doet ze pijn.. geloof me.' Zei ik. 'Dat vergeten ze wel.' Zei Eleanor alsof het haar niks uitmaakte. 'Ja. Maar ze hebben een enorm gemis zonder vader. En trouwens, jij en Louis zijn verloofd. Wil je dat zomaar opgeven?' Vroeg ik. 'Harry ga weg!' Riep Eleanor. 'Goed. Ik ga weg, maar je doet dit fout. Geloof me.' Er rolde een traan over haar wang maar die veegde ze snel weer weg. Ze deed de deur dicht en ik liep terug naar de auto.

p.o.v Eleanor

Verloofd... dat is waar. Door mijn woede was ik het even vergeten. Ik keek naar de mooie diamanten ring om mijn vinger en ik kreeg tranen in mijn ogen. Kon ik dit zomaar opgeven? Ik weet het niet... Stiekem hou ik heel erg veel van Louis en kan ik niet zonder hem. Maar... Je kinderen komen altijd op de eerste plaats, toch? Ik ben gewoon bang dat er nog zoiets gebeurd.

p.o.v Niall

Nee. Dit is nep. Dit is nep. Dit is verdomme nep! Waarom ben ik zo bang? Wacht, dat is eigenlijk logisch, de jongen die me destijds elke dag in elkaar sloeg is me misschien aan het stalken. Op een hele enge manier. Wat als hij me weer klappen komt geven? Ik ben zo bang! Maar dit is bijna onmogelijk... Hoe vind hij me? Hoe heeft hij mijn nummer? Dit is zo creepy. Ik hoorde een sleutel in het slot gaan en de deur opende. Dat moest Elize zijn. Gelukkig, ik was niet meer alleen. 'Elize, niet schrikken ik ben het Niall.' Zei ik toen ze de kamer binnen kwam. 'Niall? Waarom b-ben je hier?' Ik keek naar haar gezicht en haar mascara was helemaal uitgelopen. Ze zag er vreselijk uit. 'Wat is er met je aan de hand?' Vroeg ik geschrokken. Ik stond op en liep naar haar toe. 'N-niks.' Snikte ze. 'Kom op, je houd me niet zo makkelijk voor de gek.' Zei ik zachtjes. Ze keek me met haar betraande ogen aan. 'M-maurits.' Begon ze. 'Wat is er met hem?' Vroeg ik bezorgt. 'H-hij wilde sex m-met me... Maar ik niet met hem. Ik-ik zei dat ik het niet wilde en toen sloeg hij m-me.' Ze legde haar hoofd in haar handen en begon hard te huilen. Ik liep nog dichter naar haar toe en gaf haar een knuffel. Was dat raar? Ik hoop het niet. 'Het is een grote loser.' Fluisterde ik in haar oor. Ik was er zo van geschrokken dat ik voor de rest ook niet wist wat ik moest zeggen. Ze huilden op mijn schouder en ik hield haar stevig vast. 'Het komt goed.' Zei ik.

Na een tijdje te hebben geknuffeld liet ze me los. 'Het is waar Niall...' Begon ze. 'Wat is waar?' Vroeg ik. 'Je geeft geweldige knuffels. Ik voel me echt beter.' Zei ze. Ik lachte naar haar en ze gaf me nog een korte knuffel. 'Waar zijn Liam en Bente?' Vroeg ze terwijl ze op de bank ging zitten. Ik ging naast haar zitten. 'Uit..' Zei ik. 'Wat? Uit?' Vroeg ze verward. 'Ja.. ik ben hier eigenlijk omdat Liam Bente super leuk vind.' Zei ik. 'Maar hij heeft een vriendin.' Zei ze. 'Had. Ze gebruikte hem voor geld.' Zei ik. Ik weet niet of ik dit moest vertellen maar nu had ik het al gedaan. 'Wat vreselijk...' Zei ze. Ze keek op haar telefoon. 'Oh God... Kijk het nieuws.' Zei ze terwijl ze haar telefoon in mijn richting draaide.

Liam Payne cheats on his girlfriend AGAIN.

Liam payne cheats on his girlfriend for the second time. That's what Grace his ex told us. 'We came home and he told me that he kissed another girl. He said he was really sorry, but I told him that I'm not gonna forgive him again. And also because I don't think they only kissed.' This is problably true because Liam was spotted in Rotterdam, with a girl...

'Dit is vreselijk voor Liam... Ik haat Grace zo erg! Ik wist dat ze hem alleen maar gebruikte!' Riep ik boos. Ik hoop maar dat niemand iets rots tegen hem zegt. Ik wil dat hij het vanavond leuk heeft met Bente...

 heyhoi! Maurits hiernaaasstttt! :)

The same pain // Niall Horan ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu